ΠΡΟΤΥΠΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ

ΠΡΟΤΥΠΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ
Τηλ:2641044320

Καλέστε μας για μια δωρεάν μελέτη

Καλέστε μας για μια δωρεάν μελέτη
Εμπιστευθείτε μια τοπική εταιρία που σας εγγυάται μια σωστή και αξιόπιστη εγκατάσταση

ΤΣΙΡΩΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ - ΦΥΣΙΚΟΣ

ΤΣΙΡΩΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ - ΦΥΣΙΚΟΣ
Tηλ. Επικοινωνίας 6946946832
Από το Blogger.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ

Aitoloakarnania Blogs
Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011
Τη δυνατότητα να δουλέψουν στις κατασκηνώσεις του υπουργείου Υγείας θα έχουν νέοι διαφόρων ειδικοτήτων και όλων των εκπαιδευτικών κατηγοριών. Τις αμέσως επόμενες ημέρες αναμένεται να δώσει την έγκριση του το υπουργείο Εσωτερικών για τις 1.105 εποχικές θέσεις στις παιδικές κατασκηνώσεις του υπουργείου Υγείας. Ωστόσο, υπάρχει το ενδεχόμενο, λόγω του μεσοπρόθεσμου προγράμματος, το υπουργείο Εσωτερικών να προχωρήσει σε μείωση του αριθμού των εγκεκριμένων θέσεων.

Οι θέσεις θα καλυφθούν από ειδικότητες διαφόρων ειδικοτήτων και εκπαιδευτικών βαθμίδων, όπως αποθηκάριοι, μάγειρες, διαχειριστές, νοσηλευτές, ομαδάρχες, γυμναστές, γιατροί, συντονιστές, ναυαγοσώστες, φύλακες, εργάτες κ.ά.
Οι υποψήφιοι για τις θέσεις Ιατρικού προσωπικού θα πρέπει να διαθέτουν άδεια χρησιμοποίησης τίτλου Ιατρικής ειδικότητας και βεβαίωση ιδιότητας μέλους Ιατρικού Συλλόγου, η οποία ιδιότητα πρέπει να υφίσταται τόσο κατά τον χρόνο υποβολής και της λήξης της προθεσμίας των αιτήσεων όσο και κατά τον χρόνο διορισμού. Ακόμη, θα πρέπει να έχουν εκπληρώσει την υποχρεωτική άσκηση υπηρεσίας υπαίθρου, η οποία θα αποδεικνύεται με βεβαίωση από το υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης ή βεβαίωση του ίδιου του υπουργείου ότι δεν απαιτείται.
Οι υποψήφιοι Νοσηλευτές θα πρέπει να έχουν στην κατοχή τους πτυχίο ή δίπλωμα Νοσηλευτικής ΑΕΙ ή το ομώνυμο πτυχίο ή δίπλωμα Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου (ΕΑΠ) ΑΕΙ ή Προγραμμάτων Σπουδών Επιλογής ΑΕΙ της ημεδαπής ή ισότιμο τίτλο σχολών της ημεδαπής ή αλλοδαπής αντίστοιχης ειδικότητας. Επιπλέον οι υποψήφιοι θα πρέπει να διαθέτουν άδεια άσκησης επαγγέλματος Νοσηλευτή Νοσηλεύτριας και ταυτότητα μέλους της Ενωσης Νοσηλευτών τριών Ελλάδος (ΕΝΕ).
Για τις θέσεις ΠΕ Γυμναστών απαιτείται πτυχίο ή δίπλωμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού ειδικότητας Παραδοσιακών Χορών ΑΕΙ ή το ομώνυμο πτυχίο ή δίπλωμα Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου (ΕΑΠ) ΑΕΙ ή Προγραμμάτων Σπουδών Επιλογής ΑΕΙ της Ελλάδας ή ισότιμος τίτλος σχολών της ημεδαπής ή αλλοδαπής, αντίστοιχης ειδικότητας.
Για τις θέσεις ΔΕ Ναυαγοσωστών οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλουν οποιοδήποτε πτυχίο ή δίπλωμα ή απολυτήριο τίτλο δευτεροβάθμιας ή μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της Ελλάδας ή άλλον ισότιμο τίτλο του εξωτερικού ανεξαρτήτως ειδικότητας. Ακόμη, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να διαθέτουν άδεια ναυαγοσώστη, εκδιδόμενη από Λιμενική Αρχή.
Οι υποψήφιοι ΥΕ Νυχτοφύλακεs για τις θέσεις αυτές θα πρέπει να έχουν στην κατοχή τους απολυτήριο τίτλο υποχρεωτικής εκπαίδευσης ή ισοδύναμο απολυτήριο τίτλο κατώτερης Τεχνικής Σχολής ή απολυτήριο τίτλο Εργαστηρίων Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης της Ελλάδας ή του εξωτερικού.
Τέλος, να σημειωθεί ότι οι υποψήφιοι της ειδικότητας ΠΕ Γυμναστών και ΔΕ Ναυαγοσωοτών πρέπει να έχουν ηλικία από 18 έως 45 ετών, ενώ οι υποψήφιοι για τις υπόλοιπες θέσεις θα πρέπει να έχουν ηλικία από 18 έως 65 ετών. 


Πηγή: alfavita.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΚΩΝ/ΝΟΣ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

ΚΩΝ/ΝΟΣ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
Ηλία Ηλιού 7-9, ΤΟΠΟΓΡΑΦΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ Tηλ: 6948484595

Ποιο επαγγελμά μου ταιριάζει?

Ποιο επαγγελμά μου ταιριάζει?
Βήματα επαγγελματικού προσανατολισμού

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ Φαρμακεία Αγρινίου

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ Φαρμακεία Αγρινίου
Κάντε κλίκ στην εικόνα

Blog Archive

Αναγνώστες

About Me

agriniomag
Παπαθανασίου Κωνσταντίνος, Κοτρολός Νικόλαος, Νέλλη Παρμάκη, Email: agriniomag@gmail.com
Προβολή πλήρους προφίλ