ΠΡΟΤΥΠΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ

ΠΡΟΤΥΠΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ
Τηλ:2641044320

Καλέστε μας για μια δωρεάν μελέτη

Καλέστε μας για μια δωρεάν μελέτη
Εμπιστευθείτε μια τοπική εταιρία που σας εγγυάται μια σωστή και αξιόπιστη εγκατάσταση

ΤΣΙΡΩΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ - ΦΥΣΙΚΟΣ

ΤΣΙΡΩΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ - ΦΥΣΙΚΟΣ
Tηλ. Επικοινωνίας 6946946832
Από το Blogger.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ

Aitoloakarnania Blogs
Τρίτη 31 Μαΐου 2011
Η Φιλαρμονική του Δήμου Αγρινίου συνεχίζοντας τον κύκλο Σεμιναρίων για τους μουσικούς της και οχι μόνο διοργανώνει ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ με θέμα:


Jazz & String Bass

που θα Διδάξει ο Διεθνούς Φήμης Σολίστ ΓΙΩΤΗΣ ΚΙΟΥΡΤΣΟΓΛΟΥ, την Παρασκευή 10 Ιουνίου 2011,
Σουλίου 18 και ώρα 17:00.

Πληροφορίες και δήλωση συμμετοχής στα τηλέφωνα
Η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Αγρινίου, η Δημοτική ενότητα Νεάπολης, ο σύλλογος Δρομέων Υγείας Αγρινίου και ο Ορειβατικός σύλλογος Αγρινίου συνδιοργανώνουν το 17ο Λαϊκό Αγώνα Δρόμου Νεάπολης, το Σάββατο 4 Ιουνίου 2011 και ώρα 7.00 μ.μ (Αφετηρία Γήπεδο Ελαιοφύτου).

Στον αγώνα μπορούν να συμμετάσχουν με δική τους ευθύνη, δρομείς από 18 ετών και άνω καθώς και μαθητές Δημοτικών σχολείων Γυμνασίων και Λυκείων με ευθύνη των γονέων τους .

Το υπουργείο παιδείας καλεί τους μαθητές να επιστρέψουν τα παλιά τους σχολικά βιβλία τη Δευτέρα 6 Ιουνίου. Όσα βιβλία έχουν διατηρηθεί σε καλή κατάσταση, θα μοιραστούν στους νέους μαθητές το Σεπτέμβριο 2011, ενώ τα υπόλοιπα θα δοθούν για ανακύκλωση.



Κυριακή 29 Μαΐου 2011

«Μεταγραφές ουσίας» (Photo: Action Images)
Το μεταγραφικό πλάνο που θα ακολουθήσει ο Παναιτωλικός το καλοκαίρι, ώστε να παρουσιαστεί όσο το δυνατόν πιο ενισχυμένος στη Σούπερ Λίγκα, ανέλυσε στη Sportday ο Φώτης Κωστούλας.

Ο πρόεδρος των «νεοφώτιστων» υποστήριξε ότι θα αποκτηθούν 7-8 καινούργιοι ποδοσφαιριστές, ενώ το μπάτζετ του συλλόγου θα κυμανθεί στα πέντε εκατομμύρια ευρώ.

Σάββατο 28 Μαΐου 2011
Δείτε σε αυτό το υπέροχο video όλα οσα έλαβαν μέρος απο τους Αγανακτισμένους της Ελλάδας αυτές τις 3 ημέρες...


Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ενημερώνει τους φίλους της ομάδας ότι από την Τρίτη 1 Ιουνίου αρχίζει η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της περιόδου 2011-2012, κατά την οποία η ομάδα μας θ’ αγωνιστεί στη Super League.
Η μεγάλη ζήτηση σε συνδυασμό με την περιορισμένη χωρητικότητα του γηπέδου μας, καθιστά αναγκαία την εξασφάλιση μιας θέσης στην κερκίδα για όποιον δεν θέλει να χάσει αγώνα του ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ στο νέο πρωτάθλημα.
Τα εισιτήρια διαρκείας αφορούν όλες τις ΘΥΡΕΣ του γηπέδου και απευθύνονται σε όλο το φίλαθλο κοινό με προσιτές τιμές.
ΤΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ
Όλους τους εντός έδρας αγώνες πρωταθλήματος της Super League και τους αγώνες κυπέλλου Ελλάδας έως και την προημιτελική φάση.

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΔΙΑΘΕΣΗΣ
Από 1 έως και 17 Ιουνίου η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας θα γίνεται αποκλειστικά για τους περυσινούς κατόχους.
Από 20 Ιουνίου αρχίζει η διάθεση εισιτηρίων διαρκείας σε νέους ενδιαφερόμενους.

ΣΗΜΕΙΟ ΔΙΑΘΕΣΗΣ – ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
Οι πωλήσεις των εισιτηρίων διαρκείας θα γίνεται από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 10:00 – 13:00 και 17:30 – 20:00, στα γραφεία της Π.Α.Ε. (γήπεδο ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ, Προυσιωτίσσης 15) τηλέφωνο:                         26410 29584      
Για ανανέωση αλλά και για νέα αγορά, οι φίλαθλοι υποχρεωτικά θα πρέπει να φέρουν την αστυνομική τους ταυτότητα και να συμπληρώνουν την σχετική αίτηση.
Παιδικά εισιτήρια διαρκείας χορηγούνται με αίτηση του γονέα και αφορούν παιδιά που έχουν γεννηθεί μετά την
01-01-1994.

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
►Μετρητοίς, με την κατάθεση της αίτησης και την κράτηση της θέσης.
►Μέσω πιστωτικής με 6 άτοκες δόσεις.

ΠΑΡΟΧΕΣ
Κληρώσεις δώρων σε κάθε εντός έδρας αγώνα για τους κατόχους των εισιτηρίων διαρκείας, εκπτώσεις για αγορές στο ΠΑΝsport, κάρτες μέλους στο EMILEON CLUB, ειδικές προσφορές, προσκλήσεις για συμμετοχή σε εκδηλώσεις, αναμνηστικά δώρα. Κλήρωση δώρων για παιδιά στο ημίχρονο των αγώνων.
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ – ΤΙΜΕΣ / ΘΥΡΕΣ ΕΙΣΟΔΟΥ
Στη διάθεση του κοινού υπάρχουν πέντε (5) κατηγορίες εισιτηρίων διαρκείας και για τους περυσινούς κατόχους προβλέπεται έκπτωση 10% επί των τιμών:
GOLD VIP 1 με είσοδο από τη ΘΥΡΑ 2 και τιμή 880 ευρώ (800 ευρώ για τους περυσινούς κατόχους)

GOLD VIP 2
με είσοδο από τη ΘΥΡΑ 2 και τιμή 550 ευρώ (500 ευρώ για τους περυσινούς κατόχους)

SILVER
με είσοδο από τις ΘΥΡΕΣ 1 & 3 για τα τμήματα 2, 3, 5, 6 και τιμή 350 ευρώ (330 ευρώ για τους περυσινούς κατόχους)

BLUE 1
με είσοδο από τη ΘΥΡΑ 4Α για το άνω διάζωμα στη μικρή κερκίδα με τιμή 300 ευρώ

BLUE 2
με είσοδο από τη ΘΥΡΑ 4 για το κάτω διάζωμα στη μικρή κερκίδα για τα τμήματα 3, 4, 5, 6 με τιμή 250 ευρώ.

