ΠΡΟΤΥΠΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ

ΠΡΟΤΥΠΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ
Τηλ:2641044320

Καλέστε μας για μια δωρεάν μελέτη

Καλέστε μας για μια δωρεάν μελέτη
Εμπιστευθείτε μια τοπική εταιρία που σας εγγυάται μια σωστή και αξιόπιστη εγκατάσταση

ΤΣΙΡΩΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ - ΦΥΣΙΚΟΣ

ΤΣΙΡΩΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ - ΦΥΣΙΚΟΣ
Tηλ. Επικοινωνίας 6946946832
Από το Blogger.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ

Aitoloakarnania Blogs
Τρίτη 30 Αυγούστου 2011


Το Σάββατο 27 Αυγούστου, ημέρα έναρξης της 9ης Πανελλήνιας Λαμπαδηδρομίας Εθελοντών Αιμοδοτών, μετά την αφή της φλόγας στα Σέρβια Κοζάνης, το Αγρίνιο αποτέλεσε τον πρώτο σταθμό της, στο δρόμο προς το Ξυλόκαστρο Κορινθίας και από εκεί σε όλες τις πόλεις και τα χωριά της χώρας μας.
          Το Σάββατο, λοιπόν, στις 22:20 κατέφθασε στην πόλη μας ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών (ΠΟΣΕΑ) κ. Πρωτόπαπας Εμμ. Χρήστος συνοδεύοντας τη "φλόγα της Αγάπης", την οποία παρέδωσε στο Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Αγρινίου.
          Δεκάδες μηχανές από το V STROM Forum, τη Λέσχη Μοτοσυκλέτας Αγρινίου, αλλά και μεμονωμένοι μοτοσυκλέτιστες συνόδευσαν τη φλόγα σε κεντρικούς δρόμους της πόλης ως την Πλατεία Δημοκρατίας, όπου έγινε η παράδοσή της σε μοτοσυκετιστές του V STROM Forum από την Πάτρα.

          Ακολούθησαν συνεντεύξεις του προέδρου της ΠΟΣΕΑ και της προέδρου του Συλλόγου μας στους τηλεοπτικούς σταθμούς ΣΚΑΙ και Αχελώος TV και έπειτα, οι μοτοσυκλετιστές μετέφεραν τη φλόγα, στο στάδιο του Καινουργίου Τριχωνίδας, όπου λάμβανε χώρα η "γιορτή της Αθερίνας", και την παρέδωσαν στον πρόεδρο του αδελφού Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Καινουργίου κ. Κορδάτο Φώτιο, παρουσία 600 περίπου συμπολιτών μας.
          Τέλος, ακολούθησε η αναχώρηση της φλόγας συνοδεία του προέδρου της ΠΟΣΕΑ και μοτοσυκλετιστών για την Πάτρα, όπου διανυκτέρευσε στην Υπηρεσία Αιμοδοσίας του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείο Ρίου - Πατρών.
          Ευχαριστούμε ιδιαίτερα την ΠΟΣΕΑ και τον πρόεδρό της για την τιμή που έκανε στην πόλη μας και το Σύλλογό μας, την Τροχαία Αγρινίου και το ΕΚΑΒ, τους μοτοσυκλετιστές, τους τηλεοπτικούς σταθμούς ΣΚΑΙ και Αχελώος TV, αλλά και όλα τα ΜΜΕ για την προσφορά τους.
           Η 9η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Εθελοντών Αιμοδοτών μόλις ξεκίνησε και είναι η καλύτερη ευκαιρία μας να μεταλαμπαδεύσουμε την πανανθρώπινη Ιδέα της Εθελοντικής Αιμοδοσίας σε όλους τους Έλληνες.
          Σας υπενθυμίζουμε ότι το επόμενο ραντεβού με τη Φλόγα και τους συμπολίτες μας είναι την Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου, οπότε και θα λάβουν χώρα οι κεντρικές εκδηλώσεις του Σ.Ε.Α. Αγρινίου για τη λαμπαδηδρομία.




       Με τιμή,




    Το Δ.Σ.                                  Η Επιτροπή Νέων



--

ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ
Δίνοντας αίμα
σώζεις ζωές...


http://seaagriniou.blogspot.com/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΚΩΝ/ΝΟΣ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

ΚΩΝ/ΝΟΣ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
Ηλία Ηλιού 7-9, ΤΟΠΟΓΡΑΦΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ Tηλ: 6948484595

Ποιο επαγγελμά μου ταιριάζει?

Ποιο επαγγελμά μου ταιριάζει?
Βήματα επαγγελματικού προσανατολισμού

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ Φαρμακεία Αγρινίου

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ Φαρμακεία Αγρινίου
Κάντε κλίκ στην εικόνα

Blog Archive

Αναγνώστες

About Me

agriniomag
Παπαθανασίου Κωνσταντίνος, Κοτρολός Νικόλαος, Νέλλη Παρμάκη, Email: agriniomag@gmail.com
Προβολή πλήρους προφίλ