ΠΡΟΤΥΠΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ

ΠΡΟΤΥΠΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ
Τηλ:2641044320

Καλέστε μας για μια δωρεάν μελέτη

Καλέστε μας για μια δωρεάν μελέτη
Εμπιστευθείτε μια τοπική εταιρία που σας εγγυάται μια σωστή και αξιόπιστη εγκατάσταση

ΤΣΙΡΩΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ - ΦΥΣΙΚΟΣ

ΤΣΙΡΩΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ - ΦΥΣΙΚΟΣ
Tηλ. Επικοινωνίας 6946946832
Από το Blogger.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ

Aitoloakarnania Blogs
Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011
Δημοσιεύουμε το άρθρο που μας απέστειλε ηλεκτρονικά ο κ. Σαλτογιάννης σχετικά με το Λύκειο Φυτειών.



Πλήγμα για την κοινωνία μας η κατάργηση των Λυκειακών τάξεων Φυτειών
Λέμε ΟΧΙ στην απαξίωση της τοπικής παιδείας
Λέμε ΟΧΙ στον μαρασμό του τόπου μας


Του ΧΡΗΣΤΟΥ Γ. ΣΑΛΤΟΓΙΑΝΝΗ*
Εδώ και ένα χρόνο περίπου, οι πολίτες «σέρνονται» για ζητήματα που αφορούν την οικονομική κρίση. Το μέλλον αβέβαιο και το πιο τραγικό είναι το γεγονός ότι δεν μπορεί να εντοπιστεί και να καταστραφεί η «ρίζα του κακού» και αυτό διότι δεν υπάρχει πολιτική βούληση.
Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011


Το Kέντρο Επαγγελματικού Προσανατολισμού Αγρίνιου σε συνεργασία με την Ένωση φροντιστών Β΄βάθμιας εκπαίδευσης Αγρινίου σας προσκαλεί στην ανοιχτή εκδήλωση με θέμα:

«Σχεδιάζω το μέλλον μου! Επιλέγω κατεύθυνση, επιλέγω σπουδές»

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τo Σάββατο 9 Απριλίου 2011, στις 18:30, στην Αίθουσα Εμπορικού Επιμελητήριου Αγρινίου, (Παπαστράτου 53 και Σμύρνης, άνωθεν Goody's).

Απευθύνεται σε μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου, γονείς μαθητών και εκπαιδευτικούς της Β’βάθμιας εκπαίδευσης, που επιθυμούν περαιτέρω ενημέρωση για τον επαγγελματικό προσανατολισμό των μαθητών τους.

Περιλαμβάνει 3ωρο σεμινάριο με τις εξής θεματικές ενότητες:

    * Επαγγελματικός Προσανατολισμός και εκπαιδευτικές επιλογές
    * Επιλογή κατεύθυνσης - μαθημάτων γενικής παιδείας - επιστημονικών πεδίων
    * Πανελλήνιες εξετάσεις και συμπλήρωση μηχανογραφικού
    * Οι αλλαγές στο μηχανογραφικό του 2011
    * ΑΕΙ - ΤΕΙ: σχολές του κάθε επιστημονικού πεδίου
    * Επαγγέλματα και σχολές με θετικές προοπτικές
    * Απαιτήσεις της σύγχρονης αγοράς εργασίας
    * Εισηγήσεις επαγγελματιών - αποφοίτων δημοφιλών σχολών

Εισηγητές

   1. Νέλλη Παρμάκη, Φιλόλογος, Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού
   2. Καλλιόπη Σωτηράκη, Ψυχολόγος, Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού
   3. Δώρα Αναγνωστοπούλου, Φιλόλογος, Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού

Είσοδος Ελεύθερη.

