ΠΡΟΤΥΠΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ

ΠΡΟΤΥΠΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ
Τηλ:2641044320

Καλέστε μας για μια δωρεάν μελέτη

Καλέστε μας για μια δωρεάν μελέτη
Εμπιστευθείτε μια τοπική εταιρία που σας εγγυάται μια σωστή και αξιόπιστη εγκατάσταση

ΤΣΙΡΩΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ - ΦΥΣΙΚΟΣ

ΤΣΙΡΩΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ - ΦΥΣΙΚΟΣ
Tηλ. Επικοινωνίας 6946946832
Από το Blogger.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ

Aitoloakarnania Blogs
Κυριακή 15 Μαΐου 2011
Το πιο αντρίκειο, το πιο καθαρό, το πιο δίκαιο πρωτάθλημα με τους περισσότερους βαθμούς (75) στην ιστορία της Β' Εθνικής κατέκτησε ο ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ Γ.Φ.Σ. Όσοι πίστεψαν ότι οι πανηγυρισμοί για την επάνοδο του Παναιτωλικού στην Α Εθνική τελείωσαν την προηγούμενη Κυριακή, μάλλον έπεσαν έξω. Οι ποδοσφαιριστές και ο προπονητής της κυανοκίτρινης ομάδας είχαν άλλη άποψη και με τη νίκη 2-3 επί της Ηλιούπολης, σε συνδυασμό με το ναυάγιο του ΠΑΣ στο Ηρακλειο, ο οποίος έχασε με 4-1 από τον ΟΦΗ, στέφονται πανάξια πρωταθλητές. Για την ιστορία τα τέρματα του Παναιτωλικού σημέιωσαν οι Θεοδωρίδης (σουτ, 23'), Καραμαλίκης (σουτ, 39'), Μπουμάλ (σουτ, 88), ενώ για τους γηπεδούχους μείωσε αρχικά σε 1-2 ο Κρητικός (74') και σε 2-3 με αυτογκόλ ο Αναστασιάδης (89').

Μακριά από περίεργα διατητικά λάθη, εκτός από κάθε λογής παρασκήνιο, ο Παναιτωλικός δίνει (άλλη) μία ηχηρή απάντηση στο κατεστημένο του ελληνικού ποδοσφαίρου, κατακτώντας το πρωτάθλημα σε μία από τις πιο εχθρικές για αυτόν έδρες και απολαμβάνοντας τα παιχνίδια της μοίρας, που τον έφεραν να πανηγυρίζει τον τίτλο στην έδρα της Ηλιούπολης και αφήνοντας ταυτόχρονα δεύτερους τους παίκτες του ΠΑΣ. Δυστυχώς για αυτούς, οι κύριοι Κώτσιος και Φουρτάδο έρχονται δεύτεροι παρά την "ευγενή άμιλλα", που επέδειξαν στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό στις 21-2-2011. Οι παίκτες του Παναιτωλικού  δήλωναν σε ανύποτο χρόνο, αλλά επανειλημμένα, ότι η τιμωρία του ΠΑΣ, για τη μη τήρηση του fair play, θα ήταν η απώλεια του πρωταθλήματος, όπερ και εγένετο, έστω και στην τελευταία στροφή του πρωταθλήματος. Προφανώς οι παίκτες του ΠΑΣ δε γνώριζαν, όσα μας δίδαξαν οι αρχαίοι μας πρόγονοι, ότι μετά την ύβρη, έρχεται η νέμεσις. Έτσι λοιπόν, στο επερχόμενο φιλικό παιχνίδι με τον Πανιώνιο οι παίκτες του Παναιτωλικού θα υψώσουν το κύπελλο του πρωταθλητή στον αγρινιώτικο ουρανό αφήνοντας τους Γιαννιώτες ομόλογούς τους με τον ένα βαθμό παραπάνω, από το γκολ του Φουρτάδο.Χάρισμά τους!
Υ.Γ. Στη συνέντευξη τύπου μετά το παιχνίδι στους Ζωσιμάδες, ο Στάθης Καραμαλίκης, απευθυνόμενος προς τους Γιαννιώτες δημοσιογράφους που γελούσαν ειρωνικά, είχε πει πως γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος.Σήμερα μπορούμε να γελάσουμε όλοι δυνατά...Όπως δυνατά μπορεί να γελάσει και ο Λουίτζι Τζενάμο, που είχε δικαιολογημένα είχε βγει εκτός εαυτού μετά την κλοπή του Φουρτάδο.Είμαστε πια ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!

ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ  75
2. ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 74
3. ΟΦΗ 69
4. ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ 60
5. ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 60
6. ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ 53
7. ΔΙΑΓΟΡΑΣ 52
8. ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ 47
9. ΒΕΡΟΙΑ 44
10. ΠΙΕΡΙΚΟΣ 41
11. EΘΝ. ΑΣΤΕΡΑΣ 38
12. ΑΓΡ. ΑΣΤΕΡΑΣ 37
13. ΙΩΝΙΚΟΣ 37
14. ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ 36
15. ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ 36
16. ΕΘΝΙΚΟΣ 35
17. ΑΝ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 33
18. ΚΑΛΛΙΘΕΑ 19

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΚΩΝ/ΝΟΣ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

ΚΩΝ/ΝΟΣ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
Ηλία Ηλιού 7-9, ΤΟΠΟΓΡΑΦΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ Tηλ: 6948484595

Ποιο επαγγελμά μου ταιριάζει?

Ποιο επαγγελμά μου ταιριάζει?
Βήματα επαγγελματικού προσανατολισμού

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ Φαρμακεία Αγρινίου

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ Φαρμακεία Αγρινίου
Κάντε κλίκ στην εικόνα

Blog Archive

Αναγνώστες

About Me

agriniomag
Παπαθανασίου Κωνσταντίνος, Κοτρολός Νικόλαος, Νέλλη Παρμάκη, Email: agriniomag@gmail.com
Προβολή πλήρους προφίλ