YELLOW
με είσοδο από τις ΘΥΡΕΣ 6 & 7 στη νέα κερκίδα με τιμή 180 ευρώ

GREEN ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ
κερκίδα για τη ΘΥΡΑ 1 τμήμα 1 στη μεγάλη κερκίδα. ΠΑΤΕΡΑΣ 350 ευρώ (330 για τους περυσινούς κατόχους) – ΜΗΤΕΡΑ 175 ευρώ – Πρώτο παιδί έως 12 ετών έχει δωρεάν θέση και έως 16 ετών με κόστος 50 ευρώ – Δεύτερο παιδί έως 12 ετών έχει θέση με κόστος 50 ευρώ και άνω των 16 με κόστος 100 ευρώ.
Γυναίκες και παιδιά επιλέγοντας οποιαδήποτε άλλη κατηγορία εισιτηρίου διαρκείας έχουν έκπτωση 20% επί της αξίας.
Οι τιμές των απλών εισιτηρίων θα διαμορφώνονται ξεχωριστά για κάθε αγώνα


Παρασκευή 27 Μαΐου 2011
 
Μία ξεχωριστή Βραδιά για όλους όσους θέλουν να ζήσουν μια ξεχωριστή εμπειρία απολαμβάνοντας τον καφέ τους ή το ποτό τους…
Παρασκευή 27 Μαΐου στις 10 το βράδυ με αφορμή την έναρξη λειτουργίας του πιό φιλόξενου »Κήπου του Αγρινίου»…το Opera Garden Cafe σας παροτρύνει να δείτε τα πράγματα με μιά άλλη ματιά!!!
«Δύσκολα τα πράγματα»
Η παράσταση – one man show του Γιώργου Χατζηπαύλου ονομάζεται «Δύσκολα τα πράγματα» με την προτροπή να “…δείτε τη ζωή από την καλή αλλά κυρίως από την ανάποδη. Γιατί έτσι έχει περισσότερη πλάκα…”.
Πέμπτη 26 Μαΐου 2011
Τέλος ο Γκούρμα, ανανεώνει ο Μπαϊκαρά Αction Images
Η υπογραφή νέου συμβολαίου με τον Γιώργο Θεοδωρίδη, ήταν μόνο η αρχή για τον Παναιτωλικό. Στο Αγρίνιο, πλέον, έχουν βάλει σε εφαρμογή τον σχεδιασμό για τη νέα σεζόν. Σε αυτό το πλαίσιο, ο Μάριο Γκούρμα, ενημερώθηκε πως δεν θα συνεχιστεί η συνεργασία του με την ομάδα, ενώ έχει κατατεθεί πρόταση και στον Ντενίζ Μπαϊκαρά.
To κίνημα των ''Αγανακτισμένων'' χθες σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Πάτρα, έδειξε πως ευτυχώς υπάρχουν ακόμα αντανακλαστικά στους Έλληνες. Έστω και την ύστατη ώρα, οι πολίτες έδειξαν πως αν θέλουν μπορούν να συγκντρωθούν και να διμαρτυρηθούν για την άνευ προηγουμένου καταλήστευση της ζωής και των ονείρων τους. Χωρίς κομματικές παντιέρες, μακριά από πολιτικές αγκυλώσεις, δίχως

 

17 Θέσεις εποχικού προσωπικού στον Δήμο Αγρινίου Ν.Αιτωλ/νίας

 


Καταληκτική ημερομηνία: 
30/05/2011
Τηλέφωνο: 
            26413 60223      
Ο Δήμος Αγρινίου Ν.Αιτωλ/νίας προκηρύσσει την πλήρωση 17 θέσεων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου χρονικής διάρκειας 8 μηνών, ως ακολούθως:
15 ΥΕ Εργατών καθαριότητας
2 ΔΕ Οδηγών φορτηγού - απορ/φόρου (με κάρτα ψηφιακού ταχογράφου)
Επισυνάπτεται η ανακοίνωση.

Ανακοίνωση
Καταργήστε τα γκρίκλις! Αυτό είναι το μήνυμα της καμπάνιας που ξεκίνησε το “Ράδιο Αρβύλα” με ένα τηλεοπτικό και ραδιοφωνικό σποτ, στο οποίο πρωταγωνιστούν οι παρουσιαστές της εκπομπής.


Τα σποτ αυτά μεταδίδονται όχι μόνο μέσω των εκπομπών τους, αλλά γενικότερα στο πρόγραμμά του ΑΝΤ1, αφού παραχώρησαν τις μεταδόσεις των τρέιλερ που αναλογούν στην εκπομπή, στο σποτ της καμπάνιας αυτής.

Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

Την ευκαιρία σε νέους και νέες να συνδυάσουν διακοπές και εργασία για ακόμα ένα καλοκαίρι προσφέρει η Γενική Γραμματεία Νέας Γενιάς (ΓΓΝΓ) σε συνεργασία με τα Ελληνικά Ταχυδρομεία (ΕΛ.ΤΑ.).Μέσα στην εβδομάδα που διανύουμε αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση της ΓΓΝΓ, η οποία θα αφορά την απασχόληση συνολικά 40 νέων, από 18-28 ετών, σε ταχυδρομεία που βρίσκονται σε 20 τουριστικές περιοχές της χώρας.

Τη φετινή χρονια έχουν συντελεστεί πολλές και σημαντικές αλλαγές στον τομέας της παιδείας γενικότερα αλλά και σε ό,τι αφορά στην εισαγωγή των μαθητών στη Τριτοβάθμια Εκπαίδευση. Οι σημαντικότερες είναι οι εξής:

  • Αλλάζει το σύστημα των μετεγγραφών για τις ειδικές κατηγορίες. Φέτος, περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά η μετακίνηση σπουδαστών σε κεντρικά ιδρύματα γίνεται πολύ δύσκολη. Συγκεκριμένα θεσπίζεται για πρώτη φορά
Ο Δημοτικός Κινηματογράφος Άνεσις παρουσιάζει το διήμερο από 26-28 Μαϊου 5 ταινίες στα πλαίσια του Φεστιβάλ Γερμανόφωνου Κινηματογράφου. Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα.