Πληροφορίες στα τηλέφωνα 2641 30 15 30 και 694 54 34 5 34


Σάββατο 26 Μαρτίου 2011
Την ήττα με σκορ 1-0 γνώρισε ο Παναιτωλικός στο Ηράκλειο από τον Οφη με τέρμα του Μπουλούτ στο 44' μετά από ολιγωρία της άμυνας σε εκτέλεση κόρνερ του Βερόν(δείτε το γκολ εδώ). Ο Παναιτωλικός παρουσιάστηκε νωθρός στην Κρήτη και δεν κατάφερε να πάρει έστω την ισοπαλία που θα ισοδυναμούσε με μισή άνοδο, αν και έχασε ορισμένες ευκαιρίες με κυριότερη αυτή του Μπαικαρά στο 50'(δειτε την ευκαιρία εδώ). Παρόλα αυτά, η ομαδα του Μπάμπη Τεννέ κρατάει την τύχη της στα χέρια της και αν παρουσιαστεί σοβαρή στα
Παρασκευή 25 Μαρτίου 2011


Καταληκτική ημερομηνία:
31/03/2011
Τηλέφωνο:
26410 98287

Η ΔΕΗ Α.Ε. Συγκρότημα Αχελώου Ν.Αιτ/νίας προκηρύσσει την πλήρωση 4 θέσεων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου χρονικής διάρκειας 8 μηνών, ως ακολούθως:

2 ΥΕ Εργατών
2 ΥΕ Καθαριστριών

Επισυνάπτεται η ανακοίνωση.

http://career.duth.gr/dimosio/files/%20%CE%A3%CE%9F%CE%A7%202011_382%20%20%20%20%20%2025.02.2011%20%CF%84%CE%B5%CE%BB%CE%B9%CE%BA%CF%8C%20%CE%91%CE%A3%CE%95%CE%A0_%20%CE%95%CE%9A%CE%A4%CE%A5%CE%A0%CE%A9%CE%A3%CE%97.pdf
Πέμπτη 24 Μαρτίου 2011
Αναδημοσιεύουμε από το νεο portal του agrinionews.gr την είδηση της έλευσης του Καθηγητή κ. Μπαμπινιώτη στην πόλη μας για μία ανοικτή συζήτηση γύρω από την ελληνική γλώσσα. Τέτοιες εκδηλώσεις αξίζουν συγχαρητηρίων για τους διοργανωτές  και το απαραίτητο αγκάλιασμα από τους κατοίκους της ευρύτερη περιοχής. Όπως έχουμε τονίσει πολλάκις από το ηλεκτρονικό αυτό βήμα, θα στεκόμαστε αρωγοί σε κάθε προσπάθεια που συμβάλλει στην εξωστρέφεια της περιοχής μας δίνοντάς της στο μέτρο που μας αναλογεί περαιτέρω δημοσιότητα. Επί τη ευκαιρία, θα θέλαμε να συγχαρούμε τα παιδιά του agrinionews για τη νέα τους αξιόλογη προσπάθεια και να τους ευχηθούμε από καρδιάς κάθε επιτυχία, γιατί την αξίζουν!
Η “ΑΠΟΘΗΚΗ” παρουσιάζει το ΣΑΒΒΑΤΟ 02.04.2011 στο stage του ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΕΙΟΥ ΜΕΓΑΡΟΥ Γ.Ε.Α. ΑΓΡΙΝΙΟΥ τη ΜΟΝΙΚΑ.
Η Μόνικα είναι η καλλιτέχνιδα που έχει δημιουργήσει τα τελευταία χρόνια τις μεγαλύτερες προσδοκίες στο κοινό για τη δουλειά της. Στα 23 της χρόνια, κυκλοφόρησε την πρώτη ολοκληρωμένη δουλειά της, με τίτλο “Avatar”, με προπομπό το single “Over The Hill”.
Τo “Avatar” ήταν το άλμπουμ που ουσιαστικά έδωσε τον ορισμό του
Τετάρτη 23 Μαρτίου 2011
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΙΚΟΙ ΚΥΚΛΟΙ 2010-2011 : ΜΑΡΤΙΟΣ

CINEMA NUOVO ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΤΟΥ 80΄

ΡΙΤΑ ΧΕΙΓΟΥΟΡΘ – ΟΝΤΡΕΥ ΧΕΠΜΠΟΡΝ


29 & 30 ΜΑΡΤΙΟΥ 2011     ΤΖΙΛΝΤΑ

12 & 13 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011    ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ

26 & 27 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011    ΠΡΟΓΕΥΜΑ ΣΤΟ ΤΙΦΑΝΥΣ

10 & 11 ΜΑΙΟΥ 2011          FANNY FACE

Οι προβολές θα γίνονται ημέρα Τρίτη και Τετάρτη στις 9.00 μ.μ στο Δημοτικό Θέατρο Αγρινίου
Τιμή εισιτηρίου 3 euro

Σε συνέχεια των εκδηλώσεων του 2ου Εικαστικού Κύκλου το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αγρινίου «Στέλιος Τσιτσιμελής» και το Εικαστικό Εργαστήρι παρουσιάζουν την γλύπτρια και καθηγήτρια του τμήματος Αρχιτεκτόνων στο ΕΜΠ κ. Βάνα Ξένου, στην εκδήλωση με θέμα : «η καταγωγή και το νόημα μιας παιδευτικής και μυητικής μεθόδου»,το Σάββατο 26 Μαρτίου 2011, ώρα 7μμ, στο κτίριο της Τράπεζας της Ελλάδος (Αναστασιάδη 1, Αγρίνιο).

Σύντομο Βιογραφικό

Η Βάνα Ξένου γεννήθηκε στην Αθήνα το 1949, την εποχή που η Ελλάδα προσπαθούσε να εξέλθει από μια κρίσιμη κοινωνικοπολιτική περίοδο. Η ανάμνηση απ’ την πατρική επιχείρηση, όπου κατέφθαναν διασωθέντα
Τρίτη 22 Μαρτίου 2011
Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Λ.Τ. Γυμνασίου Φυτειών, εκφράζει την οργή και την αγανάκτησή του για την προτεινόμενη κατάργηση των Λυκειακών Τάξεων και ζητά την άρση της άδικης αυτής πρότασης του Υπουργείου Παιδείας. Δεν συντρέχουν λόγοι για την κατάργηση των Λυκειακών τάξεων, αντιθέτως το σχολείο πληροί τις προϋποθέσεις για τη συνέχιση της λειτουργίας του και την αναβάθμισή του στο μέλλον σε Λύκειο και αυτό διότι:
Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011
Αναδημοσιεύουμε από την ιστοσελίδα www.panaitolikos.gr μία άκρως ενδιαφέρουσα ανάρτηση για τον αρχαιολογικό χώρο της Στράτου. Είναι απορίας άξιο, πως ένας τέτοιος θησαυρός παραμένει τόσα χρόνια "θαμμένος" στην αδιαφορία της κεντρικής Πολιτείας αλλά και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης,αντί να αναδειχθεί και να αποτελέσει πόλο έλξης για χιλιάδες επισκέπτες από την Ελλάδα αλλά και όλο τον κόσμο. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στη διοίκηση του ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ Γ.Φ.Σ., που παρακάμπτει την αδράνεια των επίσημων θεσμικών φορέων και "φέρνει στο φως" αυτή την ξεχασμένη ιστορική γωνιά της Αιτωλοακαρνανίας, δίνοντας νόημα και ουσία στον επιθετικό προσδιορισμό  "Φιλεκπαιδευτικός", που φέρει το όνομα του αθλητικού οργανισμού του ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ. Χαιρετίζουμε αυτή την αξιέπαινη προσπάθεια,που συμβάλλει τα μέγιστα στην εξωστρέφεια, που επιτέλους πρέπει να αποκτήσει ο νομός μας και ελπίζουμε να βρει μιμητές, προκειμένου να αναδειχθού και οι άλλοι, αφειδώλευτοι πολιτιστικοί θησαυροί της ιδιαίτερης πατρίδας μας.
Εκτύπωση



