ΠΡΟΤΥΠΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ

ΠΡΟΤΥΠΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ
Τηλ:2641044320

Καλέστε μας για μια δωρεάν μελέτη

Καλέστε μας για μια δωρεάν μελέτη
Εμπιστευθείτε μια τοπική εταιρία που σας εγγυάται μια σωστή και αξιόπιστη εγκατάσταση

ΤΣΙΡΩΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ - ΦΥΣΙΚΟΣ

ΤΣΙΡΩΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ - ΦΥΣΙΚΟΣ
Tηλ. Επικοινωνίας 6946946832
Από το Blogger.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ

Aitoloakarnania Blogs
Τρίτη 27 Ιουλίου 2010


Σκέφτεστε να δημιουργήσετε τη δική σας επιχείρηση ή είστε ήδη επιτυχημένος επιχειρηματίας; Τότε το Erasmus «Νέοι Επιχειρηματίες» θα μπορούσε να είναι ότι πρέπει για σας!

Ένας χρόνος πέρασε από την έναρξη του ‘Εράσμους για Νέους Επιχειρηματίες’, το πρόγραμμα ανταλλαγής νέων επιχειρηματιών από όλες τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Από τις 1800 αιτήσεις νέων, αλλά και έμπειρων επιχειρηματιών, από όλους τους επαγγελματικούς κλάδους, έχουν ήδη εγκριθεί οι 1300 και 60 μετακινήσεις έχουν ολοκληρωθεί. Αν συνεχιστεί αυτός ο ρυθμός, 500 ανταλλαγές θα έχουν λάβει χώρα μέχρι τον Ιούνιο 2010.


Το πρόγραμμα προσφέρει στους νέους επιχειρηματίες τη δυνατότητα να εργαστούν για μία περίοδο μέχρι έξι μήνες μαζί με έναν έμπειρο επιχειρηματία στην ΜΜΕ του σε άλλη χώρα της ΕΕ.

Αυτό το πρόγραμμα της Ε.Ε., προσφέρεται και στους Έλληνες νέους επιχειρηματίες μέσω του δυναμικού και καινοτόμου στο είδος του, Συνδέσμου Νέων Ελλήνων Επιχειρηματιών YoungLeaders, οι οποίοι διαφοροποιούνται μέσω του απτού έργου τους.

Το πρόγραμμα προσφέρει στους νέους επιχειρηματίες την ευκαιρία να μάθουν από έναν έμπειρο επιχειρηματία, ο οποίος διευθύνει μια μικρομεσαία επιχείρηση (ΜΜΕ) σε άλλη χώρα της ΕΕ και επιτρέπει την ανταλλαγή εμπειριών μεταξύ των νέων και των έμπειρων επιχειρηματιών. Ταυτόχρονα διευκολύνει την πρόσβαση σε νέες αγορές και την αναζήτηση δυνητικών επιχειρηματικών εταίρων και συμβάλλει στη δικτύωση των ανθρώπων των επιχειρήσεων και των ΜΜΕ. Τέλος ωφελεί και επιτρέπει στους πεπειραμένους επιχειρηματίες να αναπτύξουν νέες εμπορικές σχέσεις και να μάθουν περισσότερα σχετικά με τις ευκαιρίες σε άλλη χώρα της ΕΕ

Μπορούν να συμμετέχουν νέοι αλλά και έμπειροι επιχειρηματίες. Σύμφωνα με το πρόγραμμα Νέοι Επιχειρηματίες είναι αυτοί οι οποίοι σχεδιάζουν οριστικά να δημιουργήσουν τη δική τους επιχείρηση ή έχουν ήδη ξεκινήσει την επιχείρηση τους κατά τα τελευταία τρία έτη. Οι έμπειροι επιχειρηματίες θα πρέπει να κατέχουν ή να διευθύνουν μια ΜΜΕ στην Ε.Ε. που να έχει τη δυνατότητα να επιτρέψει στο νέο επιχειρηματία να παρακολουθεί από κοντά όλες τις διαδικασίες. Για περισσότερες πληροφορίες και αιτήσεις, μπορείτε να απευθυνθείται στα κεντρικά γραφεία του Συνδέσμου Νέων Ελλήνων Επιχειρηματιών YoungLeaders στο τηλ. 210 6300597 ή στο www.youngleaders.gr και http://www.erasmus-entrepreneurs.eu/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΚΩΝ/ΝΟΣ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

ΚΩΝ/ΝΟΣ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
Ηλία Ηλιού 7-9, ΤΟΠΟΓΡΑΦΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ Tηλ: 6948484595

Ποιο επαγγελμά μου ταιριάζει?

Ποιο επαγγελμά μου ταιριάζει?
Βήματα επαγγελματικού προσανατολισμού

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ Φαρμακεία Αγρινίου

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ Φαρμακεία Αγρινίου
Κάντε κλίκ στην εικόνα

Blog Archive

Αναγνώστες

About Me

agriniomag
Παπαθανασίου Κωνσταντίνος, Κοτρολός Νικόλαος, Νέλλη Παρμάκη, Email: agriniomag@gmail.com
Προβολή πλήρους προφίλ