Πέμπτη 9.30:  Οι ζωές των άλλων

Παρασκευή 7.30: Η τάξη που πετάει

Παρασκευή 9.30: Soul Kitchen

Σάββατο 7.30: Οι δυνατότητες της Wickie

Σάββατο 9.30: Oι μέρες της αφθονίας σας είναι μετρημένες.


Τρίτη 24 Μαΐου 2011

13 Θέσεις εποχικού προσωπικού στην Αλυκή Μεσολογγίου Ν.Αιτωλ/νίας




Καταληκτική ημερομηνία: 
29/05/2011
Τηλέφωνο: 
            26310 22232      
Οι "Ελληνικές Αλυκές Α.Ε." που εδρεύουν στο Μεσολόγγι προκηρύσσουν την πλήρωση 13 θέσεων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών στην Αλυκή Μεσολογγίου Ν.Αιτωλ/νίας.
1 ΔΕ Βοηθός εμπειροτέχνη εργοδηγού διακίνησης αλμών (8 μήνες)
2 ΔΕ Βοηθός εμπειροτέχνη εργοδηγού διακίνησης αλμών (5 μήνες)
2 ΔΕ Χειριστής συστήματος αποκομιδής μηχανήματος συγκομιδής άλατος (5 μήνες)
1 ΔΕ Ηλεκτροτεχνίτης (8 μήνες)
2 ΔΕ Βοηθός συντηρητής μηχανημάτων (8 μήνες)
1 ΔΕ Βοηθός μηχανοτεχνίτης (8 μήνες)
2 ΔΕ Βοηθός μηχανοτεχνίτης (5 μήνες)
1 ΔΕ Ηλεκτροσυγκολλητής (8 μήνες)
1 ΔΕ Οδηγός (5 μήνες)
Επισυνάπτεται η ανακοίνωση.
 Ανακοίνωση



Καταληκτική ημερομηνία: 
27/05/2011
Τηλέφωνο: 
            26433 60116      
Ο Δήμος Ακτίου-Βόνιτσας Ν.Αιτωλ/νίας προκηρύσσει την πλήρωση 12 θέσεων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου χρονικής διάρκειας 2 μηνών, ως ακολούθως:
2 ΔΕ Οδηγών
10 ΥΕ Εργατών
Επισυνάπτεται η ανακοίνωση.

http://career.duth.gr/dimosio/files/4%CE%91%CE%983%CE%A96%CE%96-%CE%A7-signed-1.pdf 


Για “ισπανική επανάσταση” κάνουν λόγο πια τα μέσα ενημέρωσης στη χώρα, αφού οι διαδηλωτές δεν φαίνονται διατεθειμένοι να φύγουν από τις κεντρικές πλατείες των πόλεων της Ισπανίας. Την ίδια στιγμή, οι Έλληνες έχουν γίνει αντικείμενο χλευασμού ανάμεσα στους ισπανούς διαδηλωτές, για την “απραξία” τους απέναντι στην οικονομική κρίση. Μάλιστα, στο Ίντερνετ κυκλοφορεί και βίντεο το οποίο καλεί όλους τους Ευρωπαίους να συμμετάσχουν στις διαδηλώσεις.
Η οργή των Ισπανών φαίνεται πως έχει ξεχειλίσει πράγμα που αποτυπώνεται τόσο στις διαδηλώσεις που δεν λένε να σταματήσουν όσο και στα εκλογικά αποτελέσματα των τοπικών εκλογών, όπου η σοσιαλιστική κυβέρνηση του Θαπατέρο υπέστη συντριβή, χάνοντας με μια διαφορά περίπου 10 ποσοστιαίων μονάδων.

“Σχεδιάζουμε να μείνουμε στις πλατείες μέχρι την επόμενη Κυριακή, αλλά δεν αποκλείουμε το γεγονός να παραταθεί η διαμαρτυρία”,
δήλωσε την Τρίτη (24/5) η εκπρόσωπος των διαδηλωτών που έχουν κατασκηνώσει στην κεντρική πλατεία της Μαδρίτης.

Από τη Βαρκελώνη μέχρι τη Βαλένθια, τη Γρανάδα και τη Θαραγόθα, οι διαδηλωτές δηλώνουν πως θα παραμείνουν στις θέσεις τους παρά το γεγονός ότι οι τοπικές εκλογές έχουν ολοκληρωθεί.

Οι Ισπανοί όμως επικρίνουν τους Έλληνες πολίτες, καθώς θεωρούν απαράδεκτο το γεγονός πως παρά τα μέτρα λιτότητας και την κρίση που μαστίζει τη χώρα μας, εμείς δεν έχουμε βγει ακόμα στους δρόμους.

Είναι χαρακτηριστικό πως το κεντρικό σύνθημα της διαδήλωσης της Δευτέρας, ήταν το “Κάντε ησυχία μην ξυπνήσουμε τους Έλληνες!”.
Την ίδια στιγμή, η “ισπανική επανάσταση” όπως χαρακτηρίζουν τις διαδηλώσεις τα ισπανικά ΜΜΕ, φαίνεται ότι βρίσκει όλο και περισσότερους υποστηρικτές, μετά και το βίντεο που έχει κυκλοφορήσει στο Internet, το οποίο καλεί όλους τους Ευρωπαίους να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους.

Πηγή www.cosmo.gr
Με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 10 χρόνων λειτουργίας της Wikipedia, της διαδικτυακής εγκυκλοπαίδειας που χρησιμοποιείται και συντάσσεται από εκατομμύρια ανθρώπους σε ολόκληρο τον πλανήτη, διοργανώνεται, την Πέμπτη 26 Μαΐου 2011, από τις 4 έως τις 7 το απόγευμα, εργαστήριο που θα δώσει την ευκαιρία για μια βιωματική εμπειρία στην ελληνική έκδοση της Wikipedia (Βικιπαίδεια), τόσο σε χρήστες όσο και σε εν ενεργεία, αλλά και εν δυνάμει, συγγραφείς της διαδικτυακής εγκυκλοπαίδειας.Σήμερα, η Wikipedia, η σύγχρονη ενσάρκωση της Εγκυκλοπαίδειας στην εποχή του Διαδικτύου, του ανοικτού περιεχομένου και των διαδικτυακών συλλογικοτήτων, έχει κάνει εφικτό τον στόχο της πρόσβασης στην γνώση για το σύνολο της ανθρωπότητας
ενσαρκώνοντας τον διαρκή στόχο που έθεσε και η πρώτη “Encyclopédie”.
Παρασκευή 20 Μαΐου 2011


