ΠΡΟΤΥΠΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ

ΠΡΟΤΥΠΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ
Τηλ:2641044320

Καλέστε μας για μια δωρεάν μελέτη

Καλέστε μας για μια δωρεάν μελέτη
Εμπιστευθείτε μια τοπική εταιρία που σας εγγυάται μια σωστή και αξιόπιστη εγκατάσταση

ΤΣΙΡΩΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ - ΦΥΣΙΚΟΣ

ΤΣΙΡΩΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ - ΦΥΣΙΚΟΣ
Tηλ. Επικοινωνίας 6946946832
Από το Blogger.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ

Aitoloakarnania Blogs
Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2010


Δωρεάν στο διαδίκτυο ο νέος δίσκος του Φίλιππου Πλιάτσικα.
Για πρώτη φορά στην Ελλάδα ένας καλλιτέχνης με τη σύμφωνη γνώμη της δισκογραφικής του εταιρίας και με την υποστήριξη ενός μεγάλου ηλεκτρονικού μέσου, αποφασίζει να διαθέσει δωρεάν μέσω του Internet ένα νέο μουσικό album. Μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου μέσα από τις σελίδες του in.gr, μπορείτε να ακούσετε αποσπάσματα από το νέο άλμπουμ του Φίλιππου Πλιάτσικα με τίτλο «Την Αλήθεια Να Πω», να το κατεβάσετε δωρεάν σε μορφή mp3 και να μπείτε σε κλήρωση για πλούσια δώρα…
Στην ειδική σελίδα που έχει φτιαχτεί θα βρείτε όλα τα παραπάνω καλούδια μαζί με μια αποκλειστική συνέντευξη του Φίλιππου Πλιάτσικα η οποία αφορά στο νέο άλμπουμ και τη πρωτοποριακή αυτή ενέργεια μέσω του Διαδικτύου.
Όπως δήλωσε ο Φίλιππος Πλιάτσικας μουσικά, ο δίσκος αυτός θα αποτελέσει κάτι εντελώς διαφορετικό. Παραδοσιακά ακούσματα παντρεύονται με gospel, αφού η μουσική ενώνει ανθρώπους, μελωδίες, πολιτισμούς… Στη συνέντευξη τύπου ξεκαθάρισε κάθε φήμη για επανένωση των Πυξ Λαξ μετά τις προγραμματισμένες συναυλίες το καλοκαίρι του 2011, λέγοντας χαρακτηριστικά «οι Πυξ Λαξ ήταν οι έρωτες, τα βιώματα, οι εμπειρίες τριών ανθρώπων. Του Μάνου, του Φίλιππου και του Μπάμπη. Ο ένας όμως έφυγε ξαφνικά από τη ζωή».
Παράλληλα και από τις 10 Δεκεμβρίου ο Φίλιππος Πλιάτσικας θα εμφανίζεται κάθε Παρασκευή και Σάββατο στην Κεντρική Σκηνή του Σταυρού του Νότου. Ο τραγουδοποιός θα πραγματοποιήσει εφτά μόνο εμφανίσεις, που τελειώνουν ανήμερα της Πρωτοχρονιάς, με άξονα το νέο του άλμπουμ αλλά και κλασικά πλέον τραγούδια από την εποχή των Πυξ Λαξ έως και την μετέπειτα σόλο πορεία του. Ο Φίλιππος Πλιάτσικας, θα παρουσιάσει ένα περισσότερο ηλεκτρικό και δυνατό πρόγραμμα, από ότι τον είχαμε συνηθίσει τις προηγούμενες σεζόν.
Οι εμφανίσεις αναλυτικά έχουν ως εξής: Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου, Σάββατο 11 Δεκεμβρίου, Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου, Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2010, Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου, Σάββατο 25 Δεκεμβρίου 2010 και Σάββατο 1 Ιανουαρίου 2011. Ο Σταυρός του Νότου βρίσκεται Φραντζή & Θαρύπου 37, Νέος Κόσμος [Τηλ. κρατήσεων: 210 9226975 begin_of_the_skype_highlighting              210 9226975      end_of_the_skype_highlighting, 210 9239031 begin_of_the_skype_highlighting              210 9239031      end_of_the_skype_highlighting. Ωρα έναρξης: 22.30]

Πηγή: e-radio.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΚΩΝ/ΝΟΣ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

ΚΩΝ/ΝΟΣ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
Ηλία Ηλιού 7-9, ΤΟΠΟΓΡΑΦΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ Tηλ: 6948484595

Ποιο επαγγελμά μου ταιριάζει?

Ποιο επαγγελμά μου ταιριάζει?
Βήματα επαγγελματικού προσανατολισμού

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ Φαρμακεία Αγρινίου

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ Φαρμακεία Αγρινίου
Κάντε κλίκ στην εικόνα

Blog Archive

Αναγνώστες

About Me

agriniomag
Παπαθανασίου Κωνσταντίνος, Κοτρολός Νικόλαος, Νέλλη Παρμάκη, Email: agriniomag@gmail.com
Προβολή πλήρους προφίλ