ΠΡΟΤΥΠΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ

ΠΡΟΤΥΠΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ
Τηλ:2641044320

Καλέστε μας για μια δωρεάν μελέτη

Καλέστε μας για μια δωρεάν μελέτη
Εμπιστευθείτε μια τοπική εταιρία που σας εγγυάται μια σωστή και αξιόπιστη εγκατάσταση

ΤΣΙΡΩΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ - ΦΥΣΙΚΟΣ

ΤΣΙΡΩΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ - ΦΥΣΙΚΟΣ
Tηλ. Επικοινωνίας 6946946832
Από το Blogger.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ

Aitoloakarnania Blogs
Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2010
Η Ε.Ε. τα τελευταία είκοσι χρόνια στηρίζει προγράμματα για τους νέους και προωθεί την ενεργό συμμετοχή τους και την ανάπτυξη των προσωπικών δεξιοτήτων και ικανοτήτων τους μέσα από μια σειρά δραστηριοτήτων, όπως ανταλλαγές νέων, συναντήσεις νέων, προγράμματα εθελοντισμού, ανταλλαγές καλών πρακτικών κ.α.

Το Πρόγραμμα της Ε.Ε. «Νέα Γενιά σε Δράση», το ευρωπαϊκό πρόγραμμα για τη νεολαία, ολοκληρώνεται στα τέλη του 2013 και ήδη έχουν ξεκινήσει οι διεργασίες για την διαμόρφωση του προγράμματος το οποίο θα το διαδεχθεί.

Σκοπός αυτής της δημόσιας διαβούλευσης είναι η συλλογή απόψεων για την καλύτερη δυνατή κατάρτιση του μελλοντικού ευρωπαϊκού προγράμματος για τη νεολαία, το οποίο θα ανταποκρίνεται ικανοποιητικά στις ανάγκες, στα προβλήματα και στις προσδοκίες των νέων. Το μελλοντικό πρόγραμμα για τη νεολαία εντάσσεται στο συνολικό πλαίσιο της στρατηγικής "Ευρώπη 2020: μία στρατηγική για έξυπνη, βιώσιμη και χωρίς αποκλεισμούς ανάπτυξη" και θα εξακολουθήσει να στηρίζει την ευρωπαϊκή συνεργασία στον τομέα της νεολαίας, η οποία σήμερα βασίζεται στη Στρατηγική της ΕΕ για τη νεολαία: Επένδυση και Ενδυνάμωση.

Μπορείτε να συμβάλλετε κι εσείς στην διαμόρφωση του μελλοντικού ευρωπαϊκού προγράμματος για τη νεολαία, η οποία θα ολοκληρωθεί στις 30 Νοεμβρίου 2010 παραθέτοντας τις απόψεις σας στην ηλεκτρονική διεύθυνση: EAC-YOUTH-ONLINE-CONSULTATION@ec.europa.euΑυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. αναφέροντας το όνομα και την εθνικότητά σας, την επωνυμία του οργανισμού που εκπροσωπείτε (εφόσον αυτό ισχύει) και τη θέση που κατέχετε στον εν λόγω οργανισμό. Επίσης μπορείτε να συμπληρώσετε το ερωτηματολόγιο το οποίο βρίσκεται στην ιστοσελίδα:
http://ec.europa.eu/yourvoice/ipm/forms/dispatch?form=YiA


Σ αυτή την ιστοσελίδα μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαβούλευση

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΚΩΝ/ΝΟΣ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

ΚΩΝ/ΝΟΣ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
Ηλία Ηλιού 7-9, ΤΟΠΟΓΡΑΦΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ Tηλ: 6948484595

Ποιο επαγγελμά μου ταιριάζει?

Ποιο επαγγελμά μου ταιριάζει?
Βήματα επαγγελματικού προσανατολισμού

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ Φαρμακεία Αγρινίου

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ Φαρμακεία Αγρινίου
Κάντε κλίκ στην εικόνα

Blog Archive

Αναγνώστες

About Me

agriniomag
Παπαθανασίου Κωνσταντίνος, Κοτρολός Νικόλαος, Νέλλη Παρμάκη, Email: agriniomag@gmail.com
Προβολή πλήρους προφίλ