ΠΡΟΤΥΠΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ

ΠΡΟΤΥΠΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ
Τηλ:2641044320

Καλέστε μας για μια δωρεάν μελέτη

Καλέστε μας για μια δωρεάν μελέτη
Εμπιστευθείτε μια τοπική εταιρία που σας εγγυάται μια σωστή και αξιόπιστη εγκατάσταση

ΤΣΙΡΩΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ - ΦΥΣΙΚΟΣ

ΤΣΙΡΩΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ - ΦΥΣΙΚΟΣ
Tηλ. Επικοινωνίας 6946946832
Από το Blogger.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ

Aitoloakarnania Blogs
Σάββατο 28 Μαΐου 2011


Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ενημερώνει τους φίλους της ομάδας ότι από την Τρίτη 1 Ιουνίου αρχίζει η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της περιόδου 2011-2012, κατά την οποία η ομάδα μας θ’ αγωνιστεί στη Super League.
Η μεγάλη ζήτηση σε συνδυασμό με την περιορισμένη χωρητικότητα του γηπέδου μας, καθιστά αναγκαία την εξασφάλιση μιας θέσης στην κερκίδα για όποιον δεν θέλει να χάσει αγώνα του ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ στο νέο πρωτάθλημα.
Τα εισιτήρια διαρκείας αφορούν όλες τις ΘΥΡΕΣ του γηπέδου και απευθύνονται σε όλο το φίλαθλο κοινό με προσιτές τιμές.
ΤΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ
Όλους τους εντός έδρας αγώνες πρωταθλήματος της Super League και τους αγώνες κυπέλλου Ελλάδας έως και την προημιτελική φάση.

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΔΙΑΘΕΣΗΣ
Από 1 έως και 17 Ιουνίου η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας θα γίνεται αποκλειστικά για τους περυσινούς κατόχους.
Από 20 Ιουνίου αρχίζει η διάθεση εισιτηρίων διαρκείας σε νέους ενδιαφερόμενους.

ΣΗΜΕΙΟ ΔΙΑΘΕΣΗΣ – ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
Οι πωλήσεις των εισιτηρίων διαρκείας θα γίνεται από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 10:00 – 13:00 και 17:30 – 20:00, στα γραφεία της Π.Α.Ε. (γήπεδο ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ, Προυσιωτίσσης 15) τηλέφωνο:                         26410 29584      
Για ανανέωση αλλά και για νέα αγορά, οι φίλαθλοι υποχρεωτικά θα πρέπει να φέρουν την αστυνομική τους ταυτότητα και να συμπληρώνουν την σχετική αίτηση.
Παιδικά εισιτήρια διαρκείας χορηγούνται με αίτηση του γονέα και αφορούν παιδιά που έχουν γεννηθεί μετά την
01-01-1994.

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
►Μετρητοίς, με την κατάθεση της αίτησης και την κράτηση της θέσης.
►Μέσω πιστωτικής με 6 άτοκες δόσεις.

ΠΑΡΟΧΕΣ
Κληρώσεις δώρων σε κάθε εντός έδρας αγώνα για τους κατόχους των εισιτηρίων διαρκείας, εκπτώσεις για αγορές στο ΠΑΝsport, κάρτες μέλους στο EMILEON CLUB, ειδικές προσφορές, προσκλήσεις για συμμετοχή σε εκδηλώσεις, αναμνηστικά δώρα. Κλήρωση δώρων για παιδιά στο ημίχρονο των αγώνων.
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ – ΤΙΜΕΣ / ΘΥΡΕΣ ΕΙΣΟΔΟΥ
Στη διάθεση του κοινού υπάρχουν πέντε (5) κατηγορίες εισιτηρίων διαρκείας και για τους περυσινούς κατόχους προβλέπεται έκπτωση 10% επί των τιμών:
GOLD VIP 1 με είσοδο από τη ΘΥΡΑ 2 και τιμή 880 ευρώ (800 ευρώ για τους περυσινούς κατόχους)

GOLD VIP 2
με είσοδο από τη ΘΥΡΑ 2 και τιμή 550 ευρώ (500 ευρώ για τους περυσινούς κατόχους)

SILVER
με είσοδο από τις ΘΥΡΕΣ 1 & 3 για τα τμήματα 2, 3, 5, 6 και τιμή 350 ευρώ (330 ευρώ για τους περυσινούς κατόχους)

BLUE 1
με είσοδο από τη ΘΥΡΑ 4Α για το άνω διάζωμα στη μικρή κερκίδα με τιμή 300 ευρώ

BLUE 2
με είσοδο από τη ΘΥΡΑ 4 για το κάτω διάζωμα στη μικρή κερκίδα για τα τμήματα 3, 4, 5, 6 με τιμή 250 ευρώ.

