ΠΡΟΤΥΠΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ

ΠΡΟΤΥΠΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ
Τηλ:2641044320

Καλέστε μας για μια δωρεάν μελέτη

Καλέστε μας για μια δωρεάν μελέτη
Εμπιστευθείτε μια τοπική εταιρία που σας εγγυάται μια σωστή και αξιόπιστη εγκατάσταση

ΤΣΙΡΩΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ - ΦΥΣΙΚΟΣ

ΤΣΙΡΩΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ - ΦΥΣΙΚΟΣ
Tηλ. Επικοινωνίας 6946946832
Από το Blogger.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ

Aitoloakarnania Blogs
Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2010

 

Οι πολίτες που θέλουν να ενταχθούν στο Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο Ηλεκτρικής Ενέργειας της ΔΕΗ θα μπορούν να υποβάλλουν ηλεκτρονικά αιτήσεις και μέσω των ΚΕΠ.

Η κοινή υπουργική απόφαση, που υπέγραψαν οι αρμόδιοι υφυπουργοί Εσωτερικών κ. Γ. Ντόλιος και Περιβάλλοντος κ. Γ. Μανιάτης, προβλέπει ότι στα ΚΕΠ μπορούν να υποβληθούν ηλεκτρονικά αιτήσεις από τους ενδιαφερομένους προκειμένου να ελεγχθούν από τη ΔΕΗ σχετικά με τα εισοδηματικά ή άλλα κριτήρια που έχουν τεθεί για να ενταχθούν στο μειωμένο τιμολόγιο ρεύματος, κατά 10-20% όπως έχει ανακοινωθεί. Η υποβολή αιτήσεων μέσω των ΚΕΠ ξεκίνησε στις 18 Οκτωβρίου 2010 και ολοκληρώνεται στις 31 Δεκεμβρίου 2011.
Τα ΚΕΠ είναι αρμόδια αποκλειστικά και μόνο για τη διεκπεραίωση αυτής της διαδικασίας και σε καμία περίπτωση για την παρακολούθηση της πορείας των σχετικών αιτήσεων. Οι υπάλληλοι των ΚΕΠ θα συμπληρώνουν ηλεκτρονικά την αίτηση του υποψηφίου και θα την αποστέλλουν στη ΔΕΗ.
Για την υποβολή της αίτησης ο δικαιούχος που προσέρχεται στο ΚΕΠ πρέπει να προσκομίσει και να επιδείξει την ταυτότητά του, να προσκομίσει πρόσφατο λογαριασμό ηλεκτρικού ρεύματος με ημερομηνία έκδοσης μετά τις 27/9/2010. Επίσης πρέπει να δηλώσει τον ΑΦΜ (σε περίπτωση έγγαμου θα δηλώνεται και ο αριθμός ΑΦΜ του/της συζύγου).
Η αίτηση μπορεί να υποβληθεί από εξουσιοδοτημένο πρόσωπο, το οποίο θα προσκομίζει για επίδειξη στο ΚΕΠ τα δικαιολογητικά, την ταυτότητά του και σχετική εξουσιοδότηση ή υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/1986 με την οποία θα δηλώνει ότι εκπροσωπεί τον δικαιούχο. Οι αιτήσεις για τους πελάτες της ΔΕΗ Α.Ε. μπορούν να συμπληρωθούν και μέσω τηλεφωνικού κέντρου στο 210-9298000 begin_of_the_skype_highlighting              210-9298000      end_of_the_skype_highlighting ή να κατατεθούν ηλεκτρονικά στη διεύθυνση www.dei.gr.

Πηγή: www.energia.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΚΩΝ/ΝΟΣ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

ΚΩΝ/ΝΟΣ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
Ηλία Ηλιού 7-9, ΤΟΠΟΓΡΑΦΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ Tηλ: 6948484595

Ποιο επαγγελμά μου ταιριάζει?

Ποιο επαγγελμά μου ταιριάζει?
Βήματα επαγγελματικού προσανατολισμού

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ Φαρμακεία Αγρινίου

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ Φαρμακεία Αγρινίου
Κάντε κλίκ στην εικόνα

Blog Archive

Αναγνώστες

About Me

agriniomag
Παπαθανασίου Κωνσταντίνος, Κοτρολός Νικόλαος, Νέλλη Παρμάκη, Email: agriniomag@gmail.com
Προβολή πλήρους προφίλ