Με τον πλέον φαντασμαγορικό τρόπο έκλεισε η αγωνιστική περίοδος 2010 - 2011 για τον Πρωταθλητή ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ Γ.Φ.Σ.. Στο φιλικό παιχνίδι με τον Πανιώνιο, που πραγματοποιήθηκε από τη διοργανώτρια αρχή της Football League, αποδόθηκαν οι τιμές που άρμοζαν στις πρωταθλήτριες ομάδες νέων και ανδρών. Πριν την έναρξη του αγώνα παρουσιάστηκαν στο κοινό τα τμήματα υποδομής του Παναιτωλικού όλων των ηλικιών και απονεμήθηκε το κύπελλο του Πρωταθλητή στην ομάδα νέων, η οποία αποθεώθηκε από τους φιλάθλους, μιας και τα μέλη της αποτελούν τους αυριανούς πρωταθλητές.Πριν την έναρξη στο κέντρο του γηπέδου προσγειώθηκε ελικόπτερο στο οποίο επέβαινε μια ομολογουμένως εντυπωσιακή κυρία, η οποία εναπόθεσε την μπάλα στη σέντρα του γηπέδου...
Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Παναιτωλικός εμφανίστηκε αρκετά ορεξάτος απέναντι στον Πανιώνιο και προηγήθηκε με το Μάκη Μπελεβώνη, με πλασέ από τη μικρη περιοχή μετά από σουτ στο δοκάρι του Παλαιολόγου. Στη συνέχεια και λόγω των πολλών αλλαγών που έκανε ο Μπάμπης Τεννές, καθώς αγωνίστηκαν όλοι οι παίκτες της ομάδας, ο ρυθμός έπεσε, αν και σε κανένα σημείο η ομάδα της Ν.Σμύρνης δεν απείλησε τον Παναιτωλικό.
Το πιο όμορφο κομμάτι όμως ήρθε μετά τη λήξη του αγώνα, με την απονομή του κυπέλλου του Πρωταθλητή, το οποίο ύψωσε στον ουρανό του Αγρινίου ο αρχηγός, Μάκης Μπελεβώνης. Χιλιάδες μπλε και κίτρινα χαρτάκια εκτοξέυτηκαν στον αέρα και τα πυροτεχνήματα δημιούργησαν μια καταπληκτική ατμόσφαιρα. Πλέον, τα πέτρινα χρόνια αποτελούν παρελθόν και τα καλύτερα έπονται.
Πέμπτη 19 Μαΐου 2011


Ξαπλώστε στη λιακάδα και φορτίστε τις συσκευές σας!
Μας επιτρέπει να ξαπλώσουμε, να χαλαρώσουμε στη σκιά και να φορτίσουμε τις ηλεκτρικές συσκευές μας. Η ενεργειακή ξαπλώστρα Soft Rocker γεμίζει τις μπαταρίες της και στη συνέχεια εκείνες των γκάτζετ μας με τη βοήθεια του ηλίου.

H πρωτοποριακή κατασκευή των φοιτητών Αρχιτεκτονικής του ΜΙΤ, σε σχήμα δακρύου, φέρει στο επάνω μέρος φωτοβολταϊκά ισχύος 35 Watt που τροφοδοτούν μια μπαταρία. Ετσι, παράλληλα με τη χαλάρωσή τους οι χρήστες μπορούν να φορτίσουν τις αγαπημένες τους συσκευές, συνδέοντάς τες απλά στις ενσωματωμένες θύρες USB που υπάρχουν στο μπροστινό μέρος της φουτουριστικής ξαπλώστρας.

Επιπλέον, ένας ειδικός μηχανισμός στη βάση της πρωτοποριακής καρέκλας επιτρέπει στον χρήστη να λικνίζεται ελαφρά μπρος-πίσω, ενώ παράλληλα μετατρέπει την κινητική ενέργεια σε ηλεκτρική.
Πηγή : tovima.gr

Τρίτη 17 Μαΐου 2011
Το Τμήμα του Ερασιτεχνικού Θεάτρου του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Αγρινίου ΄΄Στέλιος Τσιτσιμελής΄΄ παρουσιάζει τη θεατρική παράσταση "ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΡΙΝ" του Σέρτζι Μπέλμπελ
Πρεμιέρα: Παρασκευή 20 Μαΐου 2010, στις 9.00 μ.μ στο Δημοτικό Θέατρο Αγρινίου
Διάρκεια Παραστάσεων :20-21-22-23 Μαΐου 2010, ώρα 9.00 μ.μ Είσοδος Ελεύθερη
Κυριακή 15 Μαΐου 2011
Το πιο αντρίκειο, το πιο καθαρό, το πιο δίκαιο πρωτάθλημα με τους περισσότερους βαθμούς (75) στην ιστορία της Β' Εθνικής κατέκτησε ο ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ Γ.Φ.Σ. Όσοι πίστεψαν ότι οι πανηγυρισμοί για την επάνοδο του Παναιτωλικού στην Α Εθνική τελείωσαν την προηγούμενη Κυριακή, μάλλον έπεσαν έξω. Οι ποδοσφαιριστές και ο προπονητής της κυανοκίτρινης ομάδας είχαν άλλη άποψη και με τη νίκη 2-3 επί της Ηλιούπολης, σε συνδυασμό με το ναυάγιο του ΠΑΣ στο Ηρακλειο, ο οποίος έχασε με 4-1 από τον ΟΦΗ, στέφονται πανάξια πρωταθλητές. Για την ιστορία τα τέρματα του Παναιτωλικού σημέιωσαν οι Θεοδωρίδης (σουτ, 23'), Καραμαλίκης (σουτ, 39'), Μπουμάλ (σουτ, 88), ενώ για τους γηπεδούχους μείωσε αρχικά σε 1-2 ο Κρητικός (74') και σε 2-3 με αυτογκόλ ο Αναστασιάδης (89').

Μακριά από περίεργα διατητικά λάθη, εκτός από κάθε λογής παρασκήνιο, ο Παναιτωλικός δίνει (άλλη) μία ηχηρή απάντηση στο κατεστημένο του ελληνικού ποδοσφαίρου, κατακτώντας το πρωτάθλημα σε μία από τις πιο εχθρικές για αυτόν έδρες και απολαμβάνοντας τα παιχνίδια της μοίρας, που τον έφεραν να πανηγυρίζει τον τίτλο στην έδρα της Ηλιούπολης και αφήνοντας ταυτόχρονα δεύτερους τους παίκτες του ΠΑΣ. Δυστυχώς για αυτούς, οι κύριοι Κώτσιος και Φουρτάδο έρχονται δεύτεροι παρά την "ευγενή άμιλλα", που επέδειξαν στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό στις 21-2-2011. Οι παίκτες του Παναιτωλικού  δήλωναν σε ανύποτο χρόνο, αλλά επανειλημμένα, ότι η τιμωρία του ΠΑΣ, για τη μη τήρηση του fair play, θα ήταν η απώλεια του πρωταθλήματος, όπερ και εγένετο, έστω και στην τελευταία στροφή του πρωταθλήματος. Προφανώς οι παίκτες του ΠΑΣ δε γνώριζαν, όσα μας δίδαξαν οι αρχαίοι μας πρόγονοι, ότι μετά την ύβρη, έρχεται η νέμεσις. Έτσι λοιπόν, στο επερχόμενο φιλικό παιχνίδι με τον Πανιώνιο οι παίκτες του Παναιτωλικού θα υψώσουν το κύπελλο του πρωταθλητή στον αγρινιώτικο ουρανό αφήνοντας τους Γιαννιώτες ομόλογούς τους με τον ένα βαθμό παραπάνω, από το γκολ του Φουρτάδο.Χάρισμά τους!
Υ.Γ. Στη συνέντευξη τύπου μετά το παιχνίδι στους Ζωσιμάδες, ο Στάθης Καραμαλίκης, απευθυνόμενος προς τους Γιαννιώτες δημοσιογράφους που γελούσαν ειρωνικά, είχε πει πως γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος.Σήμερα μπορούμε να γελάσουμε όλοι δυνατά...Όπως δυνατά μπορεί να γελάσει και ο Λουίτζι Τζενάμο, που είχε δικαιολογημένα είχε βγει εκτός εαυτού μετά την κλοπή του Φουρτάδο.Είμαστε πια ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!

ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ  75
2. ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 74
3. ΟΦΗ 69
4. ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ 60
5. ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 60
6. ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ 53
7. ΔΙΑΓΟΡΑΣ 52
8. ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ 47
9. ΒΕΡΟΙΑ 44
10. ΠΙΕΡΙΚΟΣ 41
11. EΘΝ. ΑΣΤΕΡΑΣ 38
12. ΑΓΡ. ΑΣΤΕΡΑΣ 37
13. ΙΩΝΙΚΟΣ 37
14. ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ 36
15. ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ 36
16. ΕΘΝΙΚΟΣ 35
17. ΑΝ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 33
18. ΚΑΛΛΙΘΕΑ 19



 “Ο Ξεριζωμός των Ποντίων του Αράμ-Βαρτάν”, τιτλοφορείται η θεατρική παράσταση που πρόκειται να ανεβάσει, στις 28 Μαΐου, η Θεατρική Ομάδα “Οι Χαραμήδες” του Πολιτιστικού Συλλόγου Αναγέννησης Σερρών, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων μνήμης για τη Γενοκτονία των Ποντίων που τελούνται κάθε χρόνο στην Αναγέννηση.
Πρόκειται για μια παράσταση βασισμένη στην πραγματική ιστορία των προγόνων των σημερινών Ποντίων της Αναγέννησης Σερρών, οι οποίοι έζησαν για 40 ολόκληρα χρόνια, από το 1878 έως το 1918, στο Κυβερνείο του Καρς και συγκεκριμένα στο χωριό Αράμ-Βαρτάν, το οποίο, όμως, αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν το 1918, όταν η περιοχή του Καρς παραδόθηκε στους Τούρκους.
Η ζωή των Ποντίων στο Κυβερνείο του Καρς, ο διωγμός τους από τους Τούρκους, η “Οδύσσεια” τους στα βάθη της Ρωσίας και της Μαύρης Θάλασσας, καθώς και όλες οι περιπέτειες που αυτοί πέρασαν μέχρι να φτάσουν στην Ελλάδα και να εγκατασταθούν εν τέλει στο χωριό που σήμερα ονομάζεται Αναγέννηση, αναβιώνουν στη συγκεκριμένη θεατρική παράσταση.
Να σημειωθεί ότι πέρα από το Νομό Σερρών και, συγκεκριμένα, το χωριό Αναγέννηση, αρκετοί Πόντιοι προερχόμενοι από το Αράμ-Βαρτάν του Καρς εγκαταστάθηκαν μετά το 1922 και στο Αγρίνιο, τον Πειραιά, αλλά και σε διάφορα μέρη της Μακεδονίας, όπως το Κιλκίς, τη Φλώρινα, την Κοζάνη και την Πτολεμαίδα.
Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Αγρινίου διοργανώνει διάφορες εκδηλώσεις στα πλαίσια της "Εβδομάδας Εθελοντή Αιμοδότη" από την Τετάρτη 8 Ιουνίου έως την Τρίτη 14 Ιουνίου.Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα των εκδηλώσεων.

Τετάρτη 8 Ιουνίου
Πορεία μοτοσυκλετιστών σε συνεργασία με τη Λέσχη Μοτοσυκλετιστών Αγρινίου.
20:00: Συγκέντρωση στον κόμβο της Εθνικής Οδού (Sprider)
20:30: Άφιξη στην Πλατεία Δημοκρατίας και κήρυξη έναρξης των εκδηλώσεων. Βράβευση Λέσχης Μοτοσυκλετιστών για την διαχρονική προσφορά της στο Σύλλογο.

Δευτέρα 9 Μαΐου 2011


Η Green Aim με την νέα της πρωτοβουλία σκοπό έχει  να αναδείξει τον ανεκμετάλλευτο φυσικό πλούτο της Αιτωλοακαρνανίας και τις αναπτυξιακές δυνατότητες της. Βασικός άξονας της εκδήλωσης θα είναι η αλληλεπίδραση των καινοτόμων περιβαλλοντικών εφαρμογών στην πολυπόθητη ανάπτυξη και την αναγκαία δημιουργία νέων θέσεων εργασίας του νομού. Σκοπός μας είναι η δημιουργία ενός ολοκληρωμένου βιώσιμου περιβαλλοντικού σχεδιασμού με εφαρμογή σε όλο το νομό. Στις θέσεις των ομιλητών θα βρίσκονται καταξιωμένοι επιστήμονες από όλη την χώρα.
Σάββατο 14 Μαΐου 2011, 19:00 – Συνεδριακή αίθουσα Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας , Αγρίνιο