Κυριακή 20 Μαρτίου 2011
Ο Παναιτωλικός εφάρμοσε πιστά τον ''Νόμο του Αγρινίου'' πετυχαίνοντας μία ακόμα άνετη εντός έδρας νίκη με αντίπαλο την Αν. Καρδίτσας με σκορ 3-1. Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται και ο Ρότσα μόλις στο 2ο λεπτό άνοιξε το σκορ με κεφαλιά ανοίγοντας το δρόμο για την επικράτηση των καναρινιών. Ο Θεοδωρίδης στο 37' διπλασίασε τα τέρματα του Παναιτωλικού με μία ακόμα εντυπωσική εκτέλεση φάουλ, που μιμήθηκε στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Ντοριβάλ για λογαριασμό της Αναγέννησης μειώνοντας προσωρινά σε 2-1. Στο 63' ο Γκούρμα μετά από ωραία κάθετη μπαλια του
Σάββατο 19 Μαρτίου 2011


LIFELONG LEARNING PROGRAMME
COMENIUS


Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η

Το Γυμνάσιο Γαβαλούς σας προσκαλεί
στην εκδήλωση υποδοχής των αντιπροσώπων ξένων αποστολών που συμμετέχουν
στο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Δια Βίου Μάθησης Comenius*,
με τίτλο «Projet εναντίον του κοινωνικού αποκλεισμού»,
η οποία θα γίνει στην αίθουσα του Λυκείου Γαβαλούς,
τη Δευτέρα 21 Μαρτίου στις 10:00 πμ.


Στη συνέχεια, θα ακολουθήσει εορταστική εκδήλωση με παραδοσιακούς χορούς και
γευσιγνωσία παραδοσιακών φαγητών στο Γυμναστήριο της Γαβαλούς.


Aπό την  Πέμπτη 17 Μαρτίου 2011 o Δημοτικός Κινηματογράφος Άνεσις προβάλλει την ταινία:
 
mia-fora-ena-moro
ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΙ ΕΝΑ ΜΩΡΟ
O Νώντας, ένας 50άρης, άνθρωπος της νύχτας-κοινώς «λαμόγιο», σταματά με το αυτοκίνητό του κάπου στο πουθενά, για να κάνει την ανάγκη του. «Άνθρωπος από κάτω!»... ακούγεται μια φωνή και κάπως έτσι γνωρίζει τον Αλκιβιάδη, ένα συμπαθή νοικοκύρη που χρωστάει παντού, που τον απατά η γυναίκα του, που δεν απέκτησε ποτέ παιδιά και για όλους αυτούς τους λόγους έχει δεθεί στις γραμμές του τρένου για να βάλει τέλος στη ζωή του. Ο Νώντας, που ταξιδεύει με σκοπό να βρει τη μητέρα της Περσεφόνης, του μωρού που του έχει «φορτώσει» κάποια από τις πρώην του, θα ελευθερώσει τον Αλκιβιάδη και θα τον πάρει μαζί του - θέλει δε θέλει.  Έτσι, κάπου μεταξύ σέξι εσωρούχων, πρώην ερωμένων, άπιστης συζύγου και ένοχου κουμπάρου, συμβαίνουν μπερδέματα, ανατροπές αλλά
Τρίτη 15 Μαρτίου 2011
Η “ΑΠΟΘΗΚΗ” παρουσιάζει το ΣΑΒΒΑΤΟ 19.03.2011 στο stage του ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΕΙΟΥ ΜΕΓΑΡΟΥ Γ.Ε.Α. ΑΓΡΙΝΙΟΥ τον ΚΩΣΤΗ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑ με την ilegal μπάντα του.


Ο ΚΩΣΤΗΣ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑΣ το 2003 ηχογράφησε το πρώτο του προσωπικό LP με τίτλο ‘Ραδιοπειρατής’ και τo 2007 το ‘Maraveyas ilegal’. Ο δίσκος κέρδισε σημαντικό airplay και πολύ θετικές κριτικές από τον τύπο. Σύμφωνα με τους ακροατές και παραγωγούς του ραδιοφώνου ΚΟΣΜΟΣ 93.6, το Maraveyas ilegal ψηφίστηκε ως η καλύτερη ελληνική παραγωγή για το 2007.
Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011
Eπαναλαμβανόμενη σύμπτωση παύει να είναι σύμπτωση και μετατρέπεται σε πάγιο κανόνα. Ο Παναιτωλικός κέρδισε άλλο ένα εκτός έδρας παιχνίδι αυτή τη φορά απέναντι στον Εθνικό Αστέρα με τέρμα που πέτυχε ο Εντζεγκούελε στις καθυστερήσεις του αγώνα με κεφαλιά, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Γ. Θεοδωρίδη.



