ΠΡΟΤΥΠΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ

ΠΡΟΤΥΠΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ
Τηλ:2641044320

Καλέστε μας για μια δωρεάν μελέτη

Καλέστε μας για μια δωρεάν μελέτη
Εμπιστευθείτε μια τοπική εταιρία που σας εγγυάται μια σωστή και αξιόπιστη εγκατάσταση

ΤΣΙΡΩΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ - ΦΥΣΙΚΟΣ

ΤΣΙΡΩΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ - ΦΥΣΙΚΟΣ
Tηλ. Επικοινωνίας 6946946832
Από το Blogger.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ

Aitoloakarnania Blogs
Πέμπτη 28 Ιουλίου 2011
Διεθνή διαγωνισμό για την ανάθεση 21 μελετών κτηματογράφησης σε 268 περιοχές της χώρας για την ένταξή τους στο Εθνικό Κτηματολόγιο συνολικού προϋπολογισμού 111,2 εκατ. ευρώ, προκηρύσσει η Κτηματολόγιο ΑΕ, μετά την ολοκλήρωση της δημόσιας διαβούλευσης, στην οποία έχει ήδη τεθεί.
Πρόκειται για τα πρώτα έργα κτηματογράφησης του Ολοκληρωμένου Επιχειρησιακού Σχεδίου, που έχει εκπονήσει η εταιρεία με σκοπό την σταδιακή ένταξη των υπολοίπων περιοχών της χώρας στο Κτηματολόγιο μέχρι το 2020.
Τετάρτη 27 Ιουλίου 2011

 

5 Θέσεις εποχικού προσωπικού στον Δήμο Αγρινίου Ν.Αιτ/νίας

Καταληκτική ημερομηνία: 
03/08/2011
Τηλέφωνο: 
26413 60221
Ο Δήμος Αγρινίου Ν.Αιτ/νίας προκηρύσσει την πλήρωση 5 θέσεων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου χρονικής διάρκειας 8 μηνών, ως ακολούθως:
2 ΔΕ Τεχνιτών πέτρας πλάκας & μαρμάρου
1 ΔΕ Τεχνιτών ξυλουργικών εργασιών
1 ΔΕ Τεχνιτών ελαιοχρωματιστών
1 ΔΕ Οδηγών φορτηγού ανατρεπόμενου (χωματουργικού)
Επισυνάπτεται η ανακοίνωση.

http://career.duth.gr/dimosio/files/4%CE%91%CE%A3%CE%A6%CE%A965-%CE%9F%CE%91%CE%94-signed.pdf 
Κυριακή 24 Ιουλίου 2011
Εθελοντική Αιμοδοσία διοργανώνει ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Αγρινίου στις 5 Αυγούστου. Αναλυτικά η ανακοίνωση:
"Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Αγρινίου σας ενημερώνει ότι την Παρασκευή 5/8/2011, από 08:00 έως 14:30, θα λάβει χώρα Εθελοντική Αιμοδοσία στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δημαρχείου Αγρινίου.(2ος όροφος)

Πρόκειται για έκτακτη αιμοδοσία που διοργανώνουμε σε συνεργασία με το τμήμα Αιμοδοσίας του Γ. Ν. Αγρινίου.Ευχαριστούμε το Δήμο Αγρινίου για την παραχώρηση της αίθουσας. Παρακαλούμε τους συμπολίτες μας να δώσουν δυναμικό παρόν ώστε να καταφέρουμε να ανταπεξέλθουμε στις αυξημένες ανάγκες του καλοκαιριού."
Παρασκευή 22 Ιουλίου 2011

Την επόμενη χρονιά θα είναι σε θέση η κυβέρνηση να γνωρίζει για το μέλλον των έργων μερικής εκτροπής του Αχελώου, σύμφωνα με τον υφυπουργού Περιβάλλοντος κ. Ι. Μανιάτη.
 
