ΠΡΟΤΥΠΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ

ΠΡΟΤΥΠΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ
Τηλ:2641044320

Καλέστε μας για μια δωρεάν μελέτη

Καλέστε μας για μια δωρεάν μελέτη
Εμπιστευθείτε μια τοπική εταιρία που σας εγγυάται μια σωστή και αξιόπιστη εγκατάσταση

ΤΣΙΡΩΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ - ΦΥΣΙΚΟΣ

ΤΣΙΡΩΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ - ΦΥΣΙΚΟΣ
Tηλ. Επικοινωνίας 6946946832
Από το Blogger.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ

Aitoloakarnania Blogs
Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2010
 Αναδημοσιεύουμε από το www.agrinionews.gr την επιστολή αναγνώστη του σχετικά με το θέμα ηλεκτροφωτισμού στους ελεύθερους χώρους άθλησης της πόλης. Συγχαίρουμε τόσο αυτόν όσο και τους συντάκτες του agrinionews για τη δημοσίευση και υπερθεματίζουμε!
''Δυστυχώς όσο και αν ο τίτλος της επιστολής μου σας προξενεί απορία, εντούτοις εγώ και η παρέα μου τις δύο τελευταίες ημέρες διαπιστώσαμε ιδίοις όμασι το ''φαινόμενο''. Συγκεκριμένα, τη Δευτέρα το βράδυ πήγαμε να παίξουμε μπάσκετ τέσσερα άτομα στα Παπαστράτεια Εκπαιδευτήρια λίγο μετά τις 9:30 όταν ξαφνικά μετά από 20 περίπου λεπτά τα φώτα έσβησαν δείχνοντάς μας το δρόμο για τα σπίτια μας. Αν και παραξενευτήκαμε δε πτοηθήκαμε και την επόμενη ημέρα (δηλαδή την Τρίτη) ανανεώσαμε το ραντεβού μας την ίδια πάντα ώρα για τα καινούρια και πολυδιαφημιζόμενα γήπεδα (ένα μπάσκετ και ένα ποδοσφαίρου) λίγο πιο κάτω από τον Παλιό Άγιο Χριστόφορο. Το σκηνικό πάλι το ίδιο: Η αυλαία και εδώ έπεσε στις 10 μ.μ.!

Ειλικρινά η απορία μας είναι η εξής: Για ποιο λόγο οι Αγρινιώτες να μην έχουν πρόσβαση στους ελεύθερους χώρους άθλησης τέτοια ώρα; Για λόγους οικονομίας ή για λόγους κοινής ησυχίας; Το πρώτο αρνούμαι να το πιστέψω ενώ και το δεύτερο δεν ισχύει, αφού σε άλλες πόλεις όπως η Αθήνα και η Θεσσαλονίκη όπου σπουδάζαμε είχαμε τη δυνατότητα άθλησης τουλάχιστον μέχρι τις 11:30 μ.μ. σε πολύ πιο πυκνοκατοικημένες περιοχές! Δηλαδή κάποιος που τελειώνει από τη δουλειά του στις 9μ.μ. πρέπει αναγκαστικά να πληρώσει γυμναστήριο ή να ενισχύσει τους ιδιοκτήτες των χώρων αναψυχής και εστίασης; Κύριοι εάν αυτή είναι η προτεινόμενη διέξοδος σε νέους ανθρώπους τότε ειλικρινά λυπάμαι…Ελπίζω οι ιθύνοντες να διαβάσουν αυτή μου την επιστολή και να πράξουν τα δέοντα ή τουλάχιστον να μας δώσουν μια απάντηση. Γιατί πραγματικά είναι κρίμα να δεσπόζει η νοοτροπία «το έργο για το έργο» και όχι «το έργο για τον άνθρωπο»…''

Αναγνώστης

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΚΩΝ/ΝΟΣ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

ΚΩΝ/ΝΟΣ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
Ηλία Ηλιού 7-9, ΤΟΠΟΓΡΑΦΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ Tηλ: 6948484595

Ποιο επαγγελμά μου ταιριάζει?

Ποιο επαγγελμά μου ταιριάζει?
Βήματα επαγγελματικού προσανατολισμού

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ Φαρμακεία Αγρινίου

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ Φαρμακεία Αγρινίου
Κάντε κλίκ στην εικόνα

Blog Archive

Αναγνώστες

About Me

agriniomag
Παπαθανασίου Κωνσταντίνος, Κοτρολός Νικόλαος, Νέλλη Παρμάκη, Email: agriniomag@gmail.com
Προβολή πλήρους προφίλ