ΠΡΟΤΥΠΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ

ΠΡΟΤΥΠΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ
Τηλ:2641044320

Καλέστε μας για μια δωρεάν μελέτη

Καλέστε μας για μια δωρεάν μελέτη
Εμπιστευθείτε μια τοπική εταιρία που σας εγγυάται μια σωστή και αξιόπιστη εγκατάσταση

ΤΣΙΡΩΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ - ΦΥΣΙΚΟΣ

ΤΣΙΡΩΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ - ΦΥΣΙΚΟΣ
Tηλ. Επικοινωνίας 6946946832
Από το Blogger.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ

Aitoloakarnania Blogs
Παρασκευή 20 Μαΐου 2011


Με τον πλέον φαντασμαγορικό τρόπο έκλεισε η αγωνιστική περίοδος 2010 - 2011 για τον Πρωταθλητή ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ Γ.Φ.Σ.. Στο φιλικό παιχνίδι με τον Πανιώνιο, που πραγματοποιήθηκε από τη διοργανώτρια αρχή της Football League, αποδόθηκαν οι τιμές που άρμοζαν στις πρωταθλήτριες ομάδες νέων και ανδρών. Πριν την έναρξη του αγώνα παρουσιάστηκαν στο κοινό τα τμήματα υποδομής του Παναιτωλικού όλων των ηλικιών και απονεμήθηκε το κύπελλο του Πρωταθλητή στην ομάδα νέων, η οποία αποθεώθηκε από τους φιλάθλους, μιας και τα μέλη της αποτελούν τους αυριανούς πρωταθλητές.Πριν την έναρξη στο κέντρο του γηπέδου προσγειώθηκε ελικόπτερο στο οποίο επέβαινε μια ομολογουμένως εντυπωσιακή κυρία, η οποία εναπόθεσε την μπάλα στη σέντρα του γηπέδου...
Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Παναιτωλικός εμφανίστηκε αρκετά ορεξάτος απέναντι στον Πανιώνιο και προηγήθηκε με το Μάκη Μπελεβώνη, με πλασέ από τη μικρη περιοχή μετά από σουτ στο δοκάρι του Παλαιολόγου. Στη συνέχεια και λόγω των πολλών αλλαγών που έκανε ο Μπάμπης Τεννές, καθώς αγωνίστηκαν όλοι οι παίκτες της ομάδας, ο ρυθμός έπεσε, αν και σε κανένα σημείο η ομάδα της Ν.Σμύρνης δεν απείλησε τον Παναιτωλικό.
Το πιο όμορφο κομμάτι όμως ήρθε μετά τη λήξη του αγώνα, με την απονομή του κυπέλλου του Πρωταθλητή, το οποίο ύψωσε στον ουρανό του Αγρινίου ο αρχηγός, Μάκης Μπελεβώνης. Χιλιάδες μπλε και κίτρινα χαρτάκια εκτοξέυτηκαν στον αέρα και τα πυροτεχνήματα δημιούργησαν μια καταπληκτική ατμόσφαιρα. Πλέον, τα πέτρινα χρόνια αποτελούν παρελθόν και τα καλύτερα έπονται.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΚΩΝ/ΝΟΣ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

ΚΩΝ/ΝΟΣ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
Ηλία Ηλιού 7-9, ΤΟΠΟΓΡΑΦΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ Tηλ: 6948484595

Ποιο επαγγελμά μου ταιριάζει?

Ποιο επαγγελμά μου ταιριάζει?
Βήματα επαγγελματικού προσανατολισμού

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ Φαρμακεία Αγρινίου

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ Φαρμακεία Αγρινίου
Κάντε κλίκ στην εικόνα

Blog Archive

Αναγνώστες

About Me

agriniomag
Παπαθανασίου Κωνσταντίνος, Κοτρολός Νικόλαος, Νέλλη Παρμάκη, Email: agriniomag@gmail.com
Προβολή πλήρους προφίλ