Ο κ. Μανιάτης επεσήμανε από το βήμα της Βουλής ότι στα μέσα του 2012 η κυβέρνηση θα έχει στη διάθεσή της το σχέδιο διαχείρισης των υδατικών διαμερισμάτων της Θεσσαλίας, Ηπείρου και Δυτικής Ελλάδας για να μπορέσει στη συνέχεια να προχωρήσει η τεκμηρίωση της αναγκαιότητας υλοποίησης των έργων εκτροπής στον Αχελώο.
 
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο υφυπουργός Περιβάλλοντος συμφώνησε ότι τα έργα στη Συκιά και τη Μεσοχώρα είναι «πράσινα» έργα, αλλά ξεκαθάρισε ότι θα πρέπει να ολοκληρωθούν πρώτα οι διαχειριστικές μελέτες.
 
http://www.kosmoslarissa.gr
Δευτέρα 18 Ιουλίου 2011
Ως ένα σημαντικό γεγονός, μέσω του οποίου θα γίνουν γνωστές, θα υποστηριχτούν και θα αναδειχτούν οι μεγάλες παραγωγικές δυνατότητες του Νομού μας - ήτοι ο πλούτος της αγροτικής γης, των λιμνών, των ποταμών, του Αμβρακικού κόλπου και της λιμνοθάλασσας Μεσολογγίου - Αιτωλικού - καθώς και η υγιή επιχειρηματική δραστηριότητα που αναπτύσσεται σε αυτές, περιέγραψαν την «1η ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΠΙΚΩΝ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ» της Αιτωλοακαρνανίας, που θα πραγματοποιηθεί από την 1η
Παρασκευή 15 Ιουλίου 2011
Η Εθελοντική Αιμοδοσία - ροκ συναυλία "η καρδιά χτυπά σε ροκ ρυθμούς" έλαβε χώρα εχθές με μεγάλη επιτυχία στην πλατεία Δημοκρατίας του Αγρινίου. Δεκάδες συμπολίτες μας αιμοδότησαν παρά την αφόρητη ζέστη. Οι νέοι της πόλης μας διασκέδασαν στο ροκ live των Cartoon και Foxrot, που εθελοντικά έπαιξαν καταπληκτική μουσική για όλους μας.
Ευχαριστούμε θερμά τους συμπολίτες μας που μας στήριξαν με την παρουσία τους, το προσωπικό του Γ. Ν. Αγρινίου, τα μέλη των συγκροτημάτων, τους υπευθύνους του ήχου, την εταιρεία Επιγραφές FIRMA, την εταιρεία παραγωγής NEONMEDIA και το Δήμο Αγρινίου.
Ευχόμαστε σε όλους να έχετε την υγεία σας και να αιμοδοτείτε, διότι το καλοκαίρι οι ανάγκες για αίμα είναι ακόμη μεγαλύτερες.


ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΝΕΩΝ ΣΕΑ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά σε δασική έκταση στην περιοχή Αγγελόκαστρο Αιτωλοακαρνανίας.
Στο έργο της κατάσβεσης συμμετέχουν, σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, 17 πυροσβέστες με επτά οχήματα και δύο αεροσκάφη.

