ΠΡΟΤΥΠΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ

ΠΡΟΤΥΠΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ
Τηλ:2641044320

Καλέστε μας για μια δωρεάν μελέτη

Καλέστε μας για μια δωρεάν μελέτη
Εμπιστευθείτε μια τοπική εταιρία που σας εγγυάται μια σωστή και αξιόπιστη εγκατάσταση

ΤΣΙΡΩΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ - ΦΥΣΙΚΟΣ

ΤΣΙΡΩΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ - ΦΥΣΙΚΟΣ
Tηλ. Επικοινωνίας 6946946832
Από το Blogger.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ

Aitoloakarnania Blogs
Κυριακή 29 Μαΐου 2011

«Μεταγραφές ουσίας» (Photo: Action Images)
Το μεταγραφικό πλάνο που θα ακολουθήσει ο Παναιτωλικός το καλοκαίρι, ώστε να παρουσιαστεί όσο το δυνατόν πιο ενισχυμένος στη Σούπερ Λίγκα, ανέλυσε στη Sportday ο Φώτης Κωστούλας.

Ο πρόεδρος των «νεοφώτιστων» υποστήριξε ότι θα αποκτηθούν 7-8 καινούργιοι ποδοσφαιριστές, ενώ το μπάτζετ του συλλόγου θα κυμανθεί στα πέντε εκατομμύρια ευρώ.


Αναλυτικά ένα μέρος των δηλώσεων του ισχυρού άνδρα του Παναιτωλικού στη Sportday που δημοσιεύεται σήμερα:

-Όπως έχει πει ο άνθρωπος που σας προέτρεψε να ασχοληθείτε με τον Παναιτωλικό, ο Σωκράτης Τσιάρας, διστάζατε στην αρχή, λέγοντας πως δεν γνωρίζετε το ποδόσφαιρο και ταυτόχρονα δεν σας αρέσει να χάνετε σε αυτό που κάνετε. Με αυτή την άνοδο αισθάνεστε ότι πέτυχε το εγχείρημα;
«Πρώτα απ' όλα, μπαίνοντας στο ποδόσφαιρο, οι στόχοι δεν είναι πλέον επιχειρηματικοί. Δεν δημιουργείς μια επιχείρηση για να μεγαλώσεις, να πλουτίσεις σε προϊόντα, να εξαπλωθείς. Εδώ βάζεις τα λεφτά σου, τα ξεχνάς και βάζεις στόχο αυτό που ζητάει όλος ο κόσμος, δεν είναι πλέον στόχος δικός σου. Είναι του φίλαθλου κόσμου και σε αυτό, ναι, το πετύχαμε και ως στόχο δικό μου βέβαια και των υπολοίπων στην ομάδα. Το "δεν μου αρέσει να χάνω" συνεχίζει, αλλά δεν έχει αλλάξει αυτό. Εκείνο που είχα πει στον Σωκράτη είναι πως αν μπεις κάπου και δεν ξέρεις το αντικείμενο θα χάσεις. Τελικά, όμως, δεν ήταν επιχειρηματικό, οπότε λες "ας χάσεις". Γι' αυτό άλλαξαν οι στόχοι και οι στόχοι αυτοί επετεύχθησαν».

-Όσον αφορά το μπάτζετ της νέας σεζόν, πού σκοπεύετε να κινηθείτε;
«Πιστεύω, χωρίς να είμαι ο ειδικός, ότι στη Σούπερ Λίγκα υπάρχουν τριών ειδών μπάτζετ. Υπάρχουν οι ομάδες όπως ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός με μεγάλα μπάτζετ και στόχο να παίζουν κάθε χρόνο στην Ευρώπη, βγάζοντας χρήματα από κει, ή τουλάχιστον να πετυχαίνουν τους στόχους τους. Υπάρχει μια άλλη κατηγορία ομάδων με πολύ χαμηλότερο, αλλά γενικά υψηλό μπάτζετ, όπως οι ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και μετά είναι όλοι οι άλλοι. Εκεί, σε όλους τους άλλους, κινούμαστε κι εμείς. Προσπαθούμε να έχουμε ένα μπάτζετ που με σωστές επιλογές να μη χάσουμε χρήματα. Δηλαδή κάπου στα πέντε εκατομμύρια. Κάπου εκεί το υπολογίζουμε».

-Έχετε πει ότι θα γίνουν 7-10 μεταγραφές. Υπάρχει η σκέψη να πάτε σε λεγόμενα μεγάλα ονόματα για τα στάνταρ του Παναιτωλικού, να γίνει υπέρβαση;
«Όντως αυτόν τον αριθμό μεταγραφών στοχεύουμε, αλλά αυτά αλλάζουν μερικές φορές. Μπορεί να είναι και περισσότερες ή λιγότερες, αναλόγως με κάποιους άλλους παράγοντες. Στο παρελθόν έχουμε βιώσει την εμπειρία με τα μεγάλα ονόματα, αλλά στο τέλος τίποτα. Μπορεί στην αρχή να γινόταν μια διαφήμιση, να ερχόταν κάποιος κόσμος να τους δει, αλλά από αποτέλεσμα μηδέν. Όχι, δεν ακολουθούμε πλέον αυτή τη λογική, ψάχνουμε να βρούμε κάτι ουσιαστικό. Δεν μας ενδιαφέρει καθόλου να κάνουμε ένα μπαμ στην αγορά. Μας ενδιαφέρει να κάνουμε το μπαμ στον αγωνιστικό χώρο».

