ΠΡΟΤΥΠΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ

ΠΡΟΤΥΠΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ
Τηλ:2641044320

Καλέστε μας για μια δωρεάν μελέτη

Καλέστε μας για μια δωρεάν μελέτη
Εμπιστευθείτε μια τοπική εταιρία που σας εγγυάται μια σωστή και αξιόπιστη εγκατάσταση

ΤΣΙΡΩΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ - ΦΥΣΙΚΟΣ

ΤΣΙΡΩΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ - ΦΥΣΙΚΟΣ
Tηλ. Επικοινωνίας 6946946832
Από το Blogger.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ

Aitoloakarnania Blogs
Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2011
Κάποτε ο προπονητής μπάσκετ Ευθύμης Κιουμουρτζόγλου είχε πει ότι η "στατιστική είναι ο επιστημονικότερος τρόπος να πεις ψέματα". Μία φράση που εμπεριέχει μεγάλη δόση αλήθειας. Και για να γίνει η απαιτούμενη αναγωγή στη μέχρι τώρα πορεία του Παναιτωλικού  στη Super League,  η συγκομιδή των 6 βαθμών, ίσως να κάνει πολλούς να παραβλέπουν τις αδυναμίες, που παρουσίασε η ομάδα στον αγωνιστικό χώρο, ευτυχώς όμως όχι και το τεχνικό επιτελείο που θα κάνει τα πάντα να διορθωθούν άμεσα, ώστε να μη στοιχίσουν στο μέλλον.

Υπάρχει όμως και η αντίστροφη ανάγνωση. Οι 6 βαθμοί των κυανοκίτρινων που τους έχουν εκτοξεύσει στη 2η θέση , δεν μπορούν να αποδώσουν πιστά την "κατάθεση ψυχής" που έχουν πραγματοποιήσει εντός του αγωνιστικού χώρου. Γιατί βάσει αυτού του στοχείου ίσως διακαιούνταν κάτι παρπάνω. Χωρίς εξαγωνιστικά δεκανίκια, στρίμωξαν τον "πολύ" Πανιώνιο, που βρήκε σωσίβιο σωτηρίας στο διατητή του συγκεκριμένου αγώνα και στην τύχη του, που περίσσεψε. Ο Αστέρας ήρθε διαβασμένος στο Αγρίνιο, αλλά κόπηκε στο τεστ, γιατί δεν μπορούσε να προβλέψει την έμπνευση του πρωταθλητή Ευρώπης, Άγγελου!Στην Κέρκυρα, ο Τίτορμος έδειξε ότι είναι προτιμότερο για τους αντιπάλους του, να μην τον στριμώχνουν στη γωνία γιατί το μάτι του (και) φέτος γυαλίζει.

Παράλληλα, μέσα από τις νίκες ο Παναιτωλικός αυξάνει την αυτοπεποίθησή του και σφυρηλατεί το πνεύμα του νικητή, πού έτσι κι αλλιώς το κουβαλάει από τα γεννοφάσκια του...Και τώρα έρχεται o αγώνας  απέναντι στους εμπνευστές του περσινού "unfair", που σημάδεψε το πρωτάθλημα της Fottball League. Σε περίπτωση νίκης, ο Παναιτωλικός θα συνεχίσει να αναπαύεται στα υψηλά δώματα της βαθμολογίας, κάνοντας τους πλείστους όσους ανταγωνιστές του να αναρωτιούνται ακόμα περισσότερο για τον τρόπο που μία ομάδα, μακριά από το παρασκήνιο και με 34 χρόνια εξορίας στην άγονη γραμμή των μικρότερων κατηγοριών, μοιάζει ικανή να τους "ξαναχλάσει τη σούπα" και φέτος.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΚΩΝ/ΝΟΣ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

ΚΩΝ/ΝΟΣ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
Ηλία Ηλιού 7-9, ΤΟΠΟΓΡΑΦΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ Tηλ: 6948484595

Ποιο επαγγελμά μου ταιριάζει?

Ποιο επαγγελμά μου ταιριάζει?
Βήματα επαγγελματικού προσανατολισμού

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ Φαρμακεία Αγρινίου

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ Φαρμακεία Αγρινίου
Κάντε κλίκ στην εικόνα

Αναγνώστες

About Me

agriniomag
Παπαθανασίου Κωνσταντίνος, Κοτρολός Νικόλαος, Νέλλη Παρμάκη, Email: agriniomag@gmail.com
Προβολή πλήρους προφίλ