ΠΡΟΤΥΠΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ

ΠΡΟΤΥΠΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ
Τηλ:2641044320

Καλέστε μας για μια δωρεάν μελέτη

Καλέστε μας για μια δωρεάν μελέτη
Εμπιστευθείτε μια τοπική εταιρία που σας εγγυάται μια σωστή και αξιόπιστη εγκατάσταση

ΤΣΙΡΩΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ - ΦΥΣΙΚΟΣ

ΤΣΙΡΩΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ - ΦΥΣΙΚΟΣ
Tηλ. Επικοινωνίας 6946946832
Από το Blogger.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ

Aitoloakarnania Blogs
Δευτέρα 18 Απριλίου 2011
Άνετη ήταν επικράτηση του Παναιτωλικού με σκορ 4-0 απέναντι στον Ιωνικό.Οι παίκτες του Μπάμπη Τεννέ έχασαν σωρεία ευκαιριών από το ξεκίνημα του αγώνα. Με τους Παππά, Θεοδωρίδη, Ρότσα και Μπαικαρά να έχουν τρομερά κέφια, ο Παναιτωλικός έφτανε χωρίς δυσκολία στην αντίπαλη περιοχή. Εκεί όμως έκανε την εμφάνισή του το αδικαιολόγητο άγχος με αποτέλεσμα η μία ευκαιρία να διαδέχεται την άλλη και ο κόσμος του Παναιτωλικού άρχισε να βλέπει φαντάσματα "τύπου Καλλιθέας".
Ο Θεοδωρίδης όμως έλυσε το Γόρδιο Δεσμό και συνέχισε από εκεί που είχε σταματήσει στην Κομοτηνή. Με ένα άπιαστο σουτ στο 37' έστειλε την μπάλα πρώτα στο οριζόντι δοκάρι του Ιωνικούκαι μετα στα δίχτυα. (δείτε το γκολ εδώ)
Κάπου εκεί η σεμνή τελετή έλαβε τέλος. Στο υπόλοιπο του πρώτου μέρους, ο Παναιτωλικός συνέχισε να πιέζει χωρίς αν κατορθώσει να ζευγαρώσει τα τέρματά του. Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, ο Ιωνικός ανοίχτηκε(πιστός στον ορκο νίκης που έδωσαν οι παίκτες του στην αρχή του αγώνα) και το πλήρωσε με τρία τέρματα και πάμπολλες ευκαιρίες από πλευράς Παναιτωλικού που μπορούσαν να εκτινάξουν το δείκτη του σκορ. Ο Ρότσα έκανε την άρχη με ένα πολύ όμορφο τέρμα στο 62' (δείτε το γκολ εδώ) και στη συνέχεια ανέλαβε δράση ο νεαρός Πασάς, που μπήκε στη θέση του Μάριο Γκούρμα. Ο φέρελπις επιθετικός έστειλε με κεφαλιά την μπάλα στο παραθυράκι του Θεοδωρόπουλου μετά από εκετέλεση κόρνερ του Θεοδωρίδη στο 80' (δείτε το γκολ εδώ)  και κατόπιν καταπληκτικού συνδυασμού στο 84' πλάσαρε εύστοχα γράφοντας το τελικό 4-0 (δείτε το γκολ εδώ) . Το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή βρήκε τους παίκτες του Ιωνικού ανακουφισμένους για την έκταση του σκορ και εμφανώς στεναχωρημένους που δεν μπόρεσαν να κάνουν κρατήσουν τον όρκο τους για θετικό αποτέλεσμα μέσα στο Αγρίνιο.
Το κλειδί: To γκολ του Θεοδωρίδη απελευθέρωσε τον ίδιο και τους συμπαίκτες του, που αν και έπαιζαν με σωστή τακτική, εντούτοις δεν είχαν το καθαρό μυαλό στην τελική προσπάθεια.  
Ο έπαινος: Στον αρχηγό Μάκη Μπελεβώνη, που έδειξε στους υπόλοιπους τι σημαίνει να αγωνίζεσαι με αγρινιώτικο πάθος, τιμώντας όπως της αρμόζει, για άλλη μια φορά, τη φανέλα με τον Τίτορμο.  
Η αποκάλυψη: Προφανώς ο Γιάννης Πασάς, που προερχόμενος από τον πάγκο σημείωσε δύο πολύ όμορφα τέρματα σκορπίζοντας ενθουσιασμό στους φίλους της ομάδας, οι οποίοι είδαν ένα δικό τους παιδί να αρπάζει από τα μαλλιά την ευκαιρία που του δόθηκε.  
Η απογοήτευση: Οι παίκτες του Ιωνικού.Ανεπαρκείς μπροστά στους ομολόγους τους του Παναιτωλικού.Αν έπαιζαν πάντως με τόσο πάθος σε όλα τα παιχνίδια δε θα αντιμετώπιζαν κανένα κίνδυνο!  

Παναιτωλικός (Μπάμπης Τεννές): Τζενάμο, Μπελεβώνης (57' Παλαιολόγος), Βούκοβιτς, Αναστασιάδης, Κούσας, Ετζενγκουέλε, Ρότσα, Μπαϊκαρά, Παππάς (60' Καραμαλίκης), Θεοδωρίδης, Γκούρμα (76' Γ. Πασάς).

Ιωνικός (Μίκι Τσίρκοβιτς): Θεοδωρόπουλος, Αρβανίτης, Βλάχος, Γιόνδης (76' Χιονίδης), Α. Πασάς, Σπυριδάκης, Παπαδόπουλος, Ερρίκος, Ρουσάκης, Πολίτης, Μεϊντής.

2 σχόλια:

love2love είπε...

αρα υπαρχει πιθανοτητα να αναιβουμε α εθνικη;

agriniomag είπε...

Οι πιαθναότητες είναι με το μέρος μας. Με +4 από τον 3ο ΟΦΗ και με 3 παιχνίδια να μένουν είναι στα πόδια των παικτών του Παναιτωλικου η άνοδος!

Δημοσίευση σχολίου

ΚΩΝ/ΝΟΣ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

ΚΩΝ/ΝΟΣ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
Ηλία Ηλιού 7-9, ΤΟΠΟΓΡΑΦΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ Tηλ: 6948484595

Ποιο επαγγελμά μου ταιριάζει?

Ποιο επαγγελμά μου ταιριάζει?
Βήματα επαγγελματικού προσανατολισμού

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ Φαρμακεία Αγρινίου

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ Φαρμακεία Αγρινίου
Κάντε κλίκ στην εικόνα

Blog Archive

Αναγνώστες

About Me

agriniomag
Παπαθανασίου Κωνσταντίνος, Κοτρολός Νικόλαος, Νέλλη Παρμάκη, Email: agriniomag@gmail.com
Προβολή πλήρους προφίλ