ΠΡΟΤΥΠΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ

ΠΡΟΤΥΠΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ
Τηλ:2641044320

Καλέστε μας για μια δωρεάν μελέτη

Καλέστε μας για μια δωρεάν μελέτη
Εμπιστευθείτε μια τοπική εταιρία που σας εγγυάται μια σωστή και αξιόπιστη εγκατάσταση

ΤΣΙΡΩΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ - ΦΥΣΙΚΟΣ

ΤΣΙΡΩΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ - ΦΥΣΙΚΟΣ
Tηλ. Επικοινωνίας 6946946832
Από το Blogger.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ

Aitoloakarnania Blogs
Τρίτη 27 Ιουλίου 2010
Προκήρυξη 5ου Πανελλήνιου Ποιητικού Διαγωνισμού (2010 - 2011) (προθεσμία υποβολής έργων 30/9/2010)
Προκήρυξη 5ου Πανελλήνιου Ποιητικού Διαγωνισμού (2010 - 2011) (Στη μνήμη του Αγρινιώτη αξιόλογου Ποιητή Πάνου Γ. Χατζόπουλου)
Ο Φιλολογικός και Λογοτεχνικός Όμιλος Αγρινίου: «Κωνσταντίνος Χατζόπουλος», που εδρεύει στο Αγρίνιο, με τη συγκυρία συμπλήρωσης 35 χρόνων από το θάνατο του Αγρινιώτη αξιόλογου Ποιητή Πάνου Γ. Χατζόπουλου και την από 27 - 1 - 2010 απόφαση του Διοικητικού του Συμβουλίου, προκηρύσσει Τον 5ο Πανελλήνιο Ποιητικό Διαγωνισμό σ´ ένδειξη Τιμής στη Μνήμη του με τους ακόλουθους όρους:
1. Στο διαγωνισμό μπορούν να συμμετάσχουν Ελληνίδες και Έλληνες ανεξαρτήτως ηλικίας, γραμματικών γνώσεων, επαγγελματικών ασχολιών κ.λπ. είτε κατοικούν στην Ελλάδα και Κύπρο είτε διαμένουν μόνιμα ή προσωρινά στο εξωτερικό, εφόσον έχουν την Ελληνική ή Κυπριακή υπηκοότητα και μπορούν να γράφουν στη νεοελληνική μας γλώσσα.
2. Στον ίδιο Διαγωνισμό ΔΕΝ μπορούν να πάρουν μέρος μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου ή της Εξελεγκτικής Επιτροπής, του Διοργανωτή Φορέα, καθώς και οι συγγενείς τους (α, β βαθμού - σύζυγος). 3. Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στο διαγωνισμό θα πρέπει να στείλουν ένα (1) αδημοσίευτο ποίημά τους (κι όχι περισσότερα του ενός ποιήματα με διαφορετικά ψευδώνυμα), θέματος της επιλογής των που θα επιλέξουν οι ίδιοι, το οποίο δεν πρέπει να εκτείνεται σε περισσότερους των σαράντα (40) στίχων (ή αράδων). Διευκρινίζεται ότι το ποίημα που θα σταλεί ΔΕΝ πρέπει να έχει λάβει μέρος σ´ άλλο Διαγωνισμό. Εξυπακούεται να μην έχει διακριθεί.
4. Ο αποστολέας θα χρησιμοποιήσει το ίδιο ψευδώνυμο τόσο για την αποστολή όσο και για την υπογραφή του ποιήματος. Στο φάκελο που θα εμπεριέχει το ποίημα θα αναγράφεται το ψευδώνυμο του αποστολέα. Στον ίδιο όμως φάκελο θα τοποθετηθεί ένας μικρότερος, στο εσωτερικό του οποίου θα αναγράφονται τα πραγματικά στοιχεία του ποιητή (ονοματεπώνυμο, γραμματικές γνώσεις, επάγγελμα, διεύθυνση κατοικίας και αριθμοί τηλεφώνου: σταθερό και κινητό). Ο μικρός φάκελος θ´ ανοιχθεί μετά τη σύνταξη του Πρακτικού των αποτελεσμάτων του Διαγωνισμού με απόφαση του Δ.Σ., τα οποία θα προκύψουν από το μέσο όρο των βαθμολογήσεων των κριτών. Οι μικροί φάκελοι εκείνων που ΔΕΝ θα διακριθούν ΔΕΝ θ´ ανοιχτούν. Έτσι, θα παραμείνει μυστική η συμμετοχή τους. Χρησιμοποιώντας όμως, οι ενδιαφερόμενοι τα ψευδώνυμά τους, θα τους ανακοινώνεται ο συνολικός αριθμός των μορίων, που έλαβε το ποίημά τους και από τους τρεις κριτές.