-Υπάρχει ο προπονητής, υπάρχει το τμήμα σκάουτινγκ που λειτουργεί μόνιμα και οπωσδήποτε η διοίκηση. Ποιος αποφασίζει για το ρόστερ;
«Αυτή τη στιγμή υπάρχει συνεργασία όλων αυτών των ανθρώπων. Υπάρχει ο Μάκης Μπελεβώνης, που είναι ο κύριος ρυθμιστής και έχει και τον τελευταίο λόγο πριν το συζητήσουμε μαζί. Βλέπουμε, παρακολουθούμε, δεχόμαστε προτάσεις, συλλέγουμε πληροφορίες, αυτό είναι μια διαδικασία που συμβαίνει συνεχώς. Στην πραγματικότητα οι προτάσεις είναι απ' όλους, ακούγονται υπέρ και κατά και συζητιούνται όλα. Οπωσδήποτε ο προπονητής έχει τον μεγαλύτερο λόγο, μπορεί να πει ότι ο τάδε παίκτης δεν είναι ακριβώς αυτό που θέλουμε, να τον αφήσουμε και αν δεν βρούμε κάτι άλλο, να επανέλθουμε. Κάπως έτσι γίνεται η συνεννόηση».

-Κι όταν δεν υπάρχει ταύτιση απόψεων;
«Συνήθως υπάρχει. Σίγουρα ο προπονητής έχει αγωνιστικά τον τελευταίο λόγο. Εκτός βέβαια κι αν τίθεται οικονομικό θέμα, αν δεν είμαστε διατεθειμένοι να δώσουμε τα χρήματα που απαιτούνται».

-Η εύκολη παραμονή είναι σίγουρα η βασική επιδίωξη στη Σούπερ Λίγκα. Ωστόσο, η κεκτημένη ταχύτητα θα μπορούσε, πιστεύετε, να φέρει κάτι παραπάνω;
«Θα εξαρτηθεί από χίλια δυο πράγματα. Υπάρχουν ομάδες που βάζουν στόχους μια χρονιά, αλλά τους πηγαίνουν όλα μα όλα ανάποδα, με δύο χαζά αποτελέσματα, δύο αδικίες, και αντί να βρεθούν ψηλά, συμβαίνει το αντίθετο. Εμείς θα είμαστε σε εγρήγορση για να αποφύγουμε τις κακοτοπιές και αφού εξασφαλίσουμε την παραμονή μας, που πρέπει να το πετύχουμε, αυτό θα είναι νίκη. Με την απειρία που έχουμε, εκεί είναι το σημαντικό και μετά ό,τι βγει. Μην ξεχνάμε ότι θα εξαρτηθεί και από την πορεία των άλλων. Αν τυχόν υπάρξουν οικονομικά προβλήματα, ίσως καταφέρουμε κάτι παραπάνω».

-Μακροπρόθεσμα, πού φτάνουν οι φιλοδοξίες για τον Παναιτωλικό;
«Θέλει προσεκτικά βήματα. Βήμα-βήμα. Βέβαια, όσο πιο ψηλά, τόσο καλύτερα».

-Δηλώσατε πως θα θέλατε να φιλοξενηθούν φίλαθλοι άλλων ομάδων στο Αγρίνιο. Ωστόσο, οι δικοί σας φίλαθλοι έχουν ενστάσεις, διότι οπαδοί συγκεκριμένων ομάδων δημιουργούν εκτεταμένα επεισόδια και καταστροφές. Πώς θα το χειριστείτε;
«Εμείς κάθε φορά θα κάνουμε εκτίμηση κι αν διαπιστώσουμε πως απειλούνται έκτροπα, απλούστατα δεν θα έρχονται. Θα εξετάζουμε το ποιόν της ομάδας και των φιλάθλων της. Δεν έχουμε λόγους να ρισκάρουμε, τα εισιτήρια θα εξαντλούνται και από τους δικούς μας φιλάθλους».

www.sport-fm.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΚΩΝ/ΝΟΣ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

ΚΩΝ/ΝΟΣ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
Ηλία Ηλιού 7-9, ΤΟΠΟΓΡΑΦΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ Tηλ: 6948484595

Ποιο επαγγελμά μου ταιριάζει?

Ποιο επαγγελμά μου ταιριάζει?
Βήματα επαγγελματικού προσανατολισμού

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ Φαρμακεία Αγρινίου

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ Φαρμακεία Αγρινίου
Κάντε κλίκ στην εικόνα

Blog Archive

Αναγνώστες

About Me

agriniomag
Παπαθανασίου Κωνσταντίνος, Κοτρολός Νικόλαος, Νέλλη Παρμάκη, Email: agriniomag@gmail.com
Προβολή πλήρους προφίλ