Πρόγραμμα Εκδήλωσης
Κυριακή 8 Μαΐου 2011
Αυτή την ώρα που προσπαθώ να αποτυπώσω τις σκέψεις μου ειλικρινά,δυσκολεύομαι να βρω την άκρη του νήματος,κοινώς αγνοώ από που να αρχίσω και που να τελειώσω.Σε αυτό το ιστολόγιο, οι αναρτήσεις γράφονται πάντα σε τρίτο πρόσωπο, όμως για σήμερα κάνω την εξαίρεση και γράφω σε πρώτο,γιατί όπως οι χιλιάδες φίλοι του Παναιτωλικού, αισθανόμαι κι εγώ την ομάδα με έμβλημα τον Τίτορμο κομμάτι του εαυτού μου,γιατί έτσι απλά, είναι!Δε θέλω να ξεκινήσω με τα διθυραμβικά σχόλια που αρμόζουν στην ημέρα, αλλά θα πάω λίγο πίσω στο χρόνο.Παιδάκι των πρώτων τάξεων του δημοτικού, αρχές δεκαετίας του '90, περνούσα με τον πατέρα μου έξω από το γήπεδο, το ελαιστόσιο του Βελή, όπως διάβασα και έμαθα αργότερα και του εξέφρασα την επιθυμία να με πάει μια Κυριακή στο γήπεδο,όπερ και εγένετο. Ο αγωνιστικός χώρος χωμάτινος, οι παίκτες με τα μπλε και κίτρινα ήταν οι "δικοί μας", κόσμος και το όνομα ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ στα χείλη όλων.Αυτό ήταν,μαγεύτηκα!Τι κι αν η ομάδα έπαιζε στη Γ εθνική, τι κι αν δεν είχε τη λάμψη και του τίτλους κάποιας ομάδας από το ΠΟΚ,οι ιστορίες που άκουγα στις συνάξεις συγγενών στο σπίτι έπαιρναν σάρκα και οστά.Ώστε εδώ μεγαλούργησε ο Γάλλος, εδώ 'επαιξε κάποτε ο Παναιτωλικός στην Α' Εθνική,εδώ πρωταγωνιστούσε κάνοντας τις εφημερίδες της Αθήνας να υποκλίνονται στον κόσμο και το αστείρευτο ταλέντο γηγενών και όχι μόνο παικτών.Τα χρόνια περνούσαν, ο Παναιτωλικός βολόδερνε στις μικρές κατηγορίες, όμως ήταν ένα από τα μόνιμα θέματα συζήτησης με τους φίλους, που παίζαμε ώρες ατέλειωτες στις αλάνες της πόλης.Μαζί αρχίσαμε να ψάχνουμε την ιστορία του, τι να σημαίνει άραγε αυτό το Γ.Φ.Σ. πλάι στο όνομα Παναιτωλικός;Kι οι μεγαλύτεροι μας έλεγαν για τις νυχτερινές σχολές που είχε ιδρύσει ο Φιλεκαπιδευτικός Σύλλογος προσφέροντας γνώση και κοινωνική καταξίωση στους μαθητές τους, φαινόμενο μοναδικό στον ελληνικό αθλητικό χώρο και όχι μόνο.Ξεκινήσαμε να διαβάζουμε την ιστορία του Συλλόγου και νιώθαμε σαν να ήμαστε παρόντες, στην ιδρυτική διακήρυξη της 9ης Μαρτίου του 1926, σαν να βλέπαμε τον προπονητή που περίμενε με τη φανέλα στο χέρι τους ποδοσφαιριστές λίγο πριν την έναρξη του παιχνιδιού,που έφταναν στο γήπεδο,τρέχοντας από τις δουλειές τους για να αγωνιστούν, με μόνη ανταμοιβή το ζεστό χειροκρότημα των φιλάθλων, σαν να μοιραζόμαστε κι εμείς το λιγοστό ψωμί που έπαιρναν μαζί τους οι φίλοι του Παναιτωλικού στις δύσκολες γα την εποχή μετακινήσεις σε εκτός έδρας παιχνίδια. Στο μεσοδιάστημα ο Πανιατωλικός είχε δημιουργήσει μια ταλαντούχα,επαγγελματική ομάδα, που το 1997 χύπησε την πόρτα της Α' Εθνικής,όμως δε χωρούσε στα σχέδια του παραποδοσφαίρου κι η γιορτή του Άργους μετατράπηκε σε τραγωδία. Θλιβερά επεισόδια στο τελευταίο παιχνίδι με την Ελευσίνα κι η ομάδα άρχισε να παίρνει ξανά την κατιούσα,Β-Γ-Δ Εθνική, δρομολόγιο άγονο,αλλά δυστυχώς οικείο. Κι όμως όλα αυτά τα χρόνια στις παρέες και τις συζητήσεις μας ο Παναιτωλικός καταλάμβανε μεγάλο μερίδιο, συζητήσεις που διακατέχονταν από μελαγχολία και απορία,γιατί δεν μπορεί να ορθοποδήσει αυτή η ομάδα με τόσο κόσμο να τη λατρεύει.Πηγαίναμε σε γήπεδα χωράφια της Γ και Δ Εθνικής και αδημονούσαμε να έρθει η μέρα που όλα αυτά θα είναι παρελθόν,σαν να ζούσαμε ένα άσχημο όνειρο και περιμέναμε κάποιος να μας ξυπνήσει. Κι αυτός ο κάποιος ήταν τελικά ο κ. Κωστούλας, που τόλμησε να επενδύσει σε μια ομάδα σύμβολο μεν, αλλά ουσιαστικά διαλυμένη. Κι οι ελπίδες και τα όνειρά μας  βρήκαν τροφή ξανά. Όμως και πάλι,παρά την αναδιοργάνωση, ο Παναιτωλικός βάλτωνε στη Γ Εθνική. Δε θα ξεχάσω ποτέ, ένα κυριακάτικο απόγευμα του 2009,που όντας σε αγγαρεία στα μαγειρία ενός στρατοπέδου, κάπου στη μέση του Αιγαίου,είχα συντονιστεί στην Έρα Σπορ ακούγοντας το παιχνίδι του Παναιτωλικού με την Πρέβεζα. Οι υπόλοιποι φαντάροι με πείραζαν όταν ακούσαμε το γκολ της Πρέβεζας λίγο πριν το τέλος και μου ευχόντουσαν "περαστικά" σαφώς περιπαιχτικά. Όμως τη μεγάλη απογοήτευση της ημέρας εκείνης, που πίστεψα ότι ήταν η ταφόπλακα του Παναιτωλικού, διαδέχτηκε η ανείπωτη χαρά του μπαράζ της Ν. Σμυρνής. Την ώρα που ο Παλαιλόγος σηκωνόταν να πάρει την κεφαλιά και να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, 10 χιλιάδες κόσμου στο γήπεδο και  χιλιάδες φίλοι του Παναιτωλικού ανά τον κόσμο, σηκωνόντουσαν μαζί του και πέταγαν στον 7ο ουρανό. Η αρχή της μεγάλης επιστροφής ήταν γεγονός.Ελάχιστα δευτερόλεπτα μετά την επίτευξη αυτού του τέρματος, βρέθηκε δίπλα μου ενας κύριος γύρω στα 75 ο οποίος έκλαιγε με λυγμούς από τη συγκίνηση και γυρνώντας προς το μέρος μου είπε "να είσαι πάντα περήφανος που είσαι Παναιτωλικός παιδί μου"!Ανατρίχιασα σύγκορμος. Και φτάνουμε στο σήμερα. Ο Παναιτωλικός έφτασε επιτέλους εκεί που του αρμόζει, μέσα από μια πορεία 34 ετών γεμάτη από πίκρες και απογοητεύσεις.Όλοι μας νιώθουμε βαθειά δικαίωση, που όλα αυτά τα χρόνια κάναμε υπομονή, δίνοντας μεγάλο μέρος της ενέργειας, του χρόνου και των οβολών μας για την ιδέα μας, για τον πρεσβευτή της Αιτωλοακαρνανίας που μας κάνει να φουσκώνουμε από περηφάνεια. Μπορεί να ακούγεται κλισέ όμως ναι ο Παναιτωλικός είναι ιδέα. Μπορεί να είναι Π.Α.Ε. και να λειτουργεί με ιδωτικοοικονομικά κριτήρια, διαφορετικά δε θα υπήρχε, όμως η ανιδιοτελής και άδολη αγάπη του κόσμου, που τον πήρε στην αγκαλιά του και σήμερα τον παραδίδει ελεύθερο να πετάξει στον ουρανό μεγάλων επιτυχιών είναι αυτή που του δίνει ζωή. Ο Παναιτωλικός συμβολίζει την αγάπη μας για τη μάνα γη της Αιτωλοακαρνανίας, τις παιδικές μας αναμνήσεις, την ανάγκη να φωνάξουμε παρών σε μια χώρα που χρεοκοπεί ηθικά και οικονομικά. Ο Παναιτωλικός δείχνει το δρόμο σε όσους πιστεύουν ότι ο δρόμος για την κορυφή του Ολύμπου μπορεί να κατακτηθεί με αγώνα και πόνο,αλλά με θεμιτά μέσα. Και παραφράζοντας ένα στίχο του Ελύτη τολμώ να πω, ο Παναιτωλικός είναι το άλλο πρόσωπο της Υπερηφάνειας.
Φαντάζομαι ότι όλοι οι φίλοι του Παναιτωλικού έχουν να διηγηθούν προσωπικές εμπειρίες,βιώματα που αφορούν την ιστορική αυτή ομάδα,γιατί ο Παναιτωλικός είναι ο καθένας μας ξεχωριστά,αλλά κυρίως όλοι μαζί!