5. Το ποίημα, που θα σταλεί, για συμμετοχή στο Διαγωνισμό, θα πρέπει να είναι πληκτρολογημένο με Com/ter ή δακτυλογραφημένο κι απαραιτήτως σε τέσσερα (4) πανομοιότυπα αντίτυπα (καλής ευανάγνωστης εκτύπωσης) και υπογεγραμμένα όλα με το ίδιο ψευδώνυμο. Ο φάκελος θα σταλεί με συστημένη επιστολή στη Διεύθυνση Γραφείων του Ομίλου Οδός Ηλ. Ηλίου 5 (α´ όροφος γραφ. 4,5) Αγρίνιο - 301 00, με την ένδειξη: Φιλολογικό και Λογοτεχνικό Όμιλο Αγρινίου «Κωνσταντίνος Χατζόπουλος» Συμμετοχή στον 5ο Ποιητικό Διαγωνισμό.
6. Η Τριμελής Επιτροπή κρίσης του Διαγωνισμού θα απαρτισθεί από δύο - καθ´ ύλην - αρμοδίους καθηγητές Πανεπιστημίων της Χώρας μας κι από έναν καταξιωμένο, ευρύτερα, ποιητή ή κριτικό λογοτεχνίας ή και με τις δύο ιδιότητες. Η βαθμολόγηση θα γίνει από το 1 έως το 20. Το κάθε μέλος των κριτών δεν θα γνωρίζει τα στοιχεία των άλλων δύο κριτών. Έτσι θα βαθμολογήσει κατά την κρίση του και μόνο. Τα αποτελέσματα θα προκύψουν από τους μέσους όρους των βαθμών με τη χρήση Η/Υ. 7. Θα απονεμηθούν τρία (3) βραβεία και τρεις (3) έπαινοι (Α, Β και Γ). Τα βραβεία θα συνοδεύονται από χρηματικά έπαθλα των 800, 400 και 200 ευρώ αντίστοιχα. Οι έπαινοι θα συνοδεύονται με δέματα λογοτεχνικών βιβλίων. Διευκρινίζεται ότι στις περιπτώσεις ισοψηφιών τα βραβεία, χρηματικά έπαθλα και έπαινοι θα μοιράζονται ισομερώς. Στον καθένα που θα διακριθεί είτε με βραβείο είτε με έπαινο θα του απονεμηθεί τιμητικό - ονομαστικό δίπλωμα καλλιτεχνικά εκτυπωμένο.
8. Θεσπίζεται και τέταρτο βραβείο (με χρηματικό έπαθλο 500 ευρώ) για ένα ποίημα με θέμα: το Αγρίνιο ή την περιοχή του. Και για το βραβείο τούτο θα ακολουθηθεί η ως άνω διαδικασία και θα κριθεί από τους τρεις κριτές.
9. Ως τελευταία προθεσμία αποστολής, από τους ενδιαφερομένους, των συμμετοχών τους ορίζεται η 30 Σεπτεμβρίου 2010. Οι ημερομηνίες της αποστολής θα εξακριβώνονται από τις σφραγίδες των ΕΛ.ΤΑ.
10. Τα βραβεία, οι έπαινοι και τα τιμητικά διπλώματα θα απονεμηθούν σε ειδική τελετή η οποία θα οργανωθεί και θα πραγματοποιηθεί το δεύτερο εξάμηνο του 2011. Η συγκεκριμένη ημερομηνία θα ανακοινωθεί και θα δημοσιευθεί εγκαίρως.
Περισσότερες πληροφορίες, δίνονται στους ενδιαφερομένους, στα τηλέφωνα: 26410 56547 και 26410 22262. Αγρίνιο, 10 Μαρτίου 2010 Με εντολή του Διοικητικού Συμβουλίου Ο Πρόεδρος Βασ. Κ. Μαγκλάρας Ο Επίτιμος Πρόεδρος Θ.Μ. Πολίτης Ο Γενικός ΓραμματέαςΠαν. Κ. Δρέλλιας
πηγές:
http://logotexnika-epikaira.blogspot.com/search/label/%CE%94%CE%99%CE%91%CE%93%CE%A9%CE%9D%CE%99%CE%A3%CE%9C%CE%9F%CE%99
http://www.anaggelia.gr/
http://logotexnikesanafores.blogspot.com/2010/04/5-2010-2011.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΚΩΝ/ΝΟΣ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

ΚΩΝ/ΝΟΣ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
Ηλία Ηλιού 7-9, ΤΟΠΟΓΡΑΦΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ Tηλ: 6948484595

Ποιο επαγγελμά μου ταιριάζει?

Ποιο επαγγελμά μου ταιριάζει?
Βήματα επαγγελματικού προσανατολισμού

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ Φαρμακεία Αγρινίου

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ Φαρμακεία Αγρινίου
Κάντε κλίκ στην εικόνα

Blog Archive

Αναγνώστες

About Me

agriniomag
Παπαθανασίου Κωνσταντίνος, Κοτρολός Νικόλαος, Νέλλη Παρμάκη, Email: agriniomag@gmail.com
Προβολή πλήρους προφίλ