ΠΡΟΤΥΠΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ

ΠΡΟΤΥΠΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ
Τηλ:2641044320

Καλέστε μας για μια δωρεάν μελέτη

Καλέστε μας για μια δωρεάν μελέτη
Εμπιστευθείτε μια τοπική εταιρία που σας εγγυάται μια σωστή και αξιόπιστη εγκατάσταση

ΤΣΙΡΩΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ - ΦΥΣΙΚΟΣ

ΤΣΙΡΩΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ - ΦΥΣΙΚΟΣ
Tηλ. Επικοινωνίας 6946946832
Από το Blogger.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ

Aitoloakarnania Blogs
Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2010

ΠΑΡΑΤΑΘΗΚΕ Η ΙΣΧΥΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ «ΜΕΤΑΠΟΙΗΣΗ ΣΤΙΣ ΝΕΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ» ΕΩΣ ΤΙΣ 20/12/2010 ΕΝΩ ΑΠΟΚΤΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΟΙ ΜΕΣΑΙΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ 18ο ΕΤΟΣ ΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΤΟΥΣ.


Το Πρόγραµµα επιδιώκει τον µετασχηµατισµό της µεταποιητικής παραγωγικής βάσης της Ελληνικής Οικονοµίας προς νέα ή διαφοροποιηµένα προϊόντα και µεταποιητικές υπηρεσίες καθώς και την ενίσχυση της εξωστρεφούς επιχειρηµατικότητας, ως βασικής επιλογής για την παραγωγική αναβάθµιση της χώρας προς αγαθά και υπηρεσίες υψηλής προστιθέµενης αξίας, µε ποιότητα, περιβαλλοντική ευαισθησία, ενσωµάτωση γνώσης και καινοτοµίας.

Η συνολική δαπάνη θα κυμανθεί στις 200.000.000€ (σε 140.000.000,0€ για τις υφιστάµενες επιχειρήσεις και 60.000.000,0€ για τις νέες και υπό σύσταση επιχειρήσεις) ενώ πρώτη ημέρα υποβολής είναι η 29/7/2010 με τελευταία την 20/12/2010.





Ειδικότεροι στόχοι του Προγράµµατος είναι:



- Υποστήριξη και αύξηση των παραγωγικών επενδύσεων που συµβάλλουν στην ενίσχυση της ανταγωνιστικής παρουσίας των ελληνικών επιχειρήσεων στην εγχώρια και τη διεθνή αγορά.



- Αναπροσανατολισµός της µεταποιητικής δραστηριότητας και των «παραδοσιακών» της κλάδων προς κλάδους και προϊόντα υψηλότερης προστιθέµενης αξίας.



- Ανάπτυξη νέων προϊόντων ή διαφοροποίηση προϊόντων και της παραγωγικής βάσης προς κλάδους υψηλής προστιθέµενης αξίας µε έµφαση στην ποιοτική αναβάθµιση, την τυποποίηση και την πιστοποίηση των ελληνικών προϊόντων και επιχειρήσεων.



- Αναβάθµιση της επιχειρηµατικής βάσης σε τοµείς που υστερούν ως προς την ανάπτυξη της επιχειρηµατικότητας ή λειτουργούν υπό ανεπίκαιρες µορφές.



- Ανάπτυξη επιχειρηµατικότητας ευκαιρίας / σύσταση νέων µεταποιητικών επιχειρήσεων.



- Ενίσχυση του ρόλου των συνοδευτικών υπηρεσιών (µεταποιητικών υπηρεσιών) στο παραγωγικό σύστηµα, µε έµφαση στην ενίσχυση επενδυτικών σχεδίων για την ενίσχυση της παρουσίας των ελληνικών επιχειρήσεων στην

εγχώρια και τις διεθνείς αγορές.



- Ανάπτυξη και εφαρµογή τεχνολογικής και µη τεχνολογικής καινοτοµίας.



- Επιχειρηµατική αξιοποίηση του ζητήµατος της προστασίας του περιβάλλοντος µε παρεµβάσεις για αξιοποίηση αποβλήτων, ανακύκλωσης κτλ.



- Διατήρηση για τις υφιστάµενες ή / και αύξηση των θέσεων εργασίας και δηµιουργία νέων θέσεων για τις υπό σύσταση επιχειρήσεις.





Στο πρόγραµµα µπορούν να υποβάλλουν από µια πρόταση:



- Υφιστάµενες πολύ µικρές και µικρές επιχειρήσεις (κατά την έννοια του ορισµού των Μικροµεσαίων επιχειρήσεων της Ε.Ε., Παράρτηµα ΙΙ Σύσταση της Επιτροπής 2003/361/ΕΚ) που δραστηριοποιούνται στον ελληνικό χώρο στους τοµείς της µεταποίησης και των υπηρεσιών που δρουν υποστηρικτικά σε αυτές, όπως αυτοί αναφέρονται αναλυτικά στον Οδηγό του προγράµµατος.



- Νέες και υπό σύσταση (start –up) µικρές και πολύ µικρές επιχειρήσεις (κατά την έννοια του ορισµού των Μικροµεσαίων επιχειρήσεων της Ε.Ε., Παράρτηµα ΙΙ Σύσταση της Επιτροπής 2003/361/ΕΚ) που δραστηριοποιούνται στον ελληνικό χώρο στους τοµείς της µεταποίησης και των υπηρεσιών που δρουν υποστηρικτικά σε αυτές, όπως αυτοί αναφέρονται αναλυτικά στον Οδηγό του προγράµµατος του τοµέα της µεταποίησης ή άλλων τοµέων που επιθυµούν να επεκταθούν σε µεταποιητικές δραστηριότητες σε έναν τουλάχιστον από τους επιλέξιµους τοµείς της µεταποίησης όπως αυτοί αναφέρονται αναλυτικά στον Οδηγό του προγράµµατος και αποκλειστικά υπό τους όρους και τις προϋποθέσεις που αναφέρονται αναλυτικά στον οδηγό του προγράµµατος.



-Αποκτούν δικαίωμα συμμετοχής οι Μεσαίες Επιχειρήσεις και τα φυσικά πρόσωπα που έχουν κλείσει το 18ο έτος της ηλικίας τους.



Για περαιτέρω πληροφορίες επικοινωνήστε µε τον ΕΦΕΠΑΕ και τους εταίρους του

στα τηλέφωνα 210-6985210 και

το γραφείο πληροφόρησης της ΕΥΔ ΕΠΑΕ στο τηλ. 8011136300.



Για περισσότερες πληροφορίες δειτε:

http://epan2.antagonistikotita.gr/greek/prokResultsFull.asp?id=124

http://195.167.92.206/uploads/Οδηγόs.pdf

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΚΩΝ/ΝΟΣ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

ΚΩΝ/ΝΟΣ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
Ηλία Ηλιού 7-9, ΤΟΠΟΓΡΑΦΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ Tηλ: 6948484595

Ποιο επαγγελμά μου ταιριάζει?

Ποιο επαγγελμά μου ταιριάζει?
Βήματα επαγγελματικού προσανατολισμού

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ Φαρμακεία Αγρινίου

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ Φαρμακεία Αγρινίου
Κάντε κλίκ στην εικόνα

Blog Archive

Αναγνώστες

About Me

agriniomag
Παπαθανασίου Κωνσταντίνος, Κοτρολός Νικόλαος, Νέλλη Παρμάκη, Email: agriniomag@gmail.com
Προβολή πλήρους προφίλ