ΠΡΟΤΥΠΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ

ΠΡΟΤΥΠΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ
Τηλ:2641044320

Καλέστε μας για μια δωρεάν μελέτη

Καλέστε μας για μια δωρεάν μελέτη
Εμπιστευθείτε μια τοπική εταιρία που σας εγγυάται μια σωστή και αξιόπιστη εγκατάσταση

ΤΣΙΡΩΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ - ΦΥΣΙΚΟΣ

ΤΣΙΡΩΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ - ΦΥΣΙΚΟΣ
Tηλ. Επικοινωνίας 6946946832
Από το Blogger.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ

Aitoloakarnania Blogs
Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011
Eπαναλαμβανόμενη σύμπτωση παύει να είναι σύμπτωση και μετατρέπεται σε πάγιο κανόνα. Ο Παναιτωλικός κέρδισε άλλο ένα εκτός έδρας παιχνίδι αυτή τη φορά απέναντι στον Εθνικό Αστέρα με τέρμα που πέτυχε ο Εντζεγκούελε στις καθυστερήσεις του αγώνα με κεφαλιά, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Γ. Θεοδωρίδη.



Έτσι, οι καρδιές των φίλων του Παναιτωλικού επανήλθαν στις θέσεις τους για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική, μετά το χιτσκοκικό φινάλε, που είχε και το παιχνίδι με αντίπαλο τη Βέροια, πριν από μία εβδομάδα. Η ομάδα του Αγρινίου διατήρησε την απόσταση ασφαλείαςτων 8 βαθμών από τον τρίτο ΟΦΗ και κρατήθηκε στους τρεις βαθμούς από τον πρωτοπόρο ΠΑΣ, που νιώθει καυτή την ανάσα πλέον των παικτών του Μπάμπη Τεννέ.
Ο Παναιτωλικός μπήκε δυνατά σε ένα αγωνιστικό χώρο, που θύμιζε χωράφι,χάνοντας σημαντικές ευκαιρίες με τους Γκούρμα και Παππά στο πρώτο τέταρτο. Στη συνέχεια, το αντιαθλητικό παιχνίδι του Εθνικού Αστέρα, υπό την ανοχή του διαιτητή, βραχυκύκλωσε την ομάδα του Αγρινίου, που προσπάθούσε ανεπιτυχώς να βρει τους διαδρόμους προς την εστία των Καισαριανιωτών. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Μπάμπης Τεννές πέρασε στον αγώνα τον Καούνο στη θέση του Παππά και τον Τζόνσον σε αυτή του Μπουμάλ, αλλά και πάλι το σκληρό παιχνίδι του Αστέρα δεν επέτρεψε στον Παναιτωλικό να βρεθεί με αξιώσεις μπροστά από την εστία του αντιπάλου, πλην ενός σουτ του Γκούρμα. Μέχρι που ήρθε η φάση του 91' λεπτού, για την οποία διαμαρτυρήθηκαν έντονα οι γηπεδούχοι, για επιθετικό φάουλ του σκόρερ των Αγρινιωτών. Πάντως, όπως προκύπτει από το σχετικό βίντεο, ακόμα και αν ο αμυντικός του Παναιτωλικού απωθεί τον παίχτη του Εθνικού Αστέρα, έχει προηγηθεί πέναλτυ εις βάρος του.
Εθνικός Αστέρας (Νίκος Παντέλης): Κοτταράς, Χωριανόπουλος, Τσιώλης, Καρατζάς, Παπαζούδης, Σκάρος, Παριανός, Φραντζεσκί, Διαμάντης (77' Μπενίσκος), Λουάμο (90' Παντίδος), Χανιώτης.

Παναιτωλικός (Μπάμπης Τεννές): Τζενάμο, Παλαιολόγος, Βούκοβιτς, Αναστασιάδης, Ετζενγκουέλε, Ρότσα, Μουμίν, Παππάς (46' Καούνος), Μπουμάλ (80' Τζόνσον), Θεοδωρίδης (90+7' Δέντσας), Γκούρμα. 


ΥΓ1.Οι λεπτομέρειες είναι αυτές που δίνουν τίτλους και φέτος ο Παναιτωλικός δείχνει να λαμβάνει σοβαρά υπόψη του το γεγονός αυτό.Οι νίκες στα τελευταία δευτερόλεπτα δείχνουν ότι άπαντες στο ποδοσφαιρικ΄τμήμα είναι αποφασισμένοι να δώσουν και την τελευταία ικμάδα της δύναμης τους για την επίτευξη του στόχου. Επιπλέον, νίκες σαν τη σημερινή δίνουν μεγαλύτερη ώθηση στους ποδοασφαιριστές και ταυτόχρονα "κόβουν" τα πόδια των αντιπάλων, που σήμερα περίμεναν στραβοπάτημα του Παναιτωλικού. Όμως, η ομάδα του Αγρινίου φέτος δε δείχνει διατεθειμένος να τους κάνει τη χάρη.
Υ.Γ2. Η Καισαριανή θύμιζε και σήμερα Αγρίνιο με 2000 φίλους του Παναιτωλικού να έχουν στησει τη δικιά τους γιορτή στις εξέδρες του γηπέδου, κατά τη διάρκεια αλλα και μετά το πέρας του αγώνα. Τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια!
Πηγή εικόνας:www.exedrasports.gr



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΚΩΝ/ΝΟΣ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

ΚΩΝ/ΝΟΣ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
Ηλία Ηλιού 7-9, ΤΟΠΟΓΡΑΦΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ Tηλ: 6948484595

Ποιο επαγγελμά μου ταιριάζει?

Ποιο επαγγελμά μου ταιριάζει?
Βήματα επαγγελματικού προσανατολισμού

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ Φαρμακεία Αγρινίου

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ Φαρμακεία Αγρινίου
Κάντε κλίκ στην εικόνα

Blog Archive

Αναγνώστες

About Me

agriniomag
Παπαθανασίου Κωνσταντίνος, Κοτρολός Νικόλαος, Νέλλη Παρμάκη, Email: agriniomag@gmail.com
Προβολή πλήρους προφίλ