ΠΡΟΤΥΠΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ

ΠΡΟΤΥΠΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ
Τηλ:2641044320

Καλέστε μας για μια δωρεάν μελέτη

Καλέστε μας για μια δωρεάν μελέτη
Εμπιστευθείτε μια τοπική εταιρία που σας εγγυάται μια σωστή και αξιόπιστη εγκατάσταση

ΤΣΙΡΩΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ - ΦΥΣΙΚΟΣ

ΤΣΙΡΩΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ - ΦΥΣΙΚΟΣ
Tηλ. Επικοινωνίας 6946946832
Από το Blogger.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ

Aitoloakarnania Blogs
Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011
ΜΑΝΩΛΗΣ ΛΙΔΑΚΗΣ μαζί του η Αναστασία Ζακυνθίου

Πόσοι έλληνες τραγουδιστές θα μπορούσαν πραγματικά να καυχηθούν ότι μπορούν να ερνηνεύσουν το οτιδήποτε? Να αποδώσουν όλο το φάσμα της ελληνικής μουσικής χωρίς ποτέ να ξενίζουν στ’ αυτιά μας;
Ίσως αυτός να ήταν ο λόγος που έκανε το Μανώλη Λιδάκη να ξεχωρίσει από τα πρώτα βήματα της καρίερας του. Η εξαιρετική φωνή του, συνοδευόταν από τέτοια δύναμη και πάθος που έδινε στην κάθ...ε του ερμηνεία μια απιστεύτη αυθεντικότητα. Είναι η φωνή που μιλάει κατευθείαν στην καρδιά μας, είτε ζωντανεύει, στα τραγούδια του, τον καημό του λαϊκού μας τραγουδιού, είτε τη φλόγα μιας σύγχρονης μπαλάντας είτε την λεβεντιά της παραδοσιακής μας μουσικής.Αυτή ακριβώς είναι η κεντρική ιδέα του προγραμματος που θα παρουσιάσει φέτος ο Μανώλης Λιδάκης.Μια περιήγηση στα 20 χρόνια της μουσικής του καριέρας, σταχυολογώντας ανάμεσα στις πιο δυνατές στιγμές του ρεπερτορίου του, αυτές που του χάρισαν 5 χρυσούς δίσκους μέχρι τώρα: Από το ονειρικό «Παραμύθι Χωρίς Όνομα» του Μάνου Χατζηδάκι, μέχρι τα Λαϊκά κομμάτια του Άκη Πάνου και του Απόστολου Καλδάρα, και από τον «Ήλιο του Γενάρη» που συνόψιζε το φλερτ του με την ροκ μεσα απο συνθέσεις των Κατσιμιχαίων, του Ορφέα Περίδη και του Παντελή Θαλασσινού.
Τον Μάρτιο του 2010, o Μανώλης προκαλεί ξανά αίσθηση, όταν παρουσίασε το καινούριο του album «Όλα δικά μας και όλα ξένα», ένα κλασσικός λαϊκός δίσκος σε μουσική Χρήστου Νικολόπουλου και την συμμετοχή του Πασχάλη Τερζή και της Γλυκερίας από το οποίο έχει ήδη ξεχωρίσει το ονώνυμο κομμάτι, ένα μοναδικό ντουέτο με τον Πασχάλη Τερζή.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΚΩΝ/ΝΟΣ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

ΚΩΝ/ΝΟΣ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
Ηλία Ηλιού 7-9, ΤΟΠΟΓΡΑΦΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ Tηλ: 6948484595

Ποιο επαγγελμά μου ταιριάζει?

Ποιο επαγγελμά μου ταιριάζει?
Βήματα επαγγελματικού προσανατολισμού

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ Φαρμακεία Αγρινίου

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ Φαρμακεία Αγρινίου
Κάντε κλίκ στην εικόνα

Blog Archive

Αναγνώστες

About Me

agriniomag
Παπαθανασίου Κωνσταντίνος, Κοτρολός Νικόλαος, Νέλλη Παρμάκη, Email: agriniomag@gmail.com
Προβολή πλήρους προφίλ