Πέμπτη 10 Μαρτίου 2011

kings-speech
Ο Δημοτικός Κινηματογράφος ΄΄ΑΝΕΣΙΣ΄΄,από την  Πέμπτη 10 Μαρτίου 2011
θα προβάλει την ταινία:
"Ο ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ"
(THE KING΄S SPEECH)
Ο δευτερότοκος γιος του βασιλιά του Γεωργίου του 5ου Αλβέρτος, ο οποίος πάσχει από οξύ πρόβλημα τραυλισμού, καλείται να αναλάβει το θρόνο μετά το θάνατο του πατέρα του και την παραίτηση του μεγαλύτερου αδερφού του. Ο αλλόκοτος λογοθεραπευτής Λάιονελ Λογκ που θα τον αναλάβει θα προσπαθήσει με τις ανορθόδοξες μεθόδους του να τον βοηθήσει να γίνει ο ηγέτης μιας χώρας η οποία βρίσκεται στα πρόθυρα πολέμου.
Η Ενωση Αγροτικών Συνεταιρισμων Μεσολογγίου - Ναυπακτίας σας προσκαλεί σε ημερίδα που θα γίνει στο Ευηνοχώρι την Παρασκευή 11 Μαρτίου 2011 και ώρα 20:00 μμ στην αίθουσα εστίασης "Μαντουβάλας" στα πλαίσια της ετήσιας ενημέρωσης των αγροτών , με θέμα "Προοπτικές Νέας Καλλιεργητικής Χρονιάς"
το Δ.Σ.
 
Παρασκευή 4 Μαρτίου 2011
 Ο Ερασιτέχνης ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ καλεί όλους τους απανταχού φίλους του Πανατωλικού να στηρίξουν την προσπάθεια που γίνεται σε όλα τα τμήματα του. Δείτε την ανακοίνωση:
 
ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ


ΣΤΕΙΛΕ ΜΗΝΥΜΑ ΤΩΡΑ!!!!!

Ας στηρίξουμε όλοι μαζί τον Ερασιτέχνη Παναιτωλικό


Στείλε ΠΑΝ στο 54529
(χρέωση για κάθε μήνυμα 1,23 Ευρώ μαζί με ΦΠΑ)

Τα έσοδα θα διατεθούν αποκλειστικά για την υποστήριξη των αθλητικών τμημάτων του Ερασιτέχνη ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ ΓΦΣ
Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Αγρινίου σας προσκαλεί στην ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ που διοργανώνει την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 11 ΜΑΡΤΙΟΥ στο ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΕΙΟ ΜΕΓΑΡΟ.

Σας περιμένουμε από τις 8:00 το πρωϊ εώς τις 2:30 το μεσημέρι
ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ

ΚΩΝ/ΝΟΣ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

ΚΩΝ/ΝΟΣ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
Ηλία Ηλιού 7-9, ΤΟΠΟΓΡΑΦΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ Tηλ: 6948484595

Ποιο επαγγελμά μου ταιριάζει?

Ποιο επαγγελμά μου ταιριάζει?
Βήματα επαγγελματικού προσανατολισμού

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ Φαρμακεία Αγρινίου

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ Φαρμακεία Αγρινίου
Κάντε κλίκ στην εικόνα

Blog Archive

Αναγνώστες

About Me

agriniomag
Παπαθανασίου Κωνσταντίνος, Κοτρολός Νικόλαος, Νέλλη Παρμάκη, Email: agriniomag@gmail.com
Προβολή πλήρους προφίλ