naftemporiki.gr
Σήμερα κλείνουμε ένα χρόνο παρουσίας στην "μπλογκόσφαιρα" της Αιτωλοακαρνανίας και όχι μόνο. Θα θέλαμε να σας ευχαριστούμε όλους από καρδιάς για την αγάπη, με την οποία μας περιβάλλατε όλο αυτό το διάστημα. Ελπίζουμε ότι αυτό το  χρόνο που πέρασε, συμβάλλαμε έστω και στο ελάχιστο, στην προσπάθεια που εξαρχής τέθηκε ως στόχος από εμάς, δηλαδή η προβολή όσων θεωρούμε ότι αντιτίθεται στην εσωστρέφεια της περιοχής μας. Η δύναμη που μας δίνετε αποτελεί ταυτόχρονα και ευθύνη να συνεχίσουμε πιο ουσιαστικά και πιο αποτελεσματικά στο μέλλον. Σύντομα, η οικογένεια του Agriniomag θα μεγαλώσει καθώς νέοι άνθρωποι εκδήλωσαν ενδιαφέρον ενεργούς συμμετοχής. Περισσότερα στο άμεσο μέλλον. Και πάλι σας ευχαριστούμε θερμά όλους, να είστε πάντοτε καλά!
Υστερα απο την περσινή πρώτη επιτυχημενη διοργάνωση του camping ετσι και φέτος θα διοργανωθει το 2ο camping νεολαίας Θυάμου στην ορεινή περιοχή του Πατιοπούλου το οποίο αυτη την φορά  θα είναι διήμερο.Η ακριβής τοποθεσία θα ανακοινωθεί στα ΄τελη Ιουλίου,καθώς και η ακριβής ώρα αναχώρησης απο τον Θύαμο.
Φέτος θα προσπαθήσουμε να έχουμε και κάποιες εναλλακτικές δραστηριότητες όπως ποδηλασία και περίπατο(trekking) στην  ευρύτερη περιοχή που θα κατασκηνώσουμε.
Τρίτη 12 Ιουλίου 2011
Συναυλία με την Ορχήστρα Ποικίλης Μουσικής της Φιλαρμονικής του Δήμου Αγρινίου διοργανώνεται στο Πουρναράκι Λιθοβουνίου Μακρυνείας με αφορμή την υπέροχη καλοκαιρινή Πανσέληνο.
Διοργάνωση:
Δήμος Αγρινίου
Τοπικά Συμβούλια :
Άνω Μακρυνούς ,
Μεσάριστας,
Λιθοβουνίου,
Ποταμούλας
Και φέτος θα λάβουν χώρα ιδιαίτερες πολιτιστικές εκδηλώσεις στην Καψοράχη Μακρυνείας.Διaβάστε παρακάτω το σχετικό κείμενο:

"Συνεχίζουμε και φέτος την διοργάνωση των Καλοκαιρινών εκδηλώσεων στο χωριό μας την Καψοράχη Μακρυνείας του Δήμου Αγρινίου, που έχουν καταξιωθεί στη συνείδηση των συγχωριανών και φίλων της Καψοράχης όπως φαίνεται και από τη συμμετοχή τους.
Δευτέρα 11 Ιουλίου 2011
Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής της Γενικής Γραμματείας Νέας Γενιάς διαμορφώνονται 3 κεντρικοί άξονες που θα αποτελέσουν σημεία αναφοράς της.1) Ανεργία – Απασχόληση ,2) Κοινωνικός αποκλεισμός – Κοινωνική Ενσωμάτωση – Συμμετοχή, 3) Περιβάλλον – Κλιματική Αλλαγή – Πράσινη Ανάπτυξη
Κυριακή 10 Ιουλίου 2011
Η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Αγρινίου στα πλαίσια των εκδηλώσεων " Γιορτές Καλοκαιριού 2011" παρουσιάζει τη θεατρική παράσταση
"Τα κορίτσια με τα μαύρα"
Το απόλυτο sold out του χειμώνα, η μεγαλύτερη θεατρική επιτυχία στην Αθήνα είναι το έργο των Αλέξανδρου Ρήγα – Δημήτρη Αποστόλου «Τα Κορίτσια με τα Μαύρα», μια εκρηκτική κωμωδία για τη σύγχρονη Ελλάδα, τη διαφθορά, τη διαπλοκή και την ‘’ευλογημένη απάτη’’. Γραμμένη με το ταλέντο και το δηλητηριώδες, σπαρταριστό χιούμορ των δύο εξαιρετικών δημιουργών, με ένα θίασο που συγκεντρώνει τις μεγαλύτερες κωμικές δυνάμεις θηλυκού γένους στην Ελλάδα, ετοιμάζεται να περιοδεύσει σε όλη την Ελλάδα. Τι θα δούμε σε αυτό το έργο; Ιδού λοιπόν…
Παρασκευή 8 Ιουλίου 2011
Ειλημμένη είναι η απόφαση για απομάκρυνση από το ρόστερ του Παναιτωλικού, των Χάρη Παππά και Τάσου Δέντσα. Οι δύο παίκτες έχουν ενημερωθεί πως δεν συμπεριλαμβάνονται στα πλάνα του Μπάμπη Τεννέ για τη νέα περίοδο. 

Οι δύο παίκτες βρίσκονται κανονικά στις προπονήσεις του συλλόγου, όμως τους έχει ζητηθεί να βρουν ομάδα ώστε να αποχωρήσουν, αν βέβαια δεν προκύψει πρόταση οι δύο παίκτες θα παραμείνουν. Παράλληλα το ίδιο έγινε και με τον Βαγγέλη Καούνο την Παρασκευή. Ο έμπειρος επιθετικός βρέθηκε στα γραφεία του συλλόγου και έλυσε την συνεργασία του. Οι κακές γλώσσες λένε πως οι σχέσεις του με τον Έλληνα τεχνικό δεν περνούσαν και την καλύτερή τους περίοδο. 

Στα αγωνιστικά το πρόγραμμα της Παρασκευής περιείχε διπλή προπόνηση. Στην πρωινή το βάρος έπεσε στον τομέα της φυσικής κατάστασης. Εκτός έμειναν οι Καμαρά, Μπούρος, ενώ χαλαρό πρόγραμμα ακολούθησε ο Μπουμάλ. 

Το απόγευμα το πρόγραμμα είχε περισσότερη μπάλα. Οι παίκτες του Μπάμπη Τεννέ δούλεψαν στην τακτική, ενώ κανονικά προπονήθηκε ο Καμαρά. Αντίθετα και πάλι χαλαρό πρόγραμμα έκαναν οι Μπουμάλ και Μπούρος. 

Το επόμενο ραντεβού είναι προγραμματισμένο για το Σάββατο στις 8:30 το πρωί,, ενώ την Κυριακή υπάρχει ρεπό. Την Δευτέρα η αποστολή θα αναχωρήσει για Καρπενήσι, όπου και θα γίνει το «μοντάρισμα» για τη νέα σεζόν. 


sday.gr
Η Ελληνική Φίλαθλος Ομοσπονδία Τοξοβολίας σε συνεργασία με τον Δήμο Θέρμου, προκηρύσσει τον αγώνα Γεωγραφικών Διαμερισμάτων Στερεάς Ελλάδος ( & Αττικής ) – Κρητικού & Αιγαίου Πελάγους & Πελοποννήσου – Ιονίων Νήσων Α΄& Β΄ αγωνιστικής κατηγορίας ανοιχτού χώρου, 2Χ70μ. ηλικιακών κατηγοριών Ανδρών – Γυναικών / Νέων Ανδρών – Νέων Γυναικών, 2Χ60μ. ηλικιακών κατηγοριών Εφήβων – Νεανίδων ολυμπιακού τόξου, 2Χ50μ. ηλικιακών κατηγοριών Ανδρών – Γυναικών / Νέων Ανδρών – Νέων Γυναικών / Εφήβων – Νεανίδων σύνθετου τόξου καθώς και Αναπτυξιακό αγώνα 2Χ30μ., ηλικιακών κατηγοριών Ανδρών – Γυναικών / Νέων Ανδρών – Νέων Γυναικών / Εφήβων - Νεανίδων ολυμπιακού & σύνθετου τόξου, που θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Γήπεδο Θέρμου Αιτωλοακαρνανίας, το Σάββατο 16 και την Κυριακή 17 Ιουλίου 2011.

Τετάρτη 6 Ιουλίου 2011

 

5 Θέσεις εποχικού προσωπικού στον Δήμο Άκτιου-Βόνιτσας Ν.Αιτ/νίας

Καταληκτική ημερομηνία: 
08/07/2011
Τηλέφωνο: 
26433 60121
Ο Δήμος Άκτιου-Βόνιτσας Ν.Αιτ/νίας προκηρύσσει την πλήρωση 5 θέσεων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου χρονικής διάρκειας 8 μηνών, ως ακολούθως:
2 ΔΕ Διοικητικού-Οικονομικού
2 ΔΕ Χειριστών Η/Υ
1 ΤΕ Πληροφορικής (software)
Επισυνάπτεται η ανακοίνωση.

http://career.duth.gr/dimosio/files/4%CE%913%CE%A3%CE%A96%CE%96-%CE%A6-signed.pdf
 Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Αγρινίου, ο Σύλλογος Πασχόντων εκ Μεσογειακής Αναιμίας, Γονέων και Φίλων Αυτών Νομού Αιτωλοακαρνανίας και  η Λέσχη Μοτοσυκλέτας Αγρινίου συνδιοργανώνουν Εθελοντική Αιμοδοσία και έντεχνη – ροκ συναυλία στην Πλατεία Δημοκρατίας (Κεντρική Πλατεία Αγρινίου) στις 14 Ιουλίου 2011.

Η Εθελοντική Αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί από την κινητή μονάδα του τμήματος Αιμοδοσίας του Γ. Ν. Αγρινίου, στο χώρο της πλατείας από τις 19:00 έως 21:00.

Η συναυλία με τα μουσικά συγκροτήματα Cartoon και Foxrot έχει ως ώρα έναρξης το πέρας της αιμοδοσίας  (21:00).

Η εντυπωσιακή επιτυχία της Εβδομάδας Εθελοντή Αιμοδότη (8–14 Ιουνίου 2011) αποτελεί οδηγό για εμάς τόσο για την προσεχή εκδήλωση όσο και για τις εκδηλώσεις που ακολουθούν. Έτσι, περιμένουμε και πάλι με χαρά τους συμπολίτες μας να συμμετέχουν,  να συζητήσουμε μαζί τις απορίες τους γύρω από την αιμοδοσία, να αιμοδοτήσουν και τελικά να διασκεδάσουμε σε ένα όμορφο live, γιατί ο Εθελοντισμός είναι γιορτή!

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα όσους με κάθε τροπο βοηθούν στις προσπάθειές μας και ιδιαίτερα τους χορηγούς μας, που σε ένα δύσκολο οικονομικό περιβάλλον στέκονται δίπλα μας. Ο στόχος είναι κοινός: ένας αιμοδότης σε κάθε οικογένεια στην πόλη μας.

Για το Σύλλογο Εθελοντων  Αιμοδοτών Αγρινίου
 Η Πρόεδρος 
Σπυριδούλα Παπαγιάννη
 
για το Σύλλογο Πασχόντων εκ Μεσογειακής Αναιμίας
Η Πρόεδρος
Γεωργία Αθανασίου

Για τη Λέσχη Μοτοσυκλέτας Αγρινίου
Ο Πρόεδρος
Κων/νος Γεωργαράς

ΚΩΝ/ΝΟΣ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

ΚΩΝ/ΝΟΣ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
Ηλία Ηλιού 7-9, ΤΟΠΟΓΡΑΦΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ Tηλ: 6948484595

Ποιο επαγγελμά μου ταιριάζει?

Ποιο επαγγελμά μου ταιριάζει?
Βήματα επαγγελματικού προσανατολισμού

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ Φαρμακεία Αγρινίου

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ Φαρμακεία Αγρινίου
Κάντε κλίκ στην εικόνα

Blog Archive

Αναγνώστες

About Me

agriniomag
Παπαθανασίου Κωνσταντίνος, Κοτρολός Νικόλαος, Νέλλη Παρμάκη, Email: agriniomag@gmail.com
Προβολή πλήρους προφίλ