YELLOW
με είσοδο από τις ΘΥΡΕΣ 6 & 7 στη νέα κερκίδα με τιμή 180 ευρώ

GREEN ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ
κερκίδα για τη ΘΥΡΑ 1 τμήμα 1 στη μεγάλη κερκίδα. ΠΑΤΕΡΑΣ 350 ευρώ (330 για τους περυσινούς κατόχους) – ΜΗΤΕΡΑ 175 ευρώ – Πρώτο παιδί έως 12 ετών έχει δωρεάν θέση και έως 16 ετών με κόστος 50 ευρώ – Δεύτερο παιδί έως 12 ετών έχει θέση με κόστος 50 ευρώ και άνω των 16 με κόστος 100 ευρώ.
Γυναίκες και παιδιά επιλέγοντας οποιαδήποτε άλλη κατηγορία εισιτηρίου διαρκείας έχουν έκπτωση 20% επί της αξίας.
Οι τιμές των απλών εισιτηρίων θα διαμορφώνονται ξεχωριστά για κάθε αγώνα






Α. ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
1. Το εισιτήριο διαρκείας είναι ονομαστικό. Η Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ κατά την είσοδο του κατόχου του (ή αυτού που κάνει χρήση αυτού κατόπιν δανεισμού) στο γήπεδο διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου της ταυτοπροσωπίας του ζητώντας την επίδειξη σχετικού δημοσίου εγγράφου (Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας, Διαβατηρίου, Διπλώματος οδήγησης).
2. Ο κάτοχος εισιτηρίου διαρκείας έχει το δικαίωμα δανεισμού του σε τρίτο φυσικό πρόσωπο (χωρίς προηγούμενη γνωστοποίηση στην Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ), αλλά θεωρείται συνυπεύθυνος για όλες τις πράξεις ή παραλείψεις εκείνες που είτε αντιτίθενται στον κανονισμό λειτουργίας του σταδίου κατά τη διάρκεια ποδοσφαιρικού αγώνα, είτε σε εκείνες που είναι ποινικά/αστικά κολάσιμες και ενδεχομένως προκληθούν από το δανειζόμενο φυσικό πρόσωπο που εισέρχεται στο γήπεδο, κάνοντας χρήση του εισιτηρίου του. Εξακολουθεί δε να φέρει αποκλειστική ευθύνη για ενδεχόμενες πράξεις ή παραλείψεις του ιδίου κατά τα ως άνω, όταν κάνει χρήση του εισιτηρίου ο ίδιος προσωπικά.
3. Ο δανεισμός του εισιτηρίου σε τρίτο φυσικό πρόσωπο επιτρέπεται αποκλειστικά και μόνον σε περιπτώσεις χρήσεως από φυσικά πρόσωπα που ανήκουν σε παρόμοια κατηγορία δικαιούχων χρήσεως αυτού, δηλαδή τα παιδικά εισιτήρια δανείζονται σε παιδιά, τα εισιτήρια των ηλικιωμένων σε ηλικιωμένους κ.ο.κ.
4. Το εισιτήριο διαρκείας ισχύει για όλους τους αγώνες που πραγματοποιούνται με γηπεδούχο την Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ, εκτός από την περίπτωση επιβολής τιμωρίας της από τα αρμόδια δικαιοδοτικά όργανα για τη διεξαγωγή αγώνα/ων κεκλεισμένων των θυρών. Σε περίπτωση μεταβολής της έδρας της Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ και μεταβολής της χρήσης γηπέδου λόγω τιμωρίας της από τα αρμόδια δικαιοδοτικά όργανα, εφόσον το νέο γήπεδο που θα αποτελεί την έδρα της Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ είναι μικρότερης ή περιορισμένης χωρητικότητας, για τους κατόχους εισιτηρίου διαρκείας θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
5. Η είσοδος και η παραμονή στο γήπεδο ανηλίκου κάτω των 14 ετών επιτρέπεται μόνο εφόσον αυτός συνοδεύεται από ενήλικα, τη σχετική δε ευθύνη για πράξεις ή παραλείψεις του τελευταίου αναλαμβάνει/ουν σε κάθε περίπτωση ο ασκών ή οι ασκούντες τη γονική μέριμνα και επιμέλεια αυτού.
6. Σε περίπτωση απώλειας του εισιτηρίου διαρκείας, ο κάτοχος έχει την υποχρέωση να γνωστοποιήσει το γεγονός αμέσως στο Τμήμα Εισιτηρίων Διαρκείας της Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ, προκειμένου να ακυρωθεί το απολεσθέν εισιτήριο και να αντικατασταθεί με καινούργιο.
7. Σε περίπτωση απώλειας του εισιτηρίου διαρκείας, κατά την ημέρα τέλεσης του αγώνα, ο κάτοχος θα μπορεί, αποκλειστικά και μόνον ο ίδιος, να προμηθευτεί προσωρινό εισιτήριο από τα Γραφεία της Π.Α.Ε.  ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 2 ώρες πριν τον αγώνα μέχρι και 10’ λεπτά μετά την έναρξή του, προσκομίζοντας απαραίτητα σχετικό δημόσιο έγγραφο που αποδεικνύει ταυτοπροσωπία (Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας, Διαβατήριο, Δίπλωμα οδήγησης). Σε περίπτωση όμως που παρόλο που θα προμηθευτεί προσωρινό εισιτήριο διαρκείας προσκομιστεί και γίνει χρήση και του κανονικού εισιτηρίου διαρκείας του, η Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ θα δύναται να προβεί στην άμεση ακύρωση του εισιτηρίου διαρκείας και στην απαγόρευση εισόδου τόσο του κατόχου διαρκείας όσο και του έτερου φυσικού προσώπου που προσήλθε στο γήπεδο είτε με το κανονικό είτε με το προσωρινό εισιτήριο.