Υ.Γ. Η σημερινή ατμόσφαιρα στο γήπεδο ήταν πραγματικά συγκλονιστική...Μικροί, μεγάλοι, παλαιότεροι και νεότεροι, όλοι ένα με τον ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ Γ.Φ.Σ. Συγχαρητήρια σε όλους,διοίκηση, κόσμο,παίκτες, τεχνικο επιτελείο. Και επειδή μέσα στη χαρά,δεν πρέπει να ξεχνάμε, οφείλουμε ένα μγάλο ευχαριστώ και στον κ. Νταλακούρα, που έστησε εξ αρχής την ομάδα και την παρέδωσε άρτια στον καθόλα άξιο κ. Τεννέ.





























Πέμπτη 5 Μαΐου 2011
Υπάρχουν άπειροι λόγοι, για τους οποίους κάποιος μπορεί να δηλωσει περήφανα ότι είναι φίλος του Παναιτωλικού.Επειδή φέτος όμως συμπληρώθηκαν 34 χρόνια από την τελευταία παρουσία του Παναιτωλικού στη μεγαλύτερη τη τάξει κατηγορία και την Κυριακή αναμένεται η επάνοδος, ζητήσαμε συμβολικά από φίλους και γνωστούς να μας πουν ο καθένας ένα λόγο για τον οποίο δηλώνουν φίλοι του Παναιτωλικού. Επιλέξαμε τους 34 (υποκειμενικά) καλύτερους και σας τους παρουσιάζουμε:

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το 3ο σεμινάριο παραδοσιακών χορών που διοργάνωσε ο Λαογραφικός Όμιλος της Γυμναστικής Εταιρείας Αγρινίου στις 19 και 20 Μαρτίου 2011 στο Αγρίνιο. Η επιτυχία αυτή οφείλεται...
Τρίτη 3 Μαΐου 2011
Αρχίζει από το απόγευμα της Τρίτης 3 Μαΐου η διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα πρωταθλήματος με τον Διαγόρα, ο οποίος θα διεξαχθεί την Κυριακή 8 Μαΐου και ώρα 5.15 μ.μ. Τα εισιτήρια διατίθενται από το ΠΑΝsport και το ΠΑΝcafe στο γήπεδο Παναιτωλικού.
Σας παραθέτουμε ένα πολύ ενδιαφέρον άρθρο για τις κορυφαίες στιγμές του Θανάση Βέγγου, που αλιεύσαμε απο το e-radio.gr
Δευτέρα 2 Μαΐου 2011
Ο Δημοτικός Κινηματογράφος ΄΄ΑΝΕΣΙΣ΄΄, από την  Πέμπτη 5 Μαΐου 2011 θα προβάλει την ταινία:  
Τα τελευταία 8 λεπτά
Υπόθεση : Ένας στρατιώτης ξυπνά στο σώμα ενός άγνωστου άντρα, σε ένα τρένο με κατεύθυνση το Σικάγο. Σε οκτώ λεπτάμια βόμβα εκρήγνυται κι εκείνος γυρίζει πίσω ξανά και ξανά – μέχρι να βρει την ταυτότητα του βομβιστή.
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Ντάνκαν Τζόουνς
ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ: Τζέικ Τζίλενχαλ, Μισέλ Μόναχαν, Βέρα Φαρμίγκα, Τζέφρι Ράιτ
ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ :7.30 & 9.30  μ.μ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 26410-44345 begin_of_the_skype_highlighting              26410-44345     

Αυτοί παίρνουν άδεια!
Μόλις πέντε ομάδες από τις εννέα της Football League που είχαν καταθέσει αίτηση αδειοδότησης για τη συμμετοχή τους στη Super League πήραν άδεια από το Πρωτοβάθμιο Όργανο της ΕΠΟ.

Οι ομάδες που εξασφάλισαν άδεια είναι ο Λεβαδειακός, ο Παναιτωλικός, ο ΠΑΣ Γιάννινα, η Βέροια και τα Τρίκαλα, ενώ αντίθετα απορρίφθηκαν οι αιτήσεις των ΟΦΗ, Δόξα Δράμας, Διαγόρα και Πανθρακικού, που αναμένεται να καταθέσουν έφεση.

Aναλυτικά η απόφαση της ΕΠΟ:

«Το Πρωτοβάθμιο Οργανο Αδειοδότησης (Π.Ο.Α.) της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά τη σημερινή του συνεδρίαση έλαβε, μετά την εκδίκαση υποθέσεων εννέα (αριθμός 9) ΠΑΕ της Football League σχετικά με την αδειοδότηση της περιόδου 2011-2012 για συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Super League, τις ακόλουθες αποφάσεις:

1.Εκδίδει άδεια στην ΠΑΕ Λεβαδειακός ΑΠΟ για την περίοδο 2011-2012 και της επιβάλλει πρόστιμο 7.000 ευρώ για παραβίαση προθεσμιών υποβολής των απαιτούμενων δικαιολογητικών.

