ΠΡΟΤΥΠΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ

ΠΡΟΤΥΠΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ
Τηλ:2641044320

Καλέστε μας για μια δωρεάν μελέτη

Καλέστε μας για μια δωρεάν μελέτη
Εμπιστευθείτε μια τοπική εταιρία που σας εγγυάται μια σωστή και αξιόπιστη εγκατάσταση

ΤΣΙΡΩΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ - ΦΥΣΙΚΟΣ

ΤΣΙΡΩΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ - ΦΥΣΙΚΟΣ
Tηλ. Επικοινωνίας 6946946832
Από το Blogger.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ

Aitoloakarnania Blogs
Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

Η ήττα στην Τούμπα με 3-0 φανέρωσε κάτι οξύμωρο. Η ομάδα του Παναιτωλικού είναι θωρακισμένη με χαλύβδινη θέληση να ανταπεξέρχεται σε κάθε δυσκολία που προκύπτει στο δρόμο της. Επ’ ουδενί δεν μπορεί να ασκηθεί κριτική για το αποτέλεσμα απέναντι στον ΠΑΟΚ. Το παιχνίδι τελείωσε στο έκτο λεπτό με την αποβολή του Άντι και την πρωτοπορία των Θεσσαλονικέων στο σκορ. Κι όμως, οι κυανοκίτρινοι το πάλεψαν όσο μπορούσαν, μη αποδεχόμενοι την προδιαγραφόμενη εξέλιξη. Εκ του αποτελέσματος απέτυχαν, αλλά ποιος μπορεί να τους ψέξει για αυτό; Αντιθέτως μόνο έπαινοι αξίζουν στους παίκτες του Μπάμπη Τεννέ, που προσπάθησαν στο μέτρο του δυνατού, να διαχειριστούν ορθολογικά ένα εξ αρχής χαμένο παιχνίδι και να φύγουν με το κεφάλι ψηλά παρά το 3-0. 

Είναι από τις ελάχιστες φορές που μια ποδοσφαιρική ομάδα κρίνεται βάσει προσπάθειας και όχι αποτελέσματος.Το ενθαρρυντικό συμπέρασμα είναι ότι αν  ο Παναιτωλικός συνεχίσει να δείχνει αυτό το πρόσωπο και αυτή την αυταπάρνηση, κόντρα μάλιστα σε πλείστα όσα εμπόδια, δεν έχει τίποτα να φοβηθεί. Η οδός που ανοίγεται μπροστά της είναι ασφαλής και έχει στο τέρμα της την επιτυχία. Αυτή την ομάδα την πιστεύουμε και μας πιστεύει. Υπάρχει μια άρρηκτη σχέση εμπιστοσύνης, διαρκώς ανανεούμενη, που δεν μπορεί να τραυματιστεί από οποιοδήποτε αρνητικό αποτέλεσμα.

Υ.Γ. Όσοι νιώθουν απογοητευμένοι κάθε φορά που ο Παναιτωλικός ηττάται από ομάδες όπως ο ΠΑΟΚ και Ατρόμητος, καλό είναι να θυμούνται ότι τα προηγούμενα χρόνια οι ήττες ερχόντουσαν από ομάδες όπως ο ΠΑΟ Βάρδας, ο Φωκικός κλπ…Ασφαλώς, ο Παναιτωλικός έχει αλλάξει επίπεδο, όμως η διατήρησή του εκεί, που αποτελεί και το μεγάλο στοίχημα, απαιτεί και χρόνο και κόπο και υπομονή. Aπό όλους!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΚΩΝ/ΝΟΣ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

ΚΩΝ/ΝΟΣ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
Ηλία Ηλιού 7-9, ΤΟΠΟΓΡΑΦΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ Tηλ: 6948484595

Ποιο επαγγελμά μου ταιριάζει?

Ποιο επαγγελμά μου ταιριάζει?
Βήματα επαγγελματικού προσανατολισμού

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ Φαρμακεία Αγρινίου

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ Φαρμακεία Αγρινίου
Κάντε κλίκ στην εικόνα

Αναγνώστες

About Me

agriniomag
Παπαθανασίου Κωνσταντίνος, Κοτρολός Νικόλαος, Νέλλη Παρμάκη, Email: agriniomag@gmail.com
Προβολή πλήρους προφίλ