Β. ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ
1. Ο κάτοχος του εισιτηρίου διαρκείας (ή αυτός που κάνει χρήση αυτού κατόπιν δανεισμού) υποχρεούται να συμμορφώνεται με τις αποφάσεις και υποδείξεις της Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ, του προσωπικού ασφαλείας της, της Αστυνομίας και των λοιπών αρμόδιων αρχών που διοργανώνουν τον ποδοσφαιρικό αγώνα.
2. Η χρήση του εισιτηρίου διαρκείας προϋποθέτει κόσμια και φίλαθλη συμπεριφορά στο γήπεδο. Απαγορεύεται η καθ’ οιοδήποτε τρόπο εμπορική ή διαφημιστική εκμετάλλευση (συμπεριλαμβανομένων και των κληρώσεων) του εισιτηρίου.
3. Απαγορεύεται αυστηρά στον κάτοχο του εισιτηρίου διαρκείας (ή σε αυτόν που κάνει χρήση αυτού κατόπιν δανεισμού) να κατέχει, φέρει, κρατάει, χρησιμοποιεί, διαθέτει, ή/και κάνει χρήση πανό, σημαιών ή άλλου υλικού πολιτικού, εμπορικού ή διαφημιστικού περιεχομένου, όπλων, φωτοβολίδων, αναπτήρων, κερμάτων, αλκοολούχων ποτών, φαρμακευτικών ουσιών και λοιπών σχετικών με αυτά.
4. Απαγορεύεται η λήψη video και η ραδιοφωνική αναμετάδοση του ποδοσφαιρικού αγώνα. Η Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ μετά τους προστηθέντες αυτής διατηρεί το δικαίωμα, κατά την είσοδο του κατόχου του εισιτηρίου διαρκείας (αυτού που κάνει χρήση του κατόπιν δανεισμού) στο γήπεδο, να τον υποβάλει σε σωματική έρευνα για λόγους ασφαλείας.
5. Σε κάθε περίπτωση παράβασης της ισχύουσας νομοθεσίας ή αποδεδειγμένης ανάρμοστης συμπεριφοράς του κατόχου εισιτηρίου διαρκείας (ή αυτού που κάνει χρήση του κατόπιν δανεισμού), η Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ δύναται κατά τη διακριτική ευχέρεια και κρίση της να απαγορεύει την είσοδό του στο γήπεδο ακόμα και οριστικά, στην αποκατάσταση κάθε θετικής ή αποθετικής της ζημίας καθώς και στη διαβίβαση της σχετικής παραβατικής συμπεριφοράς στον αρμόδιο Εισαγγελέα ή άλλο δικαιοδοτικό όργανο προς άσκηση ποινικής δίωξης και περαιτέρω κυρώσεις.
6. Είναι συγγνωστό ότι, για λόγους ασφαλείας, λειτουργεί κύκλωμα παρακολούθησης (κάμερες) για την καταγραφή των όσων λαμβάνουν χώρα στο γήπεδο. Για το λόγο αυτό δεν επιτρέπεται η εσκεμμένη κάλυψη του προσώπου του κατόχου εισιτηρίου διαρκείας ή (ή αυτού που κάνει χρήση του κατόπιν δανεισμού),  που αποσκοπεί στην απόκρυψη της ταυτότητας αυτού.
7. Σε περίπτωση διαφωνίας με τους παραπάνω όρους, ο κάτοχος εισιτηρίου διαρκείας διατηρεί το δικαίωμα όπως εντός 15 ημερών από την ημερομηνία απόκτησης αυτού το επιστρέψει στην Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ και όπως του επιστραφεί το αντίστοιχο τίμημα που έχει καταβάλει. Η μη επίκληση και άσκηση του παραπάνω δικαιώματος εντός της παραπάνω προθεσμίας συνεπάγεται την αυτόματη σιωπηλή και ανεπιφύλακτη συναίνεση αποδοχής όλων των παραπάνω όρων.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΚΩΝ/ΝΟΣ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

ΚΩΝ/ΝΟΣ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
Ηλία Ηλιού 7-9, ΤΟΠΟΓΡΑΦΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ Tηλ: 6948484595

Ποιο επαγγελμά μου ταιριάζει?

Ποιο επαγγελμά μου ταιριάζει?
Βήματα επαγγελματικού προσανατολισμού

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ Φαρμακεία Αγρινίου

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ Φαρμακεία Αγρινίου
Κάντε κλίκ στην εικόνα

Blog Archive

Αναγνώστες

About Me

agriniomag
Παπαθανασίου Κωνσταντίνος, Κοτρολός Νικόλαος, Νέλλη Παρμάκη, Email: agriniomag@gmail.com
Προβολή πλήρους προφίλ