ΠΡΟΤΥΠΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ

ΠΡΟΤΥΠΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ
Τηλ:2641044320

Καλέστε μας για μια δωρεάν μελέτη

Καλέστε μας για μια δωρεάν μελέτη
Εμπιστευθείτε μια τοπική εταιρία που σας εγγυάται μια σωστή και αξιόπιστη εγκατάσταση

ΤΣΙΡΩΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ - ΦΥΣΙΚΟΣ

ΤΣΙΡΩΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ - ΦΥΣΙΚΟΣ
Tηλ. Επικοινωνίας 6946946832
Από το Blogger.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ

Aitoloakarnania Blogs
Σάββατο 4 Ιουνίου 2011
Τη Δευτέρα 13 Ιουνίου 2011 στον Κινηματογράφο "ΕΛΛΗΝΙΣ" σε Ζωντανή Δορυφορική Σύνδεση με το Μέγαρο Μουσικής της Βαλένθια «Palau de les Arts- Reina Sofia», θα προβληθεί η Όπερα TOSCA του Giacomo Puccini . Το Αγρίνιο είναι μια από τις 50 Ευρωπαϊκές Πόλεις, που έχει τη δυνατότητα να δει ζωντανά μια Υπερπαραγωγή το Μεγάρου Μουσικής της Βαλένθια και να απολαύσει τη μαγεία της Όπερας σε ένα

καταπληκτικό περιβάλλον όπως ο Θερινός Κινηματογράφος ΕΛΛΗΝΙΣ . Η συναυλία αρχίζει στις 9:00 το βράδυ  Η Είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό. Το Viva Europa είναι μια ενέργεια που οργανώνεται κάθε χρόνο από το «Palau de les Arts- Reina Sofia», το εντυπωσιακό και σημαντικό από άποψη καλλιτεχνικής παραγωγής Μεγάρου Τεχνών της Βαλένθια . Για το 2011, το Palau de les Arts- Reina Sofia θα προσφέρει την ζωντανή μετάδοση της παράστασης της όπερας “Tosca” του Giacomo Puccini, υπό την διεύθυνση του Zubin Mehta.
Η συνεργασία με το Palau De les Arts - Reina Sofia παρέχει δωρεάν το δικαίωμα σε κάθε πόλη να προβάλει τουριστικό τρέιλερ 20-30 δευτερολέπτων σε ζωντανή μετάδοσή πριν την έναρξη ή κατά τη διάρκεια του διαλλείματος της παράστασης. Πρόκειται για μοναδική ευκαιρία δωρεάν προβολής της κάθε πόλης ή περιοχής με κοινό στόχο τον ελληνικό τουρισμό.
Το 2010 παρουσιάστηκε η παράσταση της όπερας της Carmen υπό την καλλιτεχνική Διεύθυνση της Helga Schmidt, με τον διεθνούς φήμης μαέστρο Zubin Mehta, με την σκηνοθεσία του Carlos Saura και με την Elïna Garanca στο ρόλο της Carmen. Μεταδόθηκε ταυτόχρονα σε 44 πόλεις από 16 ευρωπαϊκές χώρες
Η Συμμετοχή στη Διοργάνωση είναι μια πρωτοβουλία της Φιλαρμονικής του Δήμου Αγρινίου σε συνεργασία με το Μέγαρο Μουσικής της Βαλένθια «Palau de les Arts- Reina Sofia».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΚΩΝ/ΝΟΣ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

ΚΩΝ/ΝΟΣ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
Ηλία Ηλιού 7-9, ΤΟΠΟΓΡΑΦΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ Tηλ: 6948484595

Ποιο επαγγελμά μου ταιριάζει?

Ποιο επαγγελμά μου ταιριάζει?
Βήματα επαγγελματικού προσανατολισμού

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ Φαρμακεία Αγρινίου

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ Φαρμακεία Αγρινίου
Κάντε κλίκ στην εικόνα

Blog Archive

Αναγνώστες

About Me

agriniomag
Παπαθανασίου Κωνσταντίνος, Κοτρολός Νικόλαος, Νέλλη Παρμάκη, Email: agriniomag@gmail.com
Προβολή πλήρους προφίλ