2.Εκδίδει άδεια στην ΠΑΕ Παναιτωλικός ΓΦΣ για την περίοδο 2011-2012 και της επιβάλλει πρόστιμο 2.000 ευρώ για παραβίαση προθεσμιών υποβολής των απαιτούμενων δικαιολογητικών.

3.Εκδίδει άδεια στην ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα για την περίοδο 2011-2012 και της επιβάλλει πρόστιμο 7.000 ευρώ για παραβίαση προθεσμιών υποβολής των απαιτούμενων δικαιολογητικών.

4.Δεν εκδίδει άδεια στην ΠΑΕ ΟΦΗ.

5.Δεν εκδίδει άδεια στην ΠΑΕ Δόξα Δράμας ΓΣ.

6.Εκδίδει άδεια στην ΠΑΕ Βέροια ΓΣ για την περίοδο 2011-2012 και της επιβάλλει πρόστιμο 2.000 ευρώ για παραβίαση προθεσμιών υποβολής των απαιτούμενων δικαιολογητικών.

7.Δεν εκδίδει άδεια στην ΠΑΕ Διαγόρας ΓΣ.

8.Δεν εκδίδει άδεια στην ΠΑΕ Πανθρακικός ΑΠΣ.

9.Εκδίδει άδεια στην ΠΑΕ Τρίκαλα ΑΟ για την περίοδο 2011-2012 και της επιβάλλει πρόστιμο 8.000 ευρώ για παραβίαση προθεσμιών υποβολής των απαιτούμενων δικαιολογητικών».

Πηγή : www.sport-fm.gr



Αναδημοσιεύουμε ένα πολύ ωραίο βίντεο απο το AGRINIOPRESSπο τους χθεσινούς πανηγυρισμούς

Πρόγευση για όσα πρόκειται να συμβούν την Κυριακή με το Διαγόρα πήρε η αποστολή του Παναιτωλικού,που αποθεώθηκε από 2000 και πλέον κόσμο στο γήπεδο της ομάδας. Τα συνθήματα δόνησαν την ατμόσφαιρα και πλήθος καπνογόνων και βεγγαλικών έκαναν τη νύχτα μέρα. Τα καλύτερα έπονται πάντως!
Κυριακή 1 Μαΐου 2011
Ο Παναιτωλικός όπως όλα δείχνουν, επιστρέφει μετά από 34 χρόνια εκεί που η ιστορία και ο κόσμος του επιτάσσουν να είναι,στη Super League δηλαδή. Η έρημος των μικρών κατηγοριών φαίνεται να είναι πια πίσω του και ένας ολόκληρος νομός είναι έτοιμος να σηκώσει το ανάστημα του, να βροντοφωνάξει παρών, μακριά από τη μιζέρια και την εσωστρέφεια στην οποία τον έχουν καταδικάσει να ζει εδώ και δεκαετίες. Ο πιο άξιος πρεσβευτής της περιοχής μας άλωσε την έδρα του Εθνικού  με σκορ 0-1 και βαδίζει με μαθηματική ακρίβεια στην Α' Εθνική. Λυτρωτής ο Στάθης Καραμαλίκης, ένας αθλητής, που έχει συνδυάσει το όνομά του με κομβικές στιγμές της ομάδας(νικητήριο τέρμα στα Γρεβενά,από όπου ξεκίνησε η πορεία των 5 σερί νικών μέχρι το μπαράζ, Ν.Σμύρνη,ισοφάριση στο 83').Σε ένα γήπεδο χωράφι(πρώην γήπεδο Ολ. Αγώνων) το πρώτο ημίχρονο ήταν μέτριο,χωρίς ευκαιρίες για τις δύο ομάδες. Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες του Τεννέ μπήκαν δυνατά και πέραν του τέρματος του Καραμαλίκη στο 53', έχασαν ευκαιρίες με τους Παππά και Ρότσα να διπλασιάσουν τα γκολ και να απαλλαχθούν από το άγχος, που επέτεινε η κακή διαιτησία μέχρι το τέλος. Κι έτσι ο Παναιτωλικός,κόντρα στο κατεστημένο και τα παραμάγαζα του επαγγελματικού ποδοσφαίρου πηγαίνει περήφανα εκεί που τόσοι άλλοι έχουν φτάσει έρποντας. Κοσμοσυρροή αναμένεται στο γήπεδο της Προυσσιωτίσσης στην άφιξη της αποστολής, ενώ την άλλη Κυριακή το Αγρίνιο θα φορέσει τα γιορτινά του και θα αποθεώσει τους πρωταθλητές του σε μια ιστορική στιγμή για νέους και παλαιότερους.

Υ.Γ.Κάποτε είχαμε διαβάσει τη συνέτευξη ενός παλαίμαχου παίκτη του Παναιτωλικού, ο οποίος είε πει ότι ο Παναιτωλικός είναι ο πολιούχος του Αγρινίου.Κι η μοίρα τα έφερε έτσι ώστε η άνοδος στη μεγάλη κατηγορία να εορταστεί στις 8 Μαϊου, μια μέρα πριν τη γιορτή του Αγ. Χριστοφόρου, οπότε και λόγω αργίας το βράδυ της επόμενης Κυριακής η πόλη θα ξενυχτήσει και θα γλεντήσει για τα καλά...

Εθνικός (Νίκος Παντέλης): Παγούδης, Γκράιμς, Παγώνης, Παστός, Σύρος, Σιλιγαρδάκης, Ψιάνος (85' Βιδάλης), Κορακάκης, Βασιλόγιαννης, Ουατάρα, Φαρινόλα (75' Καραχάλιος).

Παναιτωλικός (Μπάμπης Τεννές): Τζενάμο, Μπελεβώνης (55' Μουμίν), Βούκοβιτς, Αναστασιάδης, Κούσας, Ετζενγκουέλε, Ρότσα, Μπαϊκαρά, Καραμαλίκης, Θεοδωρίδης (80' Παλαιολόγος), Γκούρμα (60' Παππάς).

ΚΩΝ/ΝΟΣ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

ΚΩΝ/ΝΟΣ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
Ηλία Ηλιού 7-9, ΤΟΠΟΓΡΑΦΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ Tηλ: 6948484595

Ποιο επαγγελμά μου ταιριάζει?

Ποιο επαγγελμά μου ταιριάζει?
Βήματα επαγγελματικού προσανατολισμού

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ Φαρμακεία Αγρινίου

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ Φαρμακεία Αγρινίου
Κάντε κλίκ στην εικόνα

Blog Archive

Αναγνώστες

About Me

agriniomag
Παπαθανασίου Κωνσταντίνος, Κοτρολός Νικόλαος, Νέλλη Παρμάκη, Email: agriniomag@gmail.com
Προβολή πλήρους προφίλ