ΠΡΟΤΥΠΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ

ΠΡΟΤΥΠΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ
Τηλ:2641044320

Καλέστε μας για μια δωρεάν μελέτη

Καλέστε μας για μια δωρεάν μελέτη
Εμπιστευθείτε μια τοπική εταιρία που σας εγγυάται μια σωστή και αξιόπιστη εγκατάσταση

ΤΣΙΡΩΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ - ΦΥΣΙΚΟΣ

ΤΣΙΡΩΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ - ΦΥΣΙΚΟΣ
Tηλ. Επικοινωνίας 6946946832
Από το Blogger.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ

Aitoloakarnania Blogs
Δευτέρα 8 Αυγούστου 2011

Είναι δεδομένο, πως ο Παναιτωλικός της νέας περιόδου θα διαφέρει σημαντικά σε όλα τα επίπεδα από ό,τι είχαμε συνηθίσει στα παρελθόντα έτη και το ευχάριστο είναι ότι η αλλαγή αυτή έχει συντελεστεί προς το καλύτερο. Κατά το κοινώς λεγόμενο, ο Παναιτωλικός "ψηλώνει" από κάθε άποψη. Η κυανοκίτρινη ομάδα προσέρχεται στη Super League, με ποδοσφαιριστές διεθνούς εμπειρίας και καταξίωσης (Καμαρά, Χαριστέας), γεγονός που ίσως για πρώτη φορά του δίνει τη δυνατότητα να περάσει τα ελληνικά σύνορα, έστω απλά σαν όνομα και μόνο, γεγονός όμως διόλου αμελητέο. Το γήπεδο αναμένεται να ξανασυστηθεί ακόμα και στους χρόνιους θαμμώνες του, καθώς τα έργα βελτίωσης του το έχουν κάνει σχεδόν αγνώριστο.
Ταυτόχρονα, ήδη από το τέλος του περσινού πρωταθλήματος, τα ΜΜΕ πανελλήνιας εμβέλειας αντλούν συχνά πυκνά ειδήσεις από το Αγρίνιο, αναζητώντας αχτίδες φωτός στο έρεβος του ελληνικού ποδοσφαίρου.Αποτελεί κοινό τόπο λοιπόν, πως ο Παναιτωλικός ανακτά το λησμονημένο του στίγμα στα αθλητικά και όχι μόνο δρώμενα της χώρας.

Στο αμιγώς ποδοσφαιρικό κομμάτι, έντονη  υπήρξε η ανησυχία των φιλάθλων για την καθυστέρηση στην υλοποίηση του μετεγγραφικού σχεδιασμού. Εύλογα και όχι άδικα, καθώς οδηγός για πολλούς αποτελεί η περσινή χρονιά, που σχεδόν πριν την έναρξη της προετοιμασίας είχε ουσιαστικά ξεκαθαρίσει το τοπίο όσον αφορά στο ρόστερ της ομάδας. Μόνο που θα πρέπει να ληφθεί σοβαρά υπόψη η παράμετρος του "πιο περίεργου ποδοσφαιρικού καλοκαιριού". Ας μην ξεχνάμε δηλαδή, ότι πρόσφατα πραγματοποιήθηκε η κλήρωση του πρωταθλήματος δίχως να έχει αποσαφηνιστεί ποιες ομάδες θα συμμετέχουν σε αυτό με αποτέλεσμα να ζήσουμε την παρωδία της παρουσίας δύο ομάδων με το όνομα "Ομάδα Α'' και "Ομάδα Β" αντίστοιχα. Αν συνυπολογίσει κανείς και το γεγονός ότι ο ΟΦΗ μόλις πριν από μία εβδομάδα οριστικοποίησε την άνοδό του, αντιλαμβάνεται κανείς ότι ήδη ο Παναιτωλικός είναι αρκετά βήματα μπροστά από άποψη προγραμματισμού σε σχέση με τουλάχιστον 3 ομάδες. Αυτό δε σημαίνει ότι οι κυανοκίτρινοι δε θα έπρεπε να είναι πιο αποτελεσματικοί στην πραγματοποίηση μετεγγραφών, παρόλα αυτά όμως δε φαίνεται επί της παρούσης να του στοιχίζει, καθώς πέραν όλων των άλλων αγνοείται ακόμα η ακριβής ημερομηνία έναρξης του πρωταθλήματος.

Τέλος, επειδή ακούστηκαν πολλοί ψίθυροι δυσαρέσκειας για τον Άγγελο Χαριστέα, δε θα πρέπει να αψηφούμε το γεγονός πως περιποιεί τιμή για τον Παναιτωλικό η παρουσία στις τάξεις του ενός εν ενεργεία πρωταθλητή Ευρώπης, που έχει καταθέσει τα διαπιστευτήρια του σε μερικές από τις πιο σημαντικές ομάδες της Ευρώπης και ταυτόχρονα ποτέ και κανείς δεν τον έχει ψέξει για την ποιότητα του χαρακτήρα του, τουναντίον μάλιστα όλοι υπογραμμίζουν τον αδαμάντινο χαρακτήρα του,στοχιείο που πάντοτε αποτελεί αυστηρό κριτήριο για τους ποδοσφαιριστές που φοράνε τον Τίτορμο στο στήθος.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΚΩΝ/ΝΟΣ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

ΚΩΝ/ΝΟΣ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
Ηλία Ηλιού 7-9, ΤΟΠΟΓΡΑΦΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ Tηλ: 6948484595

Ποιο επαγγελμά μου ταιριάζει?

Ποιο επαγγελμά μου ταιριάζει?
Βήματα επαγγελματικού προσανατολισμού

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ Φαρμακεία Αγρινίου

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ Φαρμακεία Αγρινίου
Κάντε κλίκ στην εικόνα

Blog Archive

Αναγνώστες

About Me

agriniomag
Παπαθανασίου Κωνσταντίνος, Κοτρολός Νικόλαος, Νέλλη Παρμάκη, Email: agriniomag@gmail.com
Προβολή πλήρους προφίλ