ΠΡΟΤΥΠΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ

ΠΡΟΤΥΠΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ
Τηλ:2641044320

Καλέστε μας για μια δωρεάν μελέτη

Καλέστε μας για μια δωρεάν μελέτη
Εμπιστευθείτε μια τοπική εταιρία που σας εγγυάται μια σωστή και αξιόπιστη εγκατάσταση

ΤΣΙΡΩΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ - ΦΥΣΙΚΟΣ

ΤΣΙΡΩΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ - ΦΥΣΙΚΟΣ
Tηλ. Επικοινωνίας 6946946832
Από το Blogger.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ

Aitoloakarnania Blogs
Κυριακή 1 Μαΐου 2011
Ο Παναιτωλικός όπως όλα δείχνουν, επιστρέφει μετά από 34 χρόνια εκεί που η ιστορία και ο κόσμος του επιτάσσουν να είναι,στη Super League δηλαδή. Η έρημος των μικρών κατηγοριών φαίνεται να είναι πια πίσω του και ένας ολόκληρος νομός είναι έτοιμος να σηκώσει το ανάστημα του, να βροντοφωνάξει παρών, μακριά από τη μιζέρια και την εσωστρέφεια στην οποία τον έχουν καταδικάσει να ζει εδώ και δεκαετίες. Ο πιο άξιος πρεσβευτής της περιοχής μας άλωσε την έδρα του Εθνικού  με σκορ 0-1 και βαδίζει με μαθηματική ακρίβεια στην Α' Εθνική. Λυτρωτής ο Στάθης Καραμαλίκης, ένας αθλητής, που έχει συνδυάσει το όνομά του με κομβικές στιγμές της ομάδας(νικητήριο τέρμα στα Γρεβενά,από όπου ξεκίνησε η πορεία των 5 σερί νικών μέχρι το μπαράζ, Ν.Σμύρνη,ισοφάριση στο 83').Σε ένα γήπεδο χωράφι(πρώην γήπεδο Ολ. Αγώνων) το πρώτο ημίχρονο ήταν μέτριο,χωρίς ευκαιρίες για τις δύο ομάδες. Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες του Τεννέ μπήκαν δυνατά και πέραν του τέρματος του Καραμαλίκη στο 53', έχασαν ευκαιρίες με τους Παππά και Ρότσα να διπλασιάσουν τα γκολ και να απαλλαχθούν από το άγχος, που επέτεινε η κακή διαιτησία μέχρι το τέλος. Κι έτσι ο Παναιτωλικός,κόντρα στο κατεστημένο και τα παραμάγαζα του επαγγελματικού ποδοσφαίρου πηγαίνει περήφανα εκεί που τόσοι άλλοι έχουν φτάσει έρποντας. Κοσμοσυρροή αναμένεται στο γήπεδο της Προυσσιωτίσσης στην άφιξη της αποστολής, ενώ την άλλη Κυριακή το Αγρίνιο θα φορέσει τα γιορτινά του και θα αποθεώσει τους πρωταθλητές του σε μια ιστορική στιγμή για νέους και παλαιότερους.

Υ.Γ.Κάποτε είχαμε διαβάσει τη συνέτευξη ενός παλαίμαχου παίκτη του Παναιτωλικού, ο οποίος είε πει ότι ο Παναιτωλικός είναι ο πολιούχος του Αγρινίου.Κι η μοίρα τα έφερε έτσι ώστε η άνοδος στη μεγάλη κατηγορία να εορταστεί στις 8 Μαϊου, μια μέρα πριν τη γιορτή του Αγ. Χριστοφόρου, οπότε και λόγω αργίας το βράδυ της επόμενης Κυριακής η πόλη θα ξενυχτήσει και θα γλεντήσει για τα καλά...

Εθνικός (Νίκος Παντέλης): Παγούδης, Γκράιμς, Παγώνης, Παστός, Σύρος, Σιλιγαρδάκης, Ψιάνος (85' Βιδάλης), Κορακάκης, Βασιλόγιαννης, Ουατάρα, Φαρινόλα (75' Καραχάλιος).

Παναιτωλικός (Μπάμπης Τεννές): Τζενάμο, Μπελεβώνης (55' Μουμίν), Βούκοβιτς, Αναστασιάδης, Κούσας, Ετζενγκουέλε, Ρότσα, Μπαϊκαρά, Καραμαλίκης, Θεοδωρίδης (80' Παλαιολόγος), Γκούρμα (60' Παππάς).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΚΩΝ/ΝΟΣ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

ΚΩΝ/ΝΟΣ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
Ηλία Ηλιού 7-9, ΤΟΠΟΓΡΑΦΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ Tηλ: 6948484595

Ποιο επαγγελμά μου ταιριάζει?

Ποιο επαγγελμά μου ταιριάζει?
Βήματα επαγγελματικού προσανατολισμού

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ Φαρμακεία Αγρινίου

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ Φαρμακεία Αγρινίου
Κάντε κλίκ στην εικόνα

Blog Archive

Αναγνώστες

About Me

agriniomag
Παπαθανασίου Κωνσταντίνος, Κοτρολός Νικόλαος, Νέλλη Παρμάκη, Email: agriniomag@gmail.com
Προβολή